אני צריכה עצה

מאמוש 17

New member
אני צריכה עצה

יש לי חברה ,החברה הכי הכי טובה שלי ...היא וחבר שלה ניפרדו ליפני 3 חודשים היא עדיין אוהבת אותו..יש לנו עוד חברה שמתברר שהיא רוצה את החבר הזה לשעבר של חברה שלי והוא רוצה אותה והקטע זה שלפני כמה שנים היה להן את אותו הסיפור שחברתי הטובה נפרדה מחבר שלה וההיא התחילה איתו ובסוף הם היו ביחד..תראו הבחורה אוהבת שאריות....הבעיה היא שהמצב מרגיז והחבר לשעבר מזלזל בחברה שלי ולא אכפת לו בכלל אם זה ייפגע בה או לא . והיא שקרה פעמיים כשחברה שלי שאלה אם יש ביניהם משהו , מה כדאי לה לעשות ?! איך להתייחס ?! איך להגיב ?!

GirlFriend

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo41.gif../images/Emo113.gif../images/Emo182.gif

אם הבנתי נכון... יש לך חברה נקרא לה א´ ולזאת שאוהבת שאריות נקרא ב´. א´ נפרדה מחבר שלה והיא עדיין אוהבת אותו, ב´ הייתה חברה שלו ולאותו בחור לא היה אכפת שזה פועג ב-א´ והוא מזלזל בה. אם הבנתי נכון
, אז לדעתי את חייבת לומר לחברה שלך שלא תראה לו ולה שזה אכפת לה שהוא ו-ב´ חברים, ואז הוא לא יציק לה יותר והיא לא תיתן לו את מה שהוא רוצה לראות... את א´ נפגעת. יש לי שאלה אלייך, ובקשר לב´... היא בטח סתם רוצה שהחברה הכי טובה שלך תקנא בה... אין לי הרבה רעיונות מה לעשות איתה, כי אם חברה שלך תצעק על ב´, אז היא תראה לה ולחבר שלה שהיא מקנאה בהם, וזה לא יצא לטובתה...

למעלה