אני צריכה עזרה.

NesheM

New member
אני צריכה עזרה.

החלום שלי זה לנגן על תופים. ההורים שלי אפילו לא חושבים על להרשות לי.. בקיצור אני רוצה להתחיל ללמוד.. הבעיה היא שאין מצב לקנות מערכת תופים. אבל אמרו לי שיש משהו שדומה למערכת תופים שזה רק בשביל להתאמן וזה חשמלי אלקטרוני משו.. אם מישהו יודע על מה אני מדברת.. אני אשמח לקצת יותר פרטים. תודה!! ודבר אחרון - אני גם מחפשת מורים מירושלים..

תופים אלקטרונים.....

והסיכוים שתימצאי כאלה בארץ הם קלושים... מצטער...

barlevy

New member
דווקא יש בארץ תופים אלקטרוניים

לא מזמן ניגנתי ב"חלילית" על מערכת תופים אלקטרוניים ולמרות שאני לא לא חסיד של כלים אלקטרוניים-אני חייב לציין שהתחושה והסאונד (הניתן לשינוי בקלות)מדהימים !! מה שכואב זה המחיר..משהו בין 15000 ל 20000 ש"ח

תופים לאימונים,אלקטרוניים ומורה.

קודם כל תכנסי ל"אפקט" בירושלים,יש להם מערכת נחמדה מאוד וזולה של PEARL שמורכבת מתופים בגדלים סטאנדארטיים אבל הרבה יותר שטוחים מתופים רגילים. היא מגיעה עם 2 מערכות של עורות,אחת רגילה ואחת לאימונים [לא עושה רעש] ומה שטוב בPEARL זה שתמיד יש להם חלקי חילוף ככה שלא צריך לזרוק אותה לפח כשנשבר משהו. תופים אלקטרוניים הם חיישנים [טריגרים] ש"מרגישים" את המכה ומעבירים את המידע למודול שמוציא צליל אלקטרוני,מדובר בכלים מאוד מקצויים ויקרים,לא משהו סתם לתרגול. ימהה הם היחידים שמייצרים תופים חשמליים [על לוח אחד] זולים אבל זה די צעצועי ואיך שלא יהיה אסור בשום אופן ללמוד עליהם. לגבי המורה,תתקשרי לאייל 051/442679 בהצלחה.

NesheM

New member
דבר ראשון - תודה לכולם!!!

עכשיו - אני לא יודעת בדיוק איפה זה "אפקט" אז הכוונה תהיה ממש טובה!
יש דבר כזה תופים ללא קול ??!? טוב לדעת!!!! אני צריכה לדעת גדלים.. כי בעיקרון אין לי בכלל בכלל בכלל מקום למערכת תופים רצינית בבית.. אמרו לי שתופים אלקטרוניים עולים פחות ממערכת רילה.. אבל נראה שלא ככה.. כמה ה- PEARL עולה????? ודבר אחרון אחרון.. איזה אייל??

Sham 69

New member
מישהו יכול לצרף תמונה

של התופים האלקטרוניים האלה? מעניין אותי איך הדבר הזה נראה..

sevitt

New member
ירושלים..

בת כמה את מתופפת (לעתיד)? תופים אלקטרוניים שווה לך לקנות בחנות שנקראת אפקט בבניין כלל בירושלים מורה טוב יש בירושלים בבית הכרם, מתאים לך?

NesheM

New member
אוקיי.. אבל מה עדיף?

לקנות מראש מערכת או להתחיל עם אלקטרוניים????? ותמונה בהחלט תהיה מעולה!!!

למעלה