אני צריכה קצת עידוד

28איילת

New member
אני צריכה קצת עידוד

אוף, כבר שבוע שאני לא עושה את מה שאני צריכה ולא הולכת ללימודים ובטח שלא הלכתי להרצאה בסוף. ועכשיו נזכרתי שביום רביעי הייתה לי פגישה והברזתי לא בכוונה, איזה באסה. לפעמים הייתי רוצה להיות נורמלית.... הייתי בדיקור והמדקרת שאלה אותי למה אני לא אוכלת מסודר ולמה אני שוכחת לשתות כל היום, איזה בדיחה. אני חייבת להפסיק לעשן, זה עושה אותי עצבנית בטירוף, מסכן חבר שלי, באמת מסכן. אבל אני מוכרחה להגיד שמאוד מעודד לשפוך את הדברים ולדעת שמי שיקרא אותם יודע מה עובר עליי....

zspirit

New member
../images/Emo24.gif אני איתך איילת!!

קודם כל
על התגובה שלך, וחוצמזה, אני עשיתי עכשיו טיול ארוך ארוך ברגל , ואני מרגיש הרבה יותר טוב ורגוע.. מוזר שהדברים הכי פשוטים עוזרים. אולי תקחי גם את את הרעיון?

מיכל ט

New member
../images/Emo24.gif שלום איילת

בואי נעשה קצת סדר בבלאגן.. לא הלכת ללימודים שבוע, OK אחרי ההלקאה העצמית על זה שזה נורא וכמה שאין לך משמעת עצמית (כי הרי אי אפשר בלי זה) בעצם אני חייבת להגיד לך שזה לא כזה אסון פשוט צריך לצלם את החומר ולחייך יפה כשאת חוזרת השבוע. הלאה.. תראי לי מישהו בגיל שלנו שאוכל מסודר אני מודיעה לך שאין דבר כזה!! ואלה שאוכלים בריא כל הזמן לא יודעים מה הם מפסידים מה לא שמעת שהגדירו מחדש את אבות המזון. מעכשיו אבות המזון הם סוכר, פחמימות, קפה ושוקולד אה, וגם במבה. לגביי ללמוד אני לא בדיוק המודל לחיקוי..התיישבתי היום ללמוד עם המון רצון טוב, כתבתי שתי פסקאות בדיוק ואז התעייפתי אז הלכתי לישון את שנת היופי לשלוש שעות ובזה נגמר הסיפור. תראי, יש שבועות כאלה ששום דבר לא הולך מי כמוני יודעת. אבל זה עובר אני מבטיחה לך. בנתיים חשוב להיות בסביבה תומכת. אני למשל בקשתי משלוש חברות עזרה ועידוד בלימודים אז עכשיו כל פעם שאני מצליחה לעשות משהו או לא מצליחה אני שולחת להן SMS והן מתקשרות כדי להגיד לי כמה אני נהדרת גם אם אני לא עושה כלום. אני מודה חיזוקים עושים לי את זה. אז.. מקווה שנחת בשבת ולקחת אויר לקראת השבוע החדש. אני מחכה לשמוע מה קורה איתך.. תדווחי לילה טוב מיכל

kniaper

New member
עידוד. ../images/Emo24.gif

אולי זה מזג האויר ?
ומי שהתמזל מזלו
. תמיד זה טוב שיש את מי להאשים ומזג האויר תמיד מסכים שיאשימו אותו. אמרת שאת רוצה להיות נורמלית?
פה בפורום את נורמלית. כאן מי שלא נורמליזה כאילו שלא מרגישים כמוך. ב
הזה את נורמלית לגמרי. (איך אני בתור ממלא משאלות
) זהו. אני הולך לישון
לילה טוב.

nu shoin

New member
עזבי עידוד

את לא צריכה עידוד. ועם כל הכבוד למדקרת, שתניח לך רגע עם ה"לאכול נכון". גם לא הכי קריטי שתתחילי לספור כמה פעמים את שותה כל יום. בלהפסיק לעשן תתרכזי כשיהיה לך חופש. אין לך זמן לכל הדברים האלו עכשיו. במקום להציף את עצמך במיליון ואחד דברים תתרכזי בדבר אחד בכל פעם, דבר אחד שאת לא תוותרי לעצמך עליו. תבני לעצמך סדר יום מאוד מאוד פשוט , לא קשה במיוחד, אבל אל תותרי לעצמך, החלטת אז עושים. תתחילי, נגיד, בלהגיע ללימודים פעם הבאה. כשתצליחי לעמוד בסדר יום הפשוט שתקבעי לעצמך תרגישי מידית הרבה יותר טוב, באחריות. עידוד זה נחמד אבל שליטה זה דבר נחמד פי כמה. זהו, אני מתנצל על ההודעה המעצבנת משהו אבל 4:50 ויש לי בערך 3 שעות לישון. לילה טוב. (אה, קוראים לי Nu Shoin, נעים להכיר את כולכם וכו' וכו'... )

נשמע שאת עוברת תקופה מטלטלת../images/Emo8.gif

|הדרך שלי פשוט לתת לזה לגטימציה,תפנקי את עצמך בלי בושה באוכל שאת אוהבת במוסיקה,בספר טוב,בסתם בילוי נחמד,מה יש לא מגיע לך בטח ש
.תבני לך סדר יום שנוח לך אפילו על דף תכתבי לך את השעות ומה את רוצה לעשות בכל שעה,הנה למשל היום גמרתי לעבוד בשעה מאוחרת יחסית אבל עוד הספקתי לעבור על החומר אומנם לא בצורה ממש יסודית(הייתי צריכה לקרוא קטעים מכתבות עיתון ולענות על שאלות) אבל ניצלתי את העובדה שאת מה שהייתי צריכה לקרוא כבר עשיתי בשבת אז היום עניתי רק על השאלות בעל פה ואני שמחה רק מעצם העובדה שקבעתי לעצמי יעד ועמדתי בו לא משנה מתי ואיך. שלך חנה גונן

כל שבוע חדש הוא הזדמנות

להתחלה של שבוע נהדר- את רק צריכה לתת לו צ'אנס ולא לחשוב ולהיכנס ללופ של כמה נורא היה השבוע שעבר. תזכרי ששבוע נורא הוא אחלה פוטנציאל לשבוע הרבה יותר טוב.

28איילת

New member
תודה לכולכם!../images/Emo140.gif

אני יושבת עכשיו בחדר מחשבים וקצת מזילה דמעות (דיי פדיחה). אבל באמת תודה, למרות שעוד לא עשיתי כלום ויש לי שתי עבודות למחר, אני ניגשת לעשייה היום בכוחות מחודשים (קצת). אז שוב, תודה....

למעלה