ד דידי 9 New member 24/3/14 #39 אתה רוצה שאני אתאדה מפה עכשיו? רק תגיד כן....נו תגיד! תראה איך אני בעדך..מנייאק קטן....
מ מוטי חוף מציצים New member 24/3/14 #9 פשוט מאד תחליפי ידידי עבור ...מחליף ... פאנצ'ר הבעיה היא אצלו בכלל...... לא אצלך מה את מתעסקת עם אחד מסניף שמפרק שורות ?
פשוט מאד תחליפי ידידי עבור ...מחליף ... פאנצ'ר הבעיה היא אצלו בכלל...... לא אצלך מה את מתעסקת עם אחד מסניף שמפרק שורות ?
מ מוטי חוף מציצים New member 24/3/14 #11 ורדה רזיאל-ז'קונט רדיו 103 FM על כזה דבר אומרת " אז תזרקי אותו "
ע עוד צעד אחד New member 24/3/14 #14 היי ג'ני כתבת שכמעט עשית תאונות בגללו אז מה הטעם להחזיק אותו בשביל פאנצ'ר. זה לא כזה סיפור לטפל בפנצ'ר בעצמך או להזמין עזרה או לאותת שמישהו יעזור לך. שולי ביחס לחיים שלך. אל תסעי איתו.
היי ג'ני כתבת שכמעט עשית תאונות בגללו אז מה הטעם להחזיק אותו בשביל פאנצ'ר. זה לא כזה סיפור לטפל בפנצ'ר בעצמך או להזמין עזרה או לאותת שמישהו יעזור לך. שולי ביחס לחיים שלך. אל תסעי איתו.
ג גניפר14 New member 24/3/14 #46 את צודקת. אבל אני תמיד בכבישים מהירים ולהתקע בכביש כזה לא נראה לי שמישהו יעצור. פשוט אצטרך לעשות מנוי על אחת מהחברות שמגיעות לתקן בדרכים. כן וכמעט עשיתי תאונה קטלנית ביותר. רק בנס אני בחיים.
את צודקת. אבל אני תמיד בכבישים מהירים ולהתקע בכביש כזה לא נראה לי שמישהו יעצור. פשוט אצטרך לעשות מנוי על אחת מהחברות שמגיעות לתקן בדרכים. כן וכמעט עשיתי תאונה קטלנית ביותר. רק בנס אני בחיים.
מ מוטי חוף מציצים New member 24/3/14 #49 אתה צריכה לעשות מנוי דחוף בהול בחברה שעוסקת בלהעיף " ידידים " מציקים ומזיקים.ומסניפים אלוהים ישמור ירחם השם.
אתה צריכה לעשות מנוי דחוף בהול בחברה שעוסקת בלהעיף " ידידים " מציקים ומזיקים.ומסניפים אלוהים ישמור ירחם השם.