אני צריכה עזרתיישן

ShipoShar

New member
אני צריכה עזרתיישן

מישהי יכולה לשלוח לי כמה קישורים לסידרה?
כי כמו בהודעה הראשונה שלי אני ראיתי רק כמה פרקים ><

blackeyes7

New member
היי

נראלי שאסור לפרסם פה קישורים בהורדות, אני אשלח לך בפרטי .. :)

moranchoo

New member
בקשר לקישורי הורדה

אני ממש ממש מצטערת לנג'אס אבל ראיתי שהסכמת לשלוח קישורים בפרטי אני פשוט מחפשת כבר לא מעט זמן ולא מוצאת אני מאוד מאוד אשמח אם תסכימי לשלוח גם לי :) :)

DropDeathEmily

New member
בבקשה שרון מודה שהיא אימו

[c=11][c=#FF0080]Sharon[/c] ??[/c] אומר/ת (13:56): אני אימו •·.·´¯`·.·• DropDeath Emily BiAtch •·.·´¯`·.·• אומר/ת (13:56): לול XD •·.·´¯`·.·• DropDeath Emily BiAtch •·.·´¯`·.·• אומר/ת (13:57): את רואה שאת כן !? [c=11][c=#FF0080]Sharon[/c] ™[/c] אומר/ת (13:57): לכי להזדווג עם צ'ינצ'ילה את אימו! •·.·´¯`·.·• DropDeath Emily BiAtch •·.·´¯`·.·• אומר/ת (13:57): את אימו !

ShipoShar

New member
XDDDD

איזה שקרנית! אם תראו טוב טוב איפה שכתוב "אני אימו" יש בכינוי "??" ואצלי בכינוי יש "™"

Shiri from the block

Active member
מנצל"שת אותך../images/Emo9.gif הצטלמתי עם שירי מיימון!!!! אעעעעעעעעעע הייתי אתמול בהופעה שלה בירושלים והיה כל כך מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא כזאת מושלמת!!!!! ויש לה קול כזה מעלף. קול מדהים מדהים. ממש אישה קטנה עם קול גדול../images/Emo47.gif ואחרי ההופעה חיכיתי לה וננתי לה חיבוק ונשיקה וגם תמונה! D: ../images/Emo26.gif אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ../images/Emo99.gif

Shiri from the block

Active member
חח כן! באותו יום קניתי אותה. שמתי חולצה מזה מעפנה בבוקר והיה לי נורא חם איתה אז קניתי 4 חולצות ב-100 שקל בפוקס!! אז שמתי את זאתי../images/Emo9.gif

Euterpe

New member
מה! גם אני הייתי שם!!!!

אם הייתי יודעת... איך פגשת אותה אח"כ?!
נכון שהיה פשוט מדהים? נהניתי מכל רגע והביצועים לשירים מהאלבום החדש היו פשוט נהדרים!

Shiri from the block

Active member
היה ממש קל לפגוש אותה היא הצטלמה עם כולם../images/Emo12.gif חיכינו לה איפה שהפאב, אז יש שם יציאה.. היו שם מלא אנשים והיא ישר באה מכוונה של להצטלם עם כולנו../images/Emo9.gif והיה לגמרי מדהים. יש לה קול מושלם! היא שרה חזק ויפה ולא פיספסה אף שיר. איזה שורה היית?

DropDeathEmily

New member
דיי איזה מאגניב לך D: ../images/Emo99.gif

עכשיו תחבקי אותי
גם בלי קשר תחבקי אותי XD

Shiri from the block

Active member
עדיין?../images/Emo2.gif למרות שראית את הכיעור שלי? פשש יפה על האומץ../images/Emo3.gif ואני אשמח לחבק אותך!../images/Emo23.gif

למעלה