אני צריכה עידוד

שלווה17

New member
אני צריכה עידוד

כרגע אני בלופ של מחשבות בגלל שאני רוצה לקנות בית חשוב לי לציין שהמחשבות עד לפני חודש כמעט עברו לי - כלומר היו לי מחשבות ופשוט זרמתי איתן עכשיו בגלל שקניית בית זה לטווח ארוך אז החרדות הם נמצאות מה יהיה אם יקרה משהו אם אני יעבור מקום וכ' חשוב לי לציין שזו החלטה נכונה שלי , אבל אני כל כך פוחדת מהמחשבות שלי אני צריכה מילות עידוד שבעצם כל מה שאני חושבת זה שטויות והצעד שלי לעבור הוא מעולה אני ישמח לשמוע

FOR THE LD

New member
ביתי הוא מבצרי - אין כמו בית משלך

כשאתה שוכר דירה, לעיתים באותה עלות, אתה יכולת לקחת משכנתא, והדירה היתה שלך. מעבר לכך, בדירה שאתה שוכר אתה מוגבל: לא תמיד אתה לא יכול לערוך שינויים מסויימים, אם משהו בדירה לא מתאים לך, והתחושה היא של משהו ארעי, שעשוי להשתנות בתום החוזה. לפעמים ישנם בעלי בית שלא מרשים לגדל בעלי חיים בדירה, או כאלה שנכנסים כשאתה לא נמצא וכו'. התגוררתי בכל כך הרבה דירות שכורות, שהיה לי די. אני רואה איך הילדים שלי אוהבים את ביתם (משכנתא), למרות האגרנות שלי, ונהנית שיש להם את חלקת אלוהים הקטנה, ושהצלחתי לארגן כך שלכל אחד מהם יהיה חדר משלו. אם הבנק מאפשר לך, ותדעי לנצל את כל אותן אפשרויות, באם יהיו מס' חודשים שבמהלכם לא תוכלי לשלם את המשכנתא, אז לכי על זה.

אמא11

New member
שלווה יקרה

החלטה על רכישת בית היא החלטה חשובה ולא פלא שזו החלטה מלחיצה. כאשר תראו דירות, אני מציעה להכנס לכמה שכנים ולשאול על הסביבה ואם יש דברים או מטרדים שהם יכולים להצביע עליהם. בנוסף, כדאי לבדוק בעיריה את התב"ע (תכנית בנין עיר), שלא יהיו הפתעות לגבי מה שעומדים לבנות בסמוך (בית ספר, כביש מהיר ועוד). מעבר לכך - אם תעברי לבית חדש הכל יהיה טוב ונהדר ולא יקרה שום דבר רע. ערב טוב ורגוע תמי

למעלה