אני צריכה עצה...

טאלנה

New member
אני צריכה עצה...

עכשיו חברה התקשרה אליי ואמרה לי לדחות את המסיבת יומולדת ביום, או שבוע, כי היא נוסעת מחוץ לעיר והיא לא יכולה להיות פה... היא ממש בכתה לי עכשיו, שהיא רוצה להיות, ושהיא חברה שלי, ושאני צריכה לדחות את המסיבה, ושהיא חברה שלי, והיא הייתה עושה את זה בשבילי... היא מזבלת לי את השכל איזה חצי שעה... ואני ממש לא יודעת מה לעשות.. היא עכשיו העמידה אותי במצב הכי לא נעים שיכול להיות... ואני נדפקת מכל הכיוונים... וזה נורא מעצבן אותי שהיא העמידה אותי במצב הזה, ופלפי דעתי זה לא פייר מצידה כי היא ממש עושה לי ייסורי מצפון עכשיו, אבל לעומת זאת, אם אני כן ידחה היא תעריך אותי הרבה יותר... מה אתם חושבים על זה..? לדחות..? לא לדחות..? היא בסדר בכל הסיפור..? אני בסדר או לא..? מחכה לתשובות שלכם.. אני נואשת... תודה מראש...

קומיקס

New member
לדעתי ....

לדעתי חברה שלך הייתה ממש לא בסדר בעיניין,משום שהיא הייתה צריכה לחשוב כמה צעדים קדימה ולראות כמה שקשה לדחות מסיבה בעוד יום... אני אישית ממש לא הייתי דוחה משום שזה מסיבה לא רק שלה ויש עוד מספר אנשים שמשתתפים בה,ואם אחרים פתאום יגידו שלא נוח להם אז מה תתחילי ליקפוץ בין תאריכים? אני מציע לך לא לדחות ופשוט להגיד לה: "תשמעי אני יודעת שחשוב לך להיות במסיבה שלי אבל זאת בקשה מוגזמת,אני לא יכולה לדחות מסיסבה שלמה אבל אם את חברה אמיתית תביני אותי וביחד נחשוב איך לחגוג ביחד את ואני..."

טאלנה

New member
תודה...

מממ... אני לא יודעת פשוט איך היא תגיב... כי היא כמעט בכתה לי בטלפון... (לא משנה שאני בכיתי אחר כך..) אני חושבת שאני לא עושה כלום בסוף... לא משנה לי כבר... נמאס לי מהבולשיט הזה...

Superdror

New member
טוב דעתי

כדעת חחע"ה. את לא צריכה לדחות שום מסיבת יום הולדת, יום ההולדת הוא יום מאושר בחייך, את צריכה להנות ולחגוג אותו ולא אמורה להזיז אותו שכן הוא יום מיוחד שחל פעם בשנה. אם חברה שלך העמידה אותך במצב כזה, זרקי עליה קומקום חשמלי עם מים לא רותחים. וחוץ מזה, לדעתי לא משנים מסיבות בגלל אדם אחד, גם אם הוא נורא קרוב.. ו... זהו !:>

17אבי

New member
לעומת זאת

אם זאת חברה קרובה שלך את יכולה להתחשב בה ולדחות את המסיבה

Superdror

New member
זאת מסיבת יום הולדת שחלה פעם בשנה

למה שהיא תדחה אותה בגלל חברה? זה היום המיוחד שלה, לא היום המיוחד של החברה שלה. ואם היא תקיים את מסיבת יום ההולדת שלה ביום אחר, לדעתי זה יאבד מהמשמעות.

VulturE

New member
למשל...

אם 17אבי היה מבקש ממני לדחות את המסיבה שלי.... הייתי דוחה גם ב-17 שנה אם צריך!!!!!!!!!

17אבי

New member
אולי בגלל שאתה אח שלי????

סתם......הוא לא אח שלי (אבל אל תגידו לו....)

VulturE

New member
מה???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנחנו לא אחים??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טאלנה

New member
שאלה ממש טובה...

אני לא יודעת מתי... לא חושבת שאני עושה מסיבה בסוף... הוציאו לי את כל החשק לחגוג את היומולדת... אז אני לא יודעת אם תהיה מסיבה... סוריי...

למעלה