אני צריכה עצה

טולי 159

New member
אני צריכה עצה

כמו שכבר אתם יודעים יש לי את קוקה ו3 גורים בחצר , יש עוד חתולה שבאה לאכול ,פעם הייתה באה מידי פעם (!)ווהיינו נותנים לה ,
גילינו שהשכנה שלידנו הייתה מאכילה אותה קבוע !מאז שהשכנה הביאה כלבה לחצר היא נטשה אותה !ולא מוציאה לה כלום!!! ועכשיו היא רק פה ותוקפת את הגורים ואת קוקה , אני ממש כועסת על השכנה שממש בא לי ללכת אליה ולכעוס עליה

dimitrygo

Active member
מנהל
תנסי להשפריץ עליה מים כשהיא בסביבה ולהאכיל אותה במקום

מרוחק.

ארמורגם

New member
אם אני מבין נכון, החתולה רעבה ומסכנה

החתולה רגילה להאכלה מסודרת ופתאום ללא הודעה מוקדמת אין יותר אוכל, והיא מורעבת.
היא תוקפת את קוקה והגורים לא מתוך רשעות, היא לא מבינה שהם "שלך", מבחינתה את מקור מזון ועליה להילחם עליו כדי לשרוד.
ההמלצה שלי היא דווקא כן להאכיל אותה, מכיוון שחתול שבע לא יילחם בחתולים אחרים על אוכל.
ברגע שהיא תתרגל ותצבור ביטחון שיש מספיק אוכל לכולם, היא תפסיק לתקוף ותמתין לך יחד עם החתולים האחרים.
&nbsp
בנימה אישית ברור לי שלא היתה לך כוונה להאכיל עדר, אבל לצערי אנשים לפעמים מתנהגים בצורה שפוגעת בבעלי החיים (השכנה שלך), ואם אנחנו אנשים טובים אז אנחנו לוקחים עליהם אחריות ומשלמים את המחיר... חשוב גם לבדוק אם החתולה מעוקרת ואם לא את יודעת מה צריך לעשות, אחרת את כבר יודעת מה קורה

טולי 159

New member
היא לא מעוקרת ואתמול היא באה עם שניים קטנטנים

נתנו להם גם אוכל ,בנתיים זה בסדר כל עוד שיהיה שלום בחצר העניין הוא מה יהיה שנעזוב פה ,
ואני שוקלת ללכת לשכנה ולהעיר לה על זה שהיא התחילה להרגיל אותה ,ושתתן לה !גם כך גם יהיה גיבוי לזה שנעזוב פה היא תהיה מסודרת ,
יש פה פח קרוב מאוד שנותנים לחתולים אוכל מאמינה שהיא יודעת מזה גם..( החתולה )
אני לא מסוגלת לראות אותה רעבה וישר נותת ואומרת השם נתן לי לתת להם איך אני יראה בפניו אם לא אתן ,
זה צער בעלי חיים ..
וניסיתי כמה פעמים להראות לה שפה זה לא קבוע אבל משום מה זה כבר לא הולך בגלל שהשכנה הפסיקה להאכיל אותה , וסורי אולי כל אחד מפה מהפורום היה עושה את זה ( עיקור )בלי להניד עפעף אבל בשבילי זה יותר מידי ..מה גם שהיא לא חברותית וכשמתקרבים היא בורחת ועושה קקקק .

למעלה