אני צריכה עצה

אני צריכה עצה

אני לא מבטיחה לשמוע למה שתציעו אבל אני רוצה חוות דעת ... החזק נפרד ממני שילשום , מאז דיברנו מלא בטלפון , ההנאה הייתה ארעית (רגעית) ומשום שכשהוא ניתק , כל השמחה שהייתה בתוכי רק מלשמוע את קולו פשוט נמוגה והתחלפה בעצב ובדמעות . מאוד רע לי עכשיו כשאני חושבת עליו, אני מרגישה שלא "שאבתי את כל הצוף" מהקשר איתו ומרגישה החמצה ענקית כי היו לי כל כך הרבה תוכניות לגביו... רצינו לעשות כל כך הרבה דברים ביחד . לפני מס' שעות דיברתי איתו, והוא אמר לי שהוא רוצה לפגוש אותי ולומר לי משהו , אני יודעת שהוא לא רוצה שנחזור אבל יש לו משהו חשוב לומר לי . אני בחזרה אמרתי לו שאני לא מסכימה לפגוש אותו משום שאני לא רוצה לפתח תקווה שנחזור אם הוא לא מעוניין בכך , ולראות אותו רק יעשה לי רע, אם הוא לא רוצה אותי בחזרה אז שינתק ממני קשר לחלוטין ויתן לי להחלים . הוא בחזרה אמר שאני בן אדם מיוחד והוא בחיים לא רצה להפסיד אותי בתור קרובה אליו כי הוא נפתח אלי כמו שהוא לא דיבר עם איש מימיו , אני שיניתי אותו וגרמתי לו להיות חברותי יותר ואדם טוב יותר. למרות שרציתי לבכות התאפקתי מאוד והייתי מאוד קשוחה ואמרתי לו שאני לא מוכנה למשחקים שלו . אומנם שיחות איתו עושות לי טוב ואני מאושרת לשמוע את הקול שלו והוא מאוד סבלני כלפי ובעצמו לפעמים מצלצל אלי אבל אני יודעת שזה גורם לי נזק. האם עשיתי נכון שניתקתי ממנו קשר? אולי מידי פעם לדבר איתו ? אולי מידי פעם לתת סם לנשמה שלי ולתת סיבה לעצמי להמשיך לחיות ? להגיע להישגים ? ללמוד ? אני מרגישה שאין לי כוח לכלום בלעדיו .... איך אני מתגברת ומרימה את הראש עכשיו ?

sh53

New member
פעלת נכון ואת בדרך הנכונה ../images/Emo45.gif

אם הוא לא רוצה איתך בקשר, אז למה הוא רוצה להפגש כדי להגיד לך משהו חשוב? את תפגשי אותו ותתחילי לבכות לו מול הפנים, ואז או שהוא יתייחס אלייך בזלזול כי הוא מצליח להחזיק את עצמו ולא לבכות, או שהוא יחזור אלייך רק מתוך רחמים עלייך ולא אהבה (וזה לא קשר בריא במצב כזה). את עושה את הדבר הכי נכון שצריך לעשות, נכון שזה קשה, נכון שזה כואב ונכון שזה לא קל - אבל פרידות הן לא דבר משמח והן קשה, ולכן בהתחלה זה הכי קשה (ואת נמצאת בהתחלה), אבל לאט לאט כשהזמן יעבור יהיה יותר ויותר קל, כמו שאומרים הזמן מרפא את הפצעים. שיחות עמו כשאתם לא יחד לא יעשו לך טוב. השיחות האלה תמיד יזכירו לך שאת רוצה אותו והוא לא רוצה, זה תמיד יחזיר אותך צעד לאחור - לגעגועים אליו, ולמה זה טוב? כדי להשאר בעבר עם הכאב ולא להתקדם הלאה בחיים?

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif

מממ לדעתי פעלת נכון, ותמשיכי באותה דרך, אם הוא לא ירצה לחזור לראות אותו ולהיות איתו יפגע בך יותר.

זה לא פשוט...

זה קרה לי פעם...שאהבת חיי זרקה אותי..היא הייתה האהבה הראשונה שלי גם לי היו המון תוכניות לגביה ואני חושב שגם לה היו תוכניות לגבי אבל זה כבר לא משנה כי זה נגמר.. תאמיני לי שהרגשתי חרא...כאילו החיים נגמרו לא נשאר בשביל מה לחיות.. כאילו החיים היו חודר אור מלא בנרות מקסימים והיא יצאה מהחדר שלי וכיבתה את כל הנרות בדרך..הרגשה זוועתית..מעצבנת..ובמיוחד מכאיבה..הרגשה כזו ש..אין אין איך להסביר אותהה.. אבל יבואו ימים שתחזרי לעצמך תזכרי ברגעים ההם לא תרצי לזכור את שמה.. אין אין משהו מיוחד שאת יכולה לעשות כדי לשכוח אותה את רק צריכה לחיות..לתת לזמן לעשות את שלו כמו שאומרים... ואם יגידו לך שהדמעות לא יחזירו אותו אז נכון אבל הדמעות יגרמו לך להרגיש טוב יותר..

למעלה