אני צריכה עצה דחופה!!!!

oribash

New member
אני צריכה עצה דחופה!!!!

תשמעו מה עשיתי. אתמול הלכתי לקניון ואז קניתי גלידה בטעם שוקולד ותות בננה ואז הלכתי לפגוש את סוזי במקדונלדס והפרה הזאת אכלה מקרויאל שלם ואז בגלל שקוראים לזה מקרויאל נזכרתי בהראל מויאל ושהוא כזה שווה ואני ממש מתה לראות אותו ושהוא יחתום לי על החזיה הורודה והשווה שלי וזה יהיה כל כך כיף וגם סוזי רוצה לעשות את זה והלכנו והיא עשתה פירסינג בלחי הימנית של התחת וגם אני רציתי אבל המוכרת אמרה שמתאים לי יותר פירסינג בלחי השמאלית אז עשיתי בלחי השמאלית ועכשיו יש לי אינפקציה מזה גדולה ואני לא יכולה לחרבן בכלל כי זה ממש שורף לי ואני לא יודעת מה לעשות סוזי אמרה לי לחטא את זה ביוד ולשים מישחה אנטיביוקטאית אבל אין לי מושג מזה ואנלא שמה דברים לא מוכרים למה זה יכול לעשות לי נמק בתחת ויתלשו לי אותו בניתוח ואני מזה מפחדת ממזרקים וזה מזכיר לי שפעם כשהיית יבכיתה בית המורה אמרה שיעשו לנו חיסון ואני מזה בכיתי ובכיתי ובכיתי ובכיתי ואז כשהאחות התקרבה אלי עם המחט עשיתי קקה במכנסיים ונתנו לי ללכת הביתה איזה מזל היה לי אז וקרה לי פעם שנחתחתי מפחית של טונה ואמא שלי המהממת האמא הכי טובה בעולם לקחה אותי לרופא והוא רצה לתת לי חיסון נגד טנסוט או משהו כזה ואני מזה בכיתי ובסוף הוא אמר לי לחשוב על דברים משמחים וחשבתי על הראל מויאל הנשמה הזה שאני מזה מתה שהוא יחתום לי על החזיה וכשאני וסוזי היינו בקניון חשבנו עליו כי סוזי המדהימה הזאת אכלה מק רויאל וזה מזה מזכיר את השם שלו וואי אני חייבת ללכת כי האלופה התחילה אני מתה לראות את יהודה לוי החתיך הזה שר את השיר פתיחה יאללה צ'או!!!!!!1111!!!111!!!!!!1

חחחחחחח אוי איזה מצחיקולה את!!

וואי את יודעת שזה סופרר מסוכן לעשות עגיל בלחי השמאלית?!?! כאילו שיוו מה חשבת לעצמךך אני לא מבינהה!! תלמדי ממניי לי כבר העיפו את הלחי השמאלית! יש לי רק חצי תחתת!! את יודעת למהה זה בגלל שפעם אחת אז כשהייתי צריכה לעשות חיסון אז אני ממש השתובבתי שם ועשיתי המון בלאגןן כי הייתי כאילוו קטנה אז כל הרופאים כעסו וביקשו שאני יעמוד עם התחת בחוץץ ואז הזריקו לי חומריםם מזהה מסוכניםםם ואז כאילוו אמא שלי נתנה לי פליק בטוכסס והוא עף!!! זה היה מזה מצחיקקוללל כי ילדה אחת תפסה את החצי של התחת שלי והתחילה לצעוק שיש לה תחת בידדד!!!!!!!!!!!!!!!!11!!!!!!111223 אז תחשבי מה יקרה לך עכשיו כאילוו!! אני מזה לא מסתדרתת רק עם חצי אחד של תחתת מתוקה אני אומרת לך מנסיוןן הכל בורח לצד השני!

xtina 4 ever

New member
XDDDDDDDDDD!!!../images/Emo6.gif ../images/Emo210.gif

קרעת אותי!

victoria777

New member
זריקות זה מזה מפחיד ../images/Emo2.gif

ואל תדאגי.התחת שלך תעבור את זה בשלום.

moruush

New member
יאאוווו..

וואי את מה זה גיבורה כי אני כאילו הכי מפחדת בעולם מזריקות/בדיקות דם/ חיסונים וכל זה.
=S

d00sh

New member
עצה: פעם הבאה תכתבי פחות

ואז אני אשקול לקרוא מה כתבת. יום טוב

the best flea

New member
לא נראה לי שהאלופה מתחיל

ב3 וחצי בלילה^^ אנשים,כאילו,תרדו מהם!~כל המציקים פה חסרי חיים חוץ מנופר,היא כפרע לגמרי^^

I am Cornholio

New member
אני לא מציקה!!!

אני כפרע, אבל לא מציקה!!! אני לא יושבת ומקללת אותן... סתם צחוקים הולכים פה...

חחח

איזה חסרת חיים אנל'א ממש הבנתי את צריכה עזרה בזה שיש לך כמעט חצי תחת או בזה שאת רוצה שהראל מויאל יחתום לא על החזייה הורודה והנוצצת שלך או בזה שרצו לתת לך חיסון ולא הסכמת וב'מת אין האלופה ב-3 בלילה חעחעעח איזו פריקית פפפאאאקקקצצהה

למעלה