אני צריכה עידוד....

little ang

New member
אני צריכה עידוד....

היה לי טסט היום (אתם השלישים שיודעים אפילו הורים אל יודעים) ואני מפחדת............ בבקשה תחזיקו אצבעות עוד רבע שעה אני אדע אם עברתי או לא....

דיתוּש

New member
ווואאאא!!!

אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי! אמן שתעברי!

little ang

New member
איזה חמודה תודה../images/Emo70.gif

הלוואי אני מחזיקה אצבעות לעצמי ורק צוחקת

QuEeN oF mE

New member
לא נורא..../images/Emo24.gif

למה לבכות? זה טסט! ויהיו עוד!! יש הרבה אנשים שעשו מספר טסטים!והנה לכולם יש רשיון! תתנחמי בזה,שזה יקרה בקרוב
ובזה שאפשר לנסות שוב
וגם שאת כבר יודעת לנהוג!!

שלומצי

New member
בעסה!!!!../images/Emo123.gif

אוף אני מבינה אותך..... כלומר, יכולה לתאר לעצמי....... לא נורא, מחר תהיה עוד קלמנטינה!

מחבקת'ותך חזק-חזק-חזק...

[הלוואי שהיו לי יותר ממילים או מחיבוק וירטואלי לתת לך...] והנה משו שאולי יעודד אותך: הטסט השביעי הוא על חשבון המדינה! חיחי, סתם סתם, אני יודעת שזה לא מעודד. אבל רק מזכירה לך שאנחנו כאן אם בא לך לבכות, לצרוח, לצעוק, לשתוק, להפליץ [?!
] וכדומה. אוהבים אותך.

little ang

New member
תודה רבה...

עודדתן אותי והעלתן חיוך קטנטן על הפנים... צודקות לא קרה כלום טסטס הבא נעבור מקסימום טסט שביעי על חשבון המדינה...
הטסט הזה היה על חשבון המורה (עשה לי הפתעה)

נעמה ע.

New member
אגב, לא רוצה לבאס או משהו.. ../images/Emo8.gif

אבל ביררתי את זה וזה לא נכון.. אף טסט הוא לא על חשבון המדינה. גם לא טסט מספר 82...

זה באמת לא נורא...:)

בשביל מה יש חברים, אה? המורה שילם לך על הטסט, אה?
נחמד נחמד..מורה שווה?

למעלה