אני צריכה קצת עזרה..

Lucifer Chen

New member
אני צריכה קצת עזרה..

איפה אני יכולה למצוא חומר באנגלית על הדברים הבאים: - הקשר בין סיד לWUWH (חומר בעברית לא חסר) - הקשר בין DSOTM לבין קוהלת (ראיתי את המאמר בפורום, אם יש מצב למשהו כזה באנגלית, זה יהיה נחמד) - פירוט הקשר של The Wall וחייו הפרטיים של רוג'ר. יש לי פרוייקט באנגלית לעשות, כדי להמנע מתרגום לאנגלית, אם למישהו מכם יש מושג איפה אני יכולה למצוא חומר על הדברים הנ"ל, אני מאוד אודה לו [: תודה, חן.

אני יכולה רק להמליץ

לקרוא ראיונות עם ווטרס (שבהם הוא מדבר על הרקע לכתיבת "החומה"). הראיון הראשון שנתן, בזמן יציאת האלבום, לג'ים לאד הוא אחד מהם. גם הראיון שנתן ל-MOJO לרגל 20 שנה ליציאת האלבום, הוא טוב. כנ"ל לגבי WYWH (השיר? האלבום?) ווטרס וגילמור דיברו רבות על כך בראיונות. מעבר לכך, יש ביוגרפיות על הלהקה, כגון A Saucerful of Secrets של ניקולס שאפנר, וכן מאמרים רבים במגזינים, משני העשורים האחרונים. חלקם ניתן למצוא ברשת. אין חומר באנגלית לגבי הקשר בין DSoTM לקוהלת, שידועים לי, אבל אולי בספרו החדש של ג'ון האריס, על האלבום, זה מוזכר.

חרטושה

New member
אם הגעת עד לפה,

את בטח יודעת שגוגל זה דבר נפלא ויש שם בערך 357000 אתרים שעוסקים בקשר שבין סיד לווישיו ובערך 4,710,000 אתרים שעוסקים ברוג'ר ווטרס והחומה ביחד ובנפרד. בהזדמנות זו אני מביעה (שוב) את זעזועי הרב ממערכת החינוך שיודעת לשלוח תלמידים לעשות עבודות באנגלית על פינק פלויד, אבל לא יודעת לספר להם על גוגל.

Lucifer Chen

New member
אוקי

אני כן חיפשתי בגוגל לפני כן, וכן מצאתי דברים רלוונטים, פשוט חשבתי שאם אני אבקש עזרה כאן- אני אהיה מרוצה מהמקורות אליהן יפנו אותי. זה אחלה פורום ואני כל כך לא חדשה בקריאה בו. העבודה לא הוגדרה כעבודה על פינקפלויד, אמרו לנו פשוט לעשות עבודה על אישיות שהשפיעה.. בחרתי בהם.

חרטושה

New member
שנייה, אני מקבלת שדר

ניסית את קישורי הפורום
אפשר להציע לך עזרה נוספת או משהו, אולי כוס תה? קוראסון? לבלב?

למעלה