אני צריכה עזרה...

n o a m z i

New member
אני צריכה עזרה...

כתבתי פה את הבעיה שלי כבר אבל אף אחד לא כתב תגובה... אז הינה היא שוב: אני ממש לא יודעת מה לעשות... יש ילדה אחת מכיתה י"ב שהיא ממש חמודה וממש יפה עם שיער חום שחור ארוך ועם עיינים גדולות וירוקות שאני ממש ממש רוצה... הבעיה היא שהיא בקושי מכירה אותי וגם כשדיברנו פה ושם היא לא שיתפה פעולה יותר מידי... אני חושבת שהיא בקטע של בנות...ככה היא לפחות נתנה לי להבין...אני ממש רוצה להיות איתה אבל אני לא אמיצה מספיק... כשהיא רואה אותי היא אפילו לא אומרת לי שלום
מה לעשות? אני ממש עצובה, אני כל הזמן חושבת עליה...ואני כן מנסה לדבר איתה פה ושם פשוט זה לא כל כך זורם...אז שוב... מה לעשות??

PinkyRaSta

New member
תגידי לה את שלום! ../images/Emo210.gif

ומשם כבר היא גם תתחיל להגיד לך. ואם לא, אז היא לא נחמדה
ומשם זה כבר יתפתח לשיחות וכו'..

PinkyRaSta

New member
אז היא לא נחמדה.. ../images/Emo210.gif

חח הוממ.. לאדעת, אז תנסי לפתח איתה שיחה או משהו.. זה מסגרת של ביצפר, לא כזה קשה למצוא משהו לדבר עליו. אל תילחצי מזה, פשוט תזרמי. אולי תנסי להשיג את האייסי שלה או משהו, למרות שאני לא כל כך חובבת את העניין הזה, אבל גם זה משהו.

n o a m z i

New member
אני לא מחוץ לארון בביה"ס...

והיא נתנה לי להבין על ידי כל מיני רמזים קטנים... חוץ מזה היא חצי כבר מחוץ לארון...

James Hammerton

New member
אז אולי תשלחי לה רמזים בחזרה? ../images/Emo13.gif

ואם היא יודעת שאת יודעת פשוט תדברי איתה... מקסימום תגידי לה שתשמור את זה בסוד.

LIAMOS

New member
מאמי

כפרע את פשוט צריכה להמשיך לנסות אני חושב שזה ממש יצליח לך בסוף אם הרבה מאמץ תאמת תראי לה שאת נמשכת אלייה ותנסי ותמשיכי לנסות אני חושב שאם היא באמת בקטע אז היא תיכנא ותהיה שלך מאמי אז אוהב שי ומקווה שתשמרי על קשר איסי 194781116 מסן [email protected]

LIAMOS

New member
מאמי

כפרע אני חושב שאת צריכה להמשיך לנסות ולתת לה לראות שאת רוצה אותה אני יודע שזה בסוף יצליח זה קרה לי גם פעם קוקי אז תמשיכי ולא להפסיד את הרגע אוהב שי אייסי 194781116 מסנג'ר [email protected]

למעלה