אני צריכה עזרה...

LIRONSH100

New member
אני צריכה עזרה...

טוב אז בגלל שיש לי בגרות בחיבור היום אז אתמול חברה שלי נתנה לי רעיון לחיבור ולא יודעת למה הסתכלתי בויקיפדיה וגיליתי שאין ערך כזה - ג'ון בון ג'ובי. אז עלה לי רעיון מה דעתכן שנכתוב לו ערך בויקיפדיה? כיאלו לכתוב את הביוגרפיה שלו... ואני צריכה את עזרתכן בגלל שאני לא ממש זוכרת את כל השמות של הסרטים שלו בעברית... ואז מה דעתכן? ד"א עידכנו את הערך של הלהקה בויקיפדיה..

יש ערך כזה רק באנגלית, אפשר לתרגם

מי שתרצה להשתתף רק תגיד ונתן לה לתרגם חלק [וגם אנחנו נתרגם, ברור!] ואז נשלח את התרגומים למישהי אחת [אולי לך?, זה היה רעיון שלך
] ואז שתקבלי את זה תוסיפי. http://en.wikipedia.org/wiki/Jon_Bon_Jovi

nogao10

New member
אני רוצה לעזור!!

כבר לפני כמה זמן שמתי לב שאין לג'ון ערך בויקיפדיה, ונחמד שלוקחים את זה לידיים סוף סוף..... בגלל שיש לי דוברי אנגלית בבית אני יכולה לקבל כל חלק, אשמח לקבל אחד ארוך.......

We Never Close

New member
הסרטים בעברית

MOONLIGHT AND VALENTINO/אור ירח וולנטינו THE LEADING MAN/האדם המוביל LITTLE CITY/עיר קטנה DESTINATION ANYWERE/החלטה בכל מקום NO LOOKING BACK/לא להסתכל אחורה HOMEGROWN/אדמת הבית ROW YOUR BOAT/השט את סירתך U-571/יו 571 PAY IT FORWARD/שלם את זה מראש VAMPIRES: LOS MUERTOS/ערפדים:לוס מטרוס CRY WOLF/זאב בוכה PRE APPROVED (formerly The Trouble With Frank)/הבעיות עם פרנק בהצלחה בבגרות! ובאמת צריך לעשות ערך עליו, מוזר שעדיין לא קיים.

LIRONSH100

New member
סבבה ו...

קודם כל הבגרות הייתה על הפנים נושאים ממש קשים... דבר שני אין בעיה שאני יקבל את העריכה של התרגומים והכל אבל אני די בחוסר זמן בגלל כל הבגרויות אז אני ינסה רק את העריכה (תסלחו לי נכון..) וגם אפשר להוסיף דברים משלנו שאנחנו יודעות עליו שלא כתוב שם... וכאלה... ותודה על רשימת הסרטים...

LIRONSH100

New member
אה ושחכתי אני יגיד לאילנית על זה אבל ...

יש לה שבוע הבאר מבחן ממש קשה אז היא תוכל רק אחר כך... (היא חברה שלי והיא אמרה שאם צריך לתרגם משהו היא תשמח....) והיא חוגגת יום הולדת עם הלהקה (היא בת83 ונולדה ביולי...) והיא התחילה להעריץ אותם מגיל 10 משהו כזה רק להזכרכן מי זו...)

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifאיזה נושאים היו לך??

וואלה לא נראה לי שהלך לי טוב :/ איזה מתיש זה היה! ואני גם אנסה להביא דברים חדשים עליו..

LIRONSH100

New member
לקחתי על הדמוקרטיה

בקשר לאתר שאפשר להזמין מפגינים ולשכורת אותם כמו זונות... (כמובן לא אמרתי שהם מושכרים כמו בעלות המקצוע העתיק ביותר בעולם אבל עדין..) וזו בחינה אחת לכל הארץ ניראה לי איזה את לקחת?

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifנושא 4..המחול

היה נראה לי הכי קל..כל השאר נושאים מעצבנים כאלה כמה מגן היה לך?

LIRONSH100

New member
77 דווקא המחול רק קראתי את הנושא

נבהלתי כי אני לא ממש אוהבת את זה בואי נגיד את זה ככה וחוץ מזה שיש לי חברה שהיא רקדנית שלומדת כבר שנים אין לי שום קשר לזה אז לא היה לי שום מושג על זה... ומה המגן שלך?

gal y kike

New member
../images/Emo41.gif88.. לא משו

המורה מזה קשה!! והנושא די פשוט..לא צריך ידע במחול בכלל.. מה המגן שלך?

LIRONSH100

New member
טוב בואו נקווה שכולנו נעבור את זה ו...

אצלי זה הרבה יותר מפחיד כי התחילתי ללמוד את זה שבועיים לפני!! (המנהלת תקצבה לארבע תלמידים 8 שעות בשביל זה ואני מתה מפחד שמה שכתבתי זה לא ממש קשור לנושא...)

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifלא צריך ללמוד לזה כמעט

רק לדעת תקטע של הפיסקאות ושל השוליים וכל זה.. יהיה טוב

inbal287

New member
כן גם אני קצת בלחץ כי נראה לי שמה שכתבתי

זה לא בדיוק מה שהם ביקשו, כאילו לא בדיוק תואם להוראות. ואיף, איזה נושאים מעפנים היו! חצי שעה רק התלבטתי על מה לכתוב... היו נושאים ממש משעממים! זה הכי נורא לכתוב על נושא שלא מעניין אותך
.

LIRONSH100

New member
דווקא רק בקטע של הדמוקרטיה זה משהו שאני קצת

מתענינת אבל הייתה לי תקווה שיהיה משהו על אייך המוזיקה משפיעה על חיי הנוער או משהו כזה ואז זה היה קל...... כיאלו אני יכולה לכתוב על זה בקלות 3 עמודים (המורה שלנו נתן לנו לכתוב את אחד מהחיבורים על הנושא הזה....) אבל אני הלכתי על פי ההראות אבל אני לא בטוחה שהנושאים המדיוקים שהבאתי היו מנוסחים טוב שיהיו מותאמים לזה כך שהם יכלו להבין מה הכוונה שלי בזה.. (סך הכל אני באה מבית פוליטי יחסית ולומדת בבית ספר של השמור הצעיר שהוא ההפך מהדעה הפוליטית שלי בענק ורוב החברות שלי הן שמאלניות אבל למי אכפת מזה..)

inbal287

New member
זה היה היחיד שעניין אותי,

דמוקרטיה זה נושא שמאוד מעניין אותי, פשוט לא הסוגיה הספציפית הזאת שהם העלו. ועדיין זו הייתה מעין בחירה של בלית ברירה כי אף נושא אחר לא היה אפשר מבחינתי... ואממ מה זה בית ספר של השומר הצעיר?
[אני שמוצניקית לשעבר...]

LIRONSH100

New member
זה בית ספר ש...

בתוכו יש קן של השמו"ץ ובבית ספר הזה יש כמה קיבוצים מהסביבה השייכים לשמו"ץ בגדול זה בית ספר לקיבוצניקים אבל הצטרפו עליו מושבניקים ועירניקים ( 6 שנים בבית ספר קיבוצי בכל זאת קצת השפיע...) וכמובן יש לנו קבוצות כדור עף מעולות הבנים לדוגמא עלו לגמר שיהיה בסוף החודש והבנות (שרובן חברות שלי) עלו ליגה... וכל חודש יש לנו מסיבת בית ספר כזו... אבל בגדול אנחנו בית ספר של אנשים פשוטים אבל סנובים...

למעלה