אני צריכה עצה

Pink LizarD

New member
אני צריכה עצה

בלי מילים... אני פשוט אראה לכם תגידו לי אם היה מותר לי לזרוק או לא אני אישית הייתי בהלם לכן זרקתי.. אבל אשמח לתגובות.

Silly Wisdom

New member
המממ קשה!

למען האמת זה ממש דוחה צורת ההתבטאות שלו וכולו אומר פרובוקטיביות. אבל- הוא הביעה דיעה. למרות שכל מדינת ישראל מקווה שהוא יחיה. הוא כנראה חושב אחרת וזו זכותו. הוא לא איחל לו למות- הוא פשוט אמר שזה כבר קרה. זו לא עבירה. אני מבינה שמההלם את זרקת...(ועד שכמה שלדעתי מגיעה לו חסימה לצמיתות מהצאט) הוא בטח יתחיל לחזור לך עכשיו ולעשות יותר בלאגן ופרובוקציות. אז פשוט פעם הבאה תעזבי את זה. בעה"י אני מקווה שגלעד חי ויחזור הביתה מהר בריא ושלם! אמן ואמן!

איתן פז

New member
אותו מותר וצריך לזרוק על כל התבטאות

דגרנט! א. מספיק לי שהוא אומר "מטומטמים" בשביל להגדיר כהכללה מתנשאת ולא מקובלת! ב. פרובוקציה ממין זה שפוגעת בכל רגש אנושי ראויה לכל גינוי והרחקה! ג. אחר שהיה כותב את זה -היה כותב כמובן ללא ה"מטומטמים" ועם תוספת של "אני חושש שגלעד..."-, הייתי בודק את ההקשר והקונוטציה. אבל כשאני יודע ומכיר שמטרת הבנאדם אחת, והיא להרגיז את הנוכחים אין לי צורך להיכנס לדעותיו אני שם שיהיה לאחרים נח לשהות שם מבלי מתנשאים גזענים.

בכללי

כשמדובר בנושא כזה , עדיף לנסות ולומר לאנשים בחדר לעבור נושא שיחה , הנושא מעורר פרובוקציות וריבים מיותרים . אם זה לא עובד אז אנשים צריכים לראות לפחות כינוי אחד עף ואז הם עוברים נושא. או אפילו את בעצמך תמציאי נושא חדש שיזרמו איתו על הגל..

Pink LizarD

New member
לבנה

הבעיה היא שהוא שם את המנהלים על התעלם לכן כשאנחנו אומרים לו להפסיק לעשות כל מיני דברים או להתבטא קצת יותר יפה לאנשים בחדר הוא לא בדיוק שם עלינו ולא אכפת לו לעוף אני חושבת שזה הבנאדם היחיד בצאט ש"אכל" כ"כ הרבה חסימות ולזמנים ארוכים מאז שהוא הגיע לצאט.

Froz N

New member
אז ככה. קודם כל ללבנה.

אין שום צורך להגיד לאנשים לעבור נושא, לא כל מה שלא "נעים" לדון בו, צריך לדחוף מתחת לשטיח, יש נושאים במדינה הזאת שהם טעונים, ולכל אזרח במדינה יש את הזכות לדון בהם, ובתפוז, אני לא סותמי פיות כי יש דעות ונושאים שלא נראים לנו. ,פשוט לא. זה צ'אט ו 99% מהנושאים פה מקובלים, ושווים דיונים. מצד שני אנחנו כאן כן כדי להשגיח, איך השיחות מתנהלות בשביל להפחית את פגיעת גולשים בגולשים אחרים. במקרה הספציפי הזה זה גבולי. דיי נתון לשיקול דעת, העפת כי אמר מטומטמים, או כי הוא אמר שהוא מת? ועוד דבר, לא להעיף בגלל הלם, או משהו דומה, תחשבו שניה לפני שאתם מעיפים, אפ אתם לא חושבים כמוהו זו לא סיבה מספיקה להעפה. שבת שלום.

מסכים עם פרוזי ... ולנושא אחר -

להבדיל מהנושא הנ"ל שהיה אצלך בחדר ... אצלנו ב 30 פלוס מרבים לדבר על סקס סקס ועוד סקס.. אין מה לעשות זה הגיל ... בעבר פרוזן העיר לתשומת ליבי שלפעמים אני זורק על דברים גבוליים וכד' , אז נתתי יותר דרור לאנשים בחדר לדבר . למרות שתמיד אני הייתי נחשב לשומר "לארג' " ( בניגוד להיותי תימני חיחיחיחי ) , מידי פעם החלקתי . לפי דעתי אופירה חושבת ( וזה רק אני חושב.. ) שאני נותן יותר מידי דרור לפורקן יצרים בחדר וגם משתתף באופן פעיל בשיחות בעניין . אז בואו נעשה סדר בעניין - לפי דעתי , סקס - על כל צורותיו , נושאיו , יצריו וכד' וזה כולל גם שימוש במילים שנחשבות "גסות" כמו "וואי איזה זונה הבחורה ההיא שפגשתי בפאב , חבל על הזמן וואי איך זיינתי אותה בלה בלה בלה בלה בלה .. " ( אני מניח שרובכם כבר מכירים את המשפטים האלו וסגנון הדיבור הבוטה של הישראלים . שוב לפי דעתי, יש לתת לנושאים לזרום אלא אם יש פגיעה אישית ומכוונת באחד הגולשים או שמדובר בפדופיליה , הצעות למתן שירותי מין וכד'. אם אתם מסכימים איתי לחצו 1 אחרת לכו לעזה :p .. ועכשיו ברצינות.. אופירה , אם את חושבת אחרת אשמח לקבל ממך מידע רלוונטי או הכוונות חדשות בעניין....

לדעתי וזו דעתי בלבד

אין צורך לתת יותר מידי דרור, כמו שלא צריך יותר מידי איסורים, ברגע שהגולשים מבינים, שעל שפה בוטה, ולא מתאימה לחדר, (בכל זאת זה לא חדר סקס) יתכן ויורחקו, אולי ידברו קצת יותר במעודן, קורה לפעמים שגולשים, אפשר אולי להעיר, לדעתי, רצוי אולי לסכם, עד כמה ניתן לתת חופש דיבור על כל נושא לא רק סקס, אחרת באמת החדר יהפוך לאנרכיה

למעלה