אני צריכה עזרה....

MushrooMush

New member
אני צריכה עזרה....

יש בויוה {ערוץ בכבלים או בלויין של טנלובלות למיניהן} בקיצור יש איזה פירסומת לטנלובלה של כאילו משנות ה 20 ויש שיר מזה יפה של קולדפליי אז אם למישהו בא להגיד לי איזה שיר זה.......תודה!! ניראה לי שהוא ישן ומי שרוצה לישמוע אותו מוזמן לגשת לערוץ ויוה ושייש פירסומות לישמוע את השיר.......תודהה ביייי.... אהה ואין אתם יכולים לחשובב על ליסגור את הפורום?!!?!?!??!??!?!!?!??!?!?!?!?!??!?!?!?!?!? אההההההה?????????? מה אתם תפוקים אנחנו נחכה להם 5 שנים ואם צריך יותר עם פורום פתוח נמצלא את העצומה עד 1000000 אנשים ושהם יוצאי דיסק אנחנו "{ישראלך כאילו} נייה חלק מרישמת סיבוב ההופעות שלהםם בייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אני רוצה ליראות את סוגרים את הפורום!!!

MushrooMush

New member
נו כבר!!!!!

תעזרו לי מה החלתם לעשות עליי חרםם תענו לי!!!!!!!! נו פליז זה שיר מזה יפה אאנייי חייבת לדעת איזה שיר זה !!!! פליייייייייייייזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

טל 888

New member
חח אנשים פה לא רואים ויוה!

וגם אני לא..
אבל פעם רשמו פה שיש פרסומת בויוה עם השיר Daylight אולי זה השיר =]

Roy1232

New member
גיתית אני מאוד מאוכזב../images/Emo195.gif

הכאוס חזר לפורום?

MushrooMush

New member
עזבו את המנהלת!!

{יא זה מזכיר לי את הבית ספר שהיה את הילדים המלשינים האלה שהיו הולכים למנהלת!!{כיום אני אחד מהם}חחחח} אני לא יודעת מזה סוריייי עם עשיתי בלאגן {ולא עשיתי!!!!!....!! זה שיר של קולדפליי בפורום קולדפליי ניראה לי הגיוני} אז אפשר להסביר את זה לי כי ניראה לי שהמנהלת כבר יודעת את החומר......חחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב חומד אני לא יודעת מזה עוף טוב.......אזז אתה יכול להסביר לי

Galadriel 3000

New member
נצל"ש

היה היום באמטיוי all eyes on coldplay על X&Y. אני מתפלאת שאף אחד לא הודיע על זה.

למעלה