אני צריכה עזרה

Intensity

New member
אני צריכה עזרה

במילוי שאלון קצר לצורך הלימודים במנהל עסקים. מאוד תעזרו לי אם תקדישו 2 דקות מזמנכם. השאלות: 1. האם יש בבית שלך ציורים על הקיר? 2. אם לא, האם אי פעם חשבת לעשות ציורי קיר? אם כן, מדוע לא עשית (בעצמך או באמצעות הזמנת צייר)? 3. אילו היה שירות נגיש וזול באמצעות מדפסת קיר המדמה ציור אמיתי, האם היית מעוניין לעשות ציור על הקיר בביתך? 4. אם כן, כמה כסף היית מוכן להוציא על שרות זה? 5. באילו חדרים היית מעוניין לעשות ציורי קיר? (חדר ילדים, סלון, חדר שינה, מטבח או אולי אפילו אמבטיה?).

noa elisha

New member
עונהה...

1. האם יש בבית שלך ציורים על הקיר? לא...הם החדר שלי רק בצבע סגול... 2. אם לא, האם אי פעם חשבת לעשות ציורי קיר? כן...אבל לא ידעתי מה אם כן, מדוע לא עשית (בעצמך או באמצעות הזמנת צייר)? 3. אילו היה שירות נגיש וזול באמצעות מדפסת קיר המדמה ציור אמיתי, האם היית מעוניין לעשות ציור על הקיר בביתך? אמממ...אני חושבת... 4. אם כן, כמה כסף היית מוכן להוציא על שרות זה? לא יודעת... 5. באילו חדרים היית מעוניין לעשות ציורי קיר? (חדר ילדים, סלון, חדר שינה, מטבח או אולי אפילו אמבטיה?). בחדרי ילדים...

TALLLLi

New member
שמחה לעזור:)

1. האם יש בבית שלך ציורים על הקיר? ממ..כן..עלים...בשירותים.. 2. אם לא, האם אי פעם חשבת לעשות ציורי קיר? אם כן, מדוע לא עשית (בעצמך או באמצעות הזמנת צייר)? 3. אילו היה שירות נגיש וזול באמצעות מדפסת קיר המדמה ציור אמיתי, האם היית מעוניין לעשות ציור על הקיר בביתך? ממ..למה לא?!תמיד אפשר לנסות! 4. אם כן, כמה כסף היית מוכן להוציא על שרות זה? מממ...כמה שצריך! 5. באילו חדרים היית מעוניין לעשות ציורי קיר? (חדר ילדים, סלון, חדר שינה, מטבח או אולי אפילו אמבטיה?). בחדר שלי...היה לי ציור של פו הדוב על כל הקיר..ו...ברור שבחדרי ילדים..באמבטיה גם אפשרי..אבל משהו עדין..

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifעונה

1. האם יש בבית שלך ציורים על הקיר?לא 2. אם לא, האם אי פעם חשבת לעשות ציורי קיר?אמ כן אם כן, מדוע לא עשית (בעצמך או באמצעות הזמנת צייר)?כי לא היה לי ממש זמן לחשוב על זה וזה.. 3. אילו היה שירות נגיש וזול באמצעות מדפסת קיר המדמה ציור אמיתי, האם היית מעוניין לעשות ציור על הקיר בביתך?כן 4. אם כן, כמה כסף היית מוכן להוציא על שרות זה?אין לי שמץ
5. באילו חדרים היית מעוניין לעשות ציורי קיר? (חדר ילדים, סלון, חדר שינה, מטבח או אולי אפילו אמבטיה?).אמ בחדר שלי..(שזה חדר ילדיםXP) ובאמבטייה זה יכול להיות ממש נחמד=]

פרח75

New member
עונה

1. האם יש בבית שלך ציורים על הקיר? לא 2. אם לא, האם אי פעם חשבת לעשות ציורי קיר? כן אם כן, מדוע לא עשית (בעצמך או באמצעות הזמנת צייר)? רוצה לעשות בחדר ילדים, עדיין אין ילדים
3. אילו היה שירות נגיש וזול באמצעות מדפסת קיר המדמה ציור אמיתי, האם היית מעוניין לעשות ציור על הקיר בביתך? יכול להיות שכן 4. אם כן, כמה כסף היית מוכן להוציא על שרות זה? עד 600 ש"ח 5. באילו חדרים היית מעוניין לעשות ציורי קיר? (חדר ילדים, סלון, חדר שינה, מטבח או אולי אפילו אמבטיה?). חדר ילדים

D o o S h a

New member
עונה...

1. האם יש בבית שלך ציורים על הקיר? לא 2. אם לא, האם אי פעם חשבת לעשות ציורי קיר? אולי פעם, סתם בתור רעיון אם כן, מדוע לא עשית (בעצמך או באמצעות הזמנת צייר)? כי לא התכוונתי לעשות את זה באמת 3. אילו היה שירות נגיש וזול באמצעות מדפסת קיר המדמה ציור אמיתי, האם היית מעוניין לעשות ציור על הקיר בביתך? אולי 4. אם כן, כמה כסף היית מוכן להוציא על שרות זה? לא יותר מדי 5. באילו חדרים היית מעוניין לעשות ציורי קיר? (חדר ילדים, סלון, חדר שינה, מטבח או אולי אפילו אמבטיה?). חדר ילדים, חדר שינה, אמבטיה.

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

1. האם יש בבית שלך ציורים על הקיר? לא
2. אם לא, האם אי פעם חשבת לעשות ציורי קיר? כן
אם כן, מדוע לא עשית (בעצמך או באמצעות הזמנת צייר)? כי בסוף החלטתי פשוט לצבוע לי ציורים
3. אילו היה שירות נגיש וזול באמצעות מדפסת קיר המדמה ציור אמיתי, האם היית מעוניין לעשות ציור על הקיר בביתך? אני חושבת שכן.
4. אם כן, כמה כסף היית מוכן להוציא על שרות זה? עד 300
5. באילו חדרים היית מעוניין לעשות ציורי קיר? (חדר ילדים, סלון, חדר שינה, מטבח או אולי אפילו אמבטיה?). בחדר שלי (חדר שינה)

polbblop

New member
../images/Emo175.gifעונה. ../images/Emo9.gif

|גזוז1. האם יש בבית שלך ציורים על הקיר? לא.
|גזוז2. אם לא, האם אי פעם חשבת לעשות ציורי קיר? אכן. ואני אעשה, כשנעצב את החדש מחדש...
|גזוזאם כן, מדוע לא עשית (בעצמך או באמצעות הזמנת צייר)? כי.. לא'דעת.. לא יצא. |גזוז3. אילו היה שירות נגיש וזול באמצעות מדפסת קיר המדמה ציור אמיתי, האם היית מעוניין לעשות ציור על הקיר בביתך? אכן.
|גזוז4. אם כן, כמה כסף היית מוכן להוציא על שרות זה? המממ... איזה 200 ש"ח? 300 ש"ח? ה5. באילו חדרים היית מעוניין לעשות ציורי קיר? (חדר ילדים, סלון, חדר שינה, מטבח או אולי אפילו אמבטיה?). בחדר שלי. [חדר ילדים, כנראה.
]

מ א מ י2

New member
עונה :]] ../images/Emo219.gif

1. האם יש בבית שלך ציורים על הקיר?לא,פעם היה בחדר שאני ציירתי 2. אם לא, האם אי פעם חשבת לעשות ציורי קיר?כן אם כן, מדוע לא עשית (בעצמך או באמצעות הזמנת צייר)?בעצמי 3. אילו היה שירות נגיש וזול באמצעות מדפסת קיר המדמה ציור אמיתי, האם היית מעוניין לעשות ציור על הקיר בביתך?בחדרי? כן 4. אם כן, כמה כסף היית מוכן להוציא על שרות זה?10 שקל
5. באילו חדרים היית מעוניין לעשות ציורי קיר? (חדר ילדים, סלון, חדר שינה, מטבח או אולי אפילו אמבטיה?). חדר שינה

talush2005

New member
בכיף

1. האם יש בבית שלך ציורים על הקיר? לא 2. אם לא, האם אי פעם חשבת לעשות ציורי קיר? לא 3. אילו היה שירות נגיש וזול באמצעות מדפסת קיר המדמה ציור אמיתי, האם היית מעוניין לעשות ציור על הקיר בביתך? יכול להיות שכן 4. אם כן, כמה כסף היית מוכן להוציא על שרות זה? 200 300 שקל 5. באילו חדרים היית מעוניין לעשות ציורי קיר? (חדר ילדים, סלון, חדר שינה, מטבח או אולי אפילו אמבטיה?). בעיקר בחדרי ילדים ואולי גם בחדר שינה זה נחמד. בהצלחה!

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

1. האם יש בבית שלך ציורים על הקיר? לא 2. אם לא, האם אי פעם חשבת לעשות ציורי קיר? כן! אני בדיוק חושבת מה לעשות בחדר שלי. אם כן, מדוע לא עשית (בעצמך או באמצעות הזמנת צייר)? כי לא ממש רציתי 3. אילו היה שירות נגיש וזול באמצעות מדפסת קיר המדמה ציור אמיתי, האם היית מעוניין לעשות ציור על הקיר בביתך? זה נשמע לא שימושי.. לא חושבת 4. אם כן, כמה כסף היית מוכן להוציא על שרות זה? לא יותר מידי. (אין לי ממש הערכה..) 5. באילו חדרים היית מעוניין לעשות ציורי קיר? (חדר ילדים, סלון, חדר שינה, מטבח או אולי אפילו אמבטיה?). בחדר שלי ואולי גם במרתף שלנו

sof72

New member
../images/Emo126.gif

במילוי שאלון קצר לצורך הלימודים במנהל עסקים. מאוד תעזרו לי אם תקדישו 2 דקות מזמנכם. השאלות: 1. האם יש בבית שלך ציורים על הקיר? לא 2. אם לא, האם אי פעם חשבת לעשות ציורי קיר? בטח זה משהו מדהים אם כן, מדוע לא עשית (בעצמך או באמצעות הזמנת צייר)? אולי אני עוד יעשה בעתיד, צריך אומץ.. 3. אילו היה שירות נגיש וזול באמצעות מדפסת קיר המדמה ציור אמיתי, האם היית מעוניין לעשות ציור על הקיר בביתך? לא. אני מעדיפה לעשות לבד 4. אם כן, כמה כסף היית מוכן להוציא על שרות זה? 5. באילו חדרים היית מעוניין לעשות ציורי קיר? (חדר ילדים, סלון, חדר שינה, מטבח או אולי אפילו אמבטיה?). חדר ילדים, אמבטיה מה מטרת השאלון?

../images/Emo119.gif../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

1. האם יש בבית שלך ציורים על הקיר? לא 2. אם לא, האם אי פעם חשבת לעשות ציורי קיר? אם כן, מדוע לא עשית (בעצמך או באמצעות הזמנת צייר)? חשבתי לצבוע או לשים טפטים.. זה נחשב?
3. אילו היה שירות נגיש וזול באמצעות מדפסת קיר המדמה ציור אמיתי, האם היית מעוניין לעשות ציור על הקיר בביתך?לא 4. אם כן, כמה כסף היית מוכן להוציא על שרות זה? כמה שצריך 5. באילו חדרים היית מעוניין לעשות ציורי קיר? (חדר ילדים, סלון, חדר שינה, מטבח או אולי אפילו אמבטיה?). במרתף

sniii

New member
=]

1. האם יש בבית שלך ציורים על הקיר? אממ לא... 2. אם לא, האם אי פעם חשבת לעשות ציורי קיר? כן אני חושבת על לעשות.. אם כן, מדוע לא עשית (בעצמך או באמצעות הזמנת צייר)? לא חשבתי על זה ברצינות.. אבל עכשיו כן אז כנראה שאני יעשה.. 3. אילו היה שירות נגיש וזול באמצעות מדפסת קיר המדמה ציור אמיתי, האם היית מעוניין לעשות ציור על הקיר בביתך? ברור! 4. אם כן, כמה כסף היית מוכן להוציא על שרות זה? אממ סביר.. לא הרבה אבל הייתי משקיעה קצת.. 5. באילו חדרים היית מעוניין לעשות ציורי קיר? (חדר ילדים, סלון, חדר שינה, מטבח או אולי אפילו אמבטיה?). החדר שלי =]

© h i l a ©

New member
עונה :)

. האם יש בבית שלך ציורים על הקיר? יש במקלחת 2. אם לא, האם אי פעם חשבת לעשות ציורי קיר? כן זה חמוד :) אם כן, מדוע לא עשית (בעצמך או באמצעות הזמנת צייר)? כי לא היו נותנים לי להזמין צייר XD 3. אילו היה שירות נגיש וזול באמצעות מדפסת קיר המדמה ציור אמיתי, האם היית מעוניין לעשות ציור על הקיר בביתך? בטח 4. אם כן, כמה כסף היית מוכן להוציא על שרות זה? לא יותר מ50 ש"ח חחחח 5. באילו חדרים היית מעוניין לעשות ציורי קיר? (חדר ילדים, סלון, חדר שינה, מטבח או אולי אפילו אמבטיה?). מבין כל האופציות הכי מתאים זה חדר ילדים.. :S

במבליק1

New member
תשובות

1. האם יש בבית שלך ציורים על הקיר? 2- לא . אם לא, האם אי פעם חשבת לעשות ציורי קיר? - כן אם כן, מדוע לא עשית (בעצמך או באמצעות הזמנת צייר)? - לא יודעת, זה לא עד כדי כך חשוב לי 3. אילו היה שירות נגיש וזול באמצעות מדפסת קיר המדמה ציור אמיתי, האם היית מעוניין לעשות ציור על הקיר בביתך? 4- מה זה מדפסת קיר? . אם כן, כמה כסף היית מוכן להוציא על שרות זה? - עד 100 ש"ח 5. באילו חדרים היית מעוניין לעשות ציורי קיר? (חדר ילדים, סלון, חדר שינה, מטבח או אולי אפילו אמבטיה?). אמבטיה

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

בכיף. 1. האם יש בבית שלך ציורים על הקיר? היו בעבר, עד שצבענו. 2. אם לא, האם אי פעם חשבת לעשות ציורי קיר? כן. אם כן, מדוע לא עשית (בעצמך או באמצעות הזמנת צייר)? כי החלטתי על עיצוב שלא מתאים לו ציורים על הקיר. כשאני אעבור לדירה משלי אני אצייר. 3. אילו היה שירות נגיש וזול באמצעות מדפסת קיר המדמה ציור אמיתי, האם היית מעוניין לעשות ציור על הקיר בביתך? אמ, לא. הכי כיף לעבוד בעצמך עם החומר. אמנם זה הרבה יותר מסובך, יקר, ולוקח זמן, אבל גם הכי כיף. 4. אם כן, כמה כסף היית מוכן להוציא על שרות זה? לא יותר ממה שעולם צבעים וחומרים. 5. באילו חדרים היית מעוניין לעשות ציורי קיר? (חדר ילדים, סלון, חדר שינה, מטבח או אולי אפילו אמבטיה?). חדר עבודה. סביבת עבודה כיפית תורמת מאד.

MikeY fReAk

New member
בהצלחה^^../images/Emo79.gif

1. האם יש בבית שלך ציורים על הקיר? לא 2. אם לא, האם אי פעם חשבת לעשות ציורי קיר? כן אם כן, מדוע לא עשית (בעצמך או באמצעות הזמנת צייר)? כי אני לא חושבת שאני מציירת יפה, או שאני פשוט חוששת שזה יצא טוב ואז זה סתם יהיה תקוע מול הפרצוף שלי..:p ולהזמין צייר..לודעת-אני לא כ-זה רוצה את זה, ואין לי עודפי כסף. 3. אילו היה שירות נגיש וזול באמצעות מדפסת קיר המדמה ציור אמיתי, האם היית מעוניין לעשות ציור על הקיר בביתך? כן 4. אם כן, כמה כסף היית מוכן להוציא על שרות זה? 50 שקלים 5. באילו חדרים היית מעוניין לעשות ציורי קיר? (חדר ילדים, סלון, חדר שינה, מטבח או אולי אפילו אמבטיה?). החדר שלי, כמובן..אמבטיה נשמע מענייןD:

בבקשה

1. האם יש בבית שלך ציורים על הקיר?
2. אם לא, האם אי פעם חשבת לעשות ציורי קיר?
אם כן, מדוע לא עשית (בעצמך או באמצעות הזמנת צייר)?כי אין לי קיר פנוי בחדר.. 3. אילו היה שירות נגיש וזול באמצעות מדפסת קיר המדמה ציור אמיתי, האם היית מעוניין לעשות ציור על הקיר בביתך?כן 4. אם כן, כמה כסף היית מוכן להוציא על שרות זה?עד 500 5. באילו חדרים היית מעוניין לעשות ציורי קיר? (חדר ילדים, סלון, חדר שינה, מטבח או אולי אפילו אמבטיה?). בחדר שלי ובסלון

למעלה