אני צריכה עזרה

bAlBuLa

New member
אני צריכה עזרה

אני צריכה לעבודה שירים על הזית, על מרווה משולשת ועל קטלב מצוי.. על הזית אני יודדעת שבטוח יש, ומצאתי שני שירים על המרווה והקטלב אני לא בטוחה שיש.. אני ממש אשמח אם תעזרו לי למצוא שירים על שלושתם {לא ביחד} שני..

bAlBuLa

New member
בבקשה!!!

אני ממש חייבת את זה! לפחות רק על זית זה יכולל להיות כל דבר שקשור בזית כמו ענף של זית, עץ הזית וכו´.. שני..

NasTy GirL

New member
יש לי יש לי יש לי!

טוב... זה הולך ככה: יש לי תמונה בבית של יונה עם עלה של זית. _________________________ __________________________ _____________________ _________________________ יונה עם עלה של זית... שימי את זה בפורום זיהוי שירים... הם יידעו... מקווה שעזרתי... אני לא מכירה שירים על מרווה-אני יודעת רק שיש לי כזו בגינה..

גלי®

New member
בבקשה :

שיר ששרה יפה ירקוני :"מנורה וענפי זית" של רפאל ספורטה ולחן של עמנואל עמירן. "יונה עם עלה של זית" מילים ולחן של תלמה אליגון ותהרגי אותי אם אני יודעת איפה יש את המילים ...

bAlBuLa

New member
מממש מממש תודה!!!!

לשתיכן!!! הראיתי לאמא שלי, והיא השיגה לי את המילים! היא רק צריכה לחזור הביתה. ושוב תודה ענקית! ShAnY

גלי®

New member
בכיף ! ולהבא תזכרי : צמחים שותלים,

לא שרים עליהם ...

NasTy GirL

New member
נכון...

גלי צודקת... וזה רק מראה לך שמורות לביולוגיה מטומטמות (כאילו דההההההה...)!

גלי®

New member
ואם כבר שרים עליהם , אז שזה יהיה

משהו טריויאלי כמו שקדיה , או רקפת ... מישהו בכלל טרח לכתוב שיר על קטלב , או על מרווה ?

friend9

New member
קטלב

פרחי הקטלב / מאת רבקה אֶלמן [נדפס ב´מבפנים´, כרך יט מס´ 2, עמוד 119, 1987] פרחי הקטלב לבנים על אודם הגזע. פעמון לבן ניתן מלִבי מרחף בכל כובדו באוויר הקל.

friend9

New member
מרווה

מרוָה / מאת מרגלית מתתיהו [נדפס ב´מאזניים´, כרך סה, חוברת 6, עמוד 30, 1991] ´ למשה דור בחום ימים מגירי זעה חסר מנוחה כמו קיץ ישראלי ואתה מטולטל כמו קוביה על טבלה שחוקה של משחקים אך בכל זאת חוסה בצל המרוָה הנוגע בך מן המרחק אליו תגיע כמו נאמר: מן המִדבר אל הנווה. ולפתע, סיפרתי לך, כמו לאחש סוד משכבר על האי בו צומחים התמרים שלי, באמצע מדבר שאין בו שער.

friend9

New member
עוד מרווה

שיר ללא שם, מאת דבורה כץ [נדפס ב´עיתון 77´, חוברת 209, עמוד 33, 1997] ולא על המרווה המלבינה המתנפצת למטה מתגלגלת -- ולא רק היא לבדה ולא על צמחי אשפה עשירים בחנקן שפרחו בעל כורחם לא על הארכובית השבטבטית המשתרעת בתנוחה חסודה או קיצית מסולסלת המצניחה זרעיה בגלי האשפה אל תוך רחם חם ולא על הקיטה הרותמית המטורפת המאמינה שהיא שושנה אבודה ולא על האיסטמוס המצוי המשלשל פריו כבר בסוף פברואר לא על כל צמחי המעזבות וצִדי הדרכים בערוגות האוויר עולש מצוי וכוכבית מרור הגינות כף אווז האשפות וילקוט הרועים אלא עלהפקעות שמתו מגעגועים -- ולא רק הן לבדן.

NasTy GirL

New member
אמרתי לך שיש אנשים משועממים!

את צריכה להקשיב לי קצת יותר!

גלי®

New member
בחיי שצדקת ! רק חבל שאתן צריכות

להבחן על תוצאות השעמום שלהם !

bAlBuLa

New member
להבחן?! לא לא לא...

לעשות עבודה שלוקחת חודשים ומתחילים אותה רק בשבועיים האחרונים ShAnY