אני צריכה רעיונות

אני צריכה רעיונות

השבוע בעלי ואני חוגגים 3 שנות זוגיות
(ונויה לא טרחה להכניס את זה לרשימת האירועים החשובים...
) ואין לי מושג מה לעשות. כמובן שזה יהיה משהו סימלי, כי בסה"כ מעכשיו יש לנו יום נישואין, אבל עדיין אני רוצה לעשות משהו. זה יוצא ביום שלישי בערב והבעיה שאני לומדת ביום שלישי וחוזרת מאוחר יחסית ולכן אני לא אוכל להכין את הבית או להכין אוכל מיוחד (גם ככה אני לא ממש יודעת להכין
). יש למישהי רעיון למקום נחמד ומיוחד (ולא יקר
) שאפשר לצאת אליו, או רעיון למתנה קטנה או כל דבר אחר שאפשר לעשות? (חוץ מהדבר המתבקש?
..)

TJSBZ

New member
יעלי, אפשר פרטים

על מיקומכם? מרכז הארץ, צפונה או דרומה? אנחנו חגגנו אתמול, מוצ"ש, שש שנות זוגיות במסעדה יפנית חביבה ולא יקרה מדי בעירנו.

קודם כל- מזל טוב ../images/Emo20.gif

מיקומנו? מממ... מזרח מרכז הארץ... משהו כזה... חחח (אני בעצמי לא יודעת להסביר לאנשים איפה היישוב שלי נמצא). נוח לנו אזור פ"ת, ראש העין וכדו', או לחליפין איזור שוהם ומודיעין.

sovlanit

New member
לכל החוגגים

היום אתמול בשבוע שעבר בשבוע הבא ובכלל המון מזל טוב. מסעדה יפנית זה נשמע נחמד ורומנטי. TJSBZ ולבן-זוגה המון אושר לYAEL שתמצאי תמיד דרך מקורית להתרגש עימו וכמובן מזל טוב לשניכם.. לשתיכן ולכל השאר מזל טוב מראש ובדיעבד

שש שבע

New member
איזה ישוב?

אם זה מישובי מודיעין, זה נקרא "השפלה הפנימית" עכשיו תני לאחרים לשבור הראש.

שש שבע

New member
אוקי , אז או יהודה או שומרון

מה קשה? אנחנו שפלה פנימית, ,מודיעין, יהודה, ושייכים למטה בנימין :) ארץ קטנה עם שפם ומליון שמות...

מזל-טוב לשתיכן../images/Emo65.gif

מצטערת שלא הכנסתי את ימי החברות שלכן. יום נישואין מספיק, לא? בכל אופן, אתם יכולים לחגוג ביום שני בערב, אם לא מסתדר בשלישי, או לצאת לבית קפה בסביבה, ביום שלישי. בקשר למתנה, בגלל שיום האהבה קרב ובא, יש הרבה דברים מלבבות, שמתאימים גם לחגיגה הפרטית שלכם. האם אתם גרים ב-א _ _ ד ????????

TJSBZ

New member
לא מסרתי את יום החברות שלנו

וגם לא את יום הנישואין - 14.6 הנה מסרתי... כיוונו להתחתן ביום הולדתי, אבל לא היו טיסות לקפריסין באותו יום, אז התחתנו הכי קרוב לתאריך שהיו טיסות.

גליתrt

New member
נראה לי מקום גדול

מדיי, "א_ _ד???" בשביל מסיבות
ט"ו בשבט
אינטימיות. לא?

אולי

וזה גם ישוב דתי. האם יעלי דתיה? אבל זה פשוט באמצע, בין המקומות שהיא ציינה. נחכה לתשובה שלה. יעלי

sovlanit

New member
נויה,

בוודאי את מתכוונת ליום האהבה הנוצרי החל ב 14 בפברואר. בתאריך העברי ל בשבט חל יום המשפחה[=יום האם לשעבר] עוד סיבה למסיבה. והעיקר-אהבה אהבה אהבה עם המון בריאות,כסף שלווה והתגשמות המשאלות. מ ז ל ט ו ב ל כ ו ל ם

saritoosh22

New member
זה לא יום אהבה נוצרי.

זה יום האהבה הבינלאומי. וולנטיין לא היה קדוש נוצרי, כמו שנהוג לחשוב בארץ. כמו שי יום האישה הבינלאומי, ככה יש יום האהבה הבינלאומי. אבל, בארץ, כל מה שלא קשור ליהדות ולתאריכים עבריים, מתקבל בחשד גדול ומלבישים עליו כל מיני קדושים נוצריים.

jesenia

New member
הוא דווקא כן היה

ומקור ה"חג" הוא נוצרי (קתולי) - רומי. אגב, הוא היה "קדוש מעונה". וכמו שבח"לי אומר, "כל יום הוא יום האהבה"

למעלה