אני צריכה עיצה

יעלי1000

New member
אני צריכה עיצה

שלום לכולם קוראים לי יעל אני בת 27 , אני עומדת להתחתן בדיוק בעוד שבועיים ויש לי חששות כבדים שאני לא אסתדר עם חמותי לעתיד. היא מהטיפוסים שחייבים לנהל לילדים שלה את החיים, ומה שהיא אומרת קדוש היא גם עשתה פשלה רצינית שהיא סיפרה לאמא שלי שאני נוטלת גלולות כדי שאני לא אקבל מחזור בחתונה (ההורים שלי שמרנים ולא הרגשתי חופשיה לדבר איתם על זה , וכשאמא של חבר שלי שאלה אם אני דואגת שאני לא אקבל מחזור בחתונה = אז אמרתי לה שאני דואגת לזה , לא ציפיתי שהיא תדבר על זה עם אמא שלי) שסיפרתי את זה לחבר שלי הוא ממש כעס עליה, והוא עשה איתה שיחה יותר מאוחר ואמר לה שמה שאני מספרת לה שתשמור לעצמה, ושמצידו אפילו לא תספר לו , ושהיא ממש לא בסדר שהיא אמרה את זה להורים שלי. אהבתי שהוא צידד בי אבל אני לא רוצה לגרום למצב לא נעים ביני לבינה... אני טיפוס שקט שאוהב לחיות בשקט מבלי שיתערבו לי בחיים ויגידו לי מה לעשות, למזלי נגור אצל הורים שלי אחרי החתונה ולא אצלה אבל בכל זאת נצטרך ללכת לארוחות שישי אצלם וכו' חבר שלי אמר לי שהוא לא רוצה שאני אתרחק ממנה ושאחרי שנתחתן שאני ארים אליה טלפונים ושאני אמשיך לספר לה דברים, אבל קשה לי עם זה, כי אם אני נפגעת ממישהו קשה לי להעמיד פנים שכלום לא קרה. בכל אופן אשמח לשמוע מנסיונכם מה לעשות וכיצד להתנהג איתה.... יעל

ברוכה המצטרפת

ומזל טוב לנישואייך. תשתדלי לספר לה כמה שפחות... למזלך, תגורו אצל הורייך לאחר החתונה. בהצלחה!!

יעלי1000

New member
תודה!

דרך-אגב אתמול שהלכתי לחבר שלי היא התנצלה בפניי, היא אמרה שהיא לא ידעה שהורים שלי לא יודעים ושהיא לא עשתה זאת בכוונה ושהיא רוצה שנהיה חופשיות אחת עם השנייה. אמרתי לה שאני מבינה שזה לא היה בכוונה. ויישרנו את ההודרים כמו שאומרים. מקווה שיהיה בסדר

sovlanit

New member
יעל,יקירה,

למדת שיעור חשוב: היא לא יודעת לשמור סוד בכוונה או שלא -נגרם לך נזק. הייתי משתפת אותה רק רק רק בעניינים שלא איכפת לי שכל העולם יידע... יופי לך שהיא התנצלה. האם הרגשת שהיא כנה??? העיקר,תבהירי מהתחלה את ציפיותייך ועמדותייך, קודם לעצמך ואחר כך שתפי את מי שתבחרי לשתף... כל החמיות שהכרתי חוששות לבניהן ומשום מה מאמינות שהאמא יודעת לנהל את חיי הצאצא טוב ממנו. מתוך כך-הן על הדרך מזיקות לקשר שלו עם בת הזוג... וכבר אמרו ח.ז.ל: הדרך לגיהנום רצופה[=מרוצפת] כוונות טובות. ככל שתקדימי להציב גבולות כך ייטב לבן זוגך ולך... והעיקר עיקרים-מזל טוב והצלחה כל החיים בכל התחומים

1שרהשיר

New member
יעלי

תרגילי אותו, שמה שקורה ביניכם, זה פרטי, אישי. לא רצים לספר לאמאל"ה, בדיוק כמו שלא רצים לספר לאמא מתי עשיתם........ כמו שלא יהיה לו נעים שתלכי ותספרי לאמא שלך ה כ ל עליכם. כמו שאמא שלו לא מספרת על הזוגיות שלהם בפומבי . (כך זה אצלהן בד"כ). אם תרצי לשתף את אמא שלו במשהו, את יכולה לספר לה בעצמך, את לא צריכה שמישהו ילך ויספר לה. היא אמא שלו, לא שלך, את מוכנה לעשות לה כבוד, אבל לא להכניס אותה לחייך הפרטיים. את אמא שלך את אוהבת, את אמא שלו מכבדת. ויש דברים שמשתפים בהם אמא ולא חמה, או חמה לעתיד. (וגם זה בערבון מוגבל, לשתף את אמא בדברים). או שהוא מתנהג כבוגר, או שיש פתרון אחר. אני מאחלת לך הרבה מזל טוב וכל טוב. אך תדעי, שהכרתי בחורה שביטלה הכל שבוע לפני החתונה. היא אמרה שהיא מעדיפה שזה יקרה שבוע לפני, מאשר, שבוע אחרי החופה לבלות ברבנות בפתיחת תיק גרושין.

למעלה