אני צריכה רעיונות..

Queen Of Love

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif

עשיתם לי את היום
חחחחח אוהבת!!
בהה ביי

אל תוותרי לעצמך!

תנסי למצוא את מה שהכי מעניין אותך. אם את טיפוס של מתמטיקה- אולי תהני מהחשיבה הכמותית, אם את אוהבת אנגלית- תקראי כמה שיותר ספרים ועיתונים באנגלית (זה תמיד טוב. בלי קשר לפסיכומטרי) והעברית... זה די מדהים שאחרי כל כך הרבה שנים שבהם חשבת שאת דוברת עברית שוטף, את מגלה אוצר מילים חדש לגמרי. יש בזה משהו תמים. כמו בילדות. לגלות עולם חדש של מילים... ואז להתקיל אנשים במילים שהם לא מכירים וסביר להניח שלעולם לא יכירו...(מילים שלדעתי "המרכז הארצי לבחינות והערכה" המציא, והיו גורמות לאליעזר בן יהודה להתהפך בקברו...) אין ספק, פסיכומטרי זו אחת ההמצאות האכזריות ביותר, אבל תכריחי את עצמך ותחשבי שעדיף לך לקרוע את התחת עכשיו, מאשר לעבור את זה שוב! הייתי בסרט הזה וזה באמת לא כל כך נורא... חזקי ואמצי!

ליאן.

New member
קחי חופש מהעבודה

או נסי כדורי ג´ינסנג טבעיים שעוזרים לריכוז.

GALI02

New member
מה שאצלי תמיד עובד

ואגב אני עשיתי פסיכומטרי באפריל אז אם את צריכ עזרה- בכיף... בכל אופן אני שמה שמן לבנדר במבער. גם אם זה לא עוזר זה נותן אווירה נעימה. ואני גם מחלקת לי את השאלות למקבצים. וקובעת לעצמי שבחצי שעה הקרובה למשל אני עושה 10 שאלות. ואז אני יודעת שאחרי העשר שאלות האלו ורק אחריהן מותר לי לקחת הפסקה של נניח 10 דקות. וכ´... חמודה אין מה לעשות. באיזשהו שלב חייבים לקחת את עצמינו ולהושיב את הישבן הנחמד שלנו על הכיסא וללמוד. אני בדיוק באותו מצב כמוך עכשיו. התחלתי קורס קשה לאללה ואין לי כבר משמעת לימודים כמו שהייתה לי(גם אני הייתי חרשנית לא קטנה..) בהצלחה לירוש ושוב אם את צריכה עזרה אני כאן מכל ה

למעלה