אני צריכה עזרה...

נערת RL

New member
אני צריכה עזרה...

אני עושה עבודה על התופעה וסוד ההצלחה של כוכב נולד.. ובמסגרת העבודה אני צריכה לכתוב גם על ההיסטוריה של התכנית ומאיפה הכל התחיל - התכנית כמובן הועתקה מהתכנית אמריקן איידול... אני אף פעם לא ראיתי את התכנית... אני אשמח אם תתנו לי מידע עליה כגון: כמה עונות היו לתכנית איך בוחרים את המתמודדים איך השלבים.. מי המנחה.. רייטינג וכל דבר שעולה לכם בראש. תודה רבה

Fairywitch

New member
תנסי להריץ חיפוש בפורום-

רוב הדברים ששאלת עליהם כבר נדונו פה. אם זה לא יספיק, נעזור לך עוד בהמשך

14מתן

New member
האמת ? יש לך טעות....

אמריקן איידול היא לא התוכנית המקורית התוכנית הראשונה הייתה בבריטניה וקראו לה פופ איידול שבה סיימון קאול היה גם שופט רק אחרי שנגמרה העונה הראשונה בבריטניה והצליחה שם ממש אז הביאו את התוכנית לאמריקה וסיימון גם שפט שם

נערת RL

New member
המידע הזה עוזר לי מאד תודה

יש עוד פרטים שאתם יכולים לתת לי? ואני לא הבנתי לאיזה אתר להכנס שאני יוכל למצוא בו מידע?

נערת RL

New member
אההה

סבבה אני אשוטט בפורום.. אבל זה יעזור לי יותר שפשוט תכתבו פה מה שאתם יודעים.. בבקשה :)

נצל"ש- ההופעות...

כדי לחסוך את הפרסומות של סטאר, נכנסתי ל- youtube.com וגיליתי שיש שם את כל ההופעות, אז מי שרוצה לקצר את הזמן, שיכנס, יש שם את כל ההופעות...

מרי לי

New member
בעיקרון זה היה רעיון של

סיימון קאוול (אני לא יודעת אם הוא היה היחיד) והכל התחיל באנגליה עם POP IDOL משם התכנית כ"כ הצליחה שהיא עברה גם לארה"ב (יחד עם סיימון) ואז כל העולם החליט לעשות את התחרות בארצו יש את OPERACION TRIUMFO בספרד יש את STAR ACADEMIE בצרפת POP IDOL (כמו שכבר הזכרתי) באנגליה CANADIAN IDOL בקנדה ראיתי משהו מזוויע וחסר כישרון (חוץ מכישרון לזייף) בגרמניה ויש גם כל מיני כאלה בערוצים ההודיים והערביים (לא נשמע מעניין במיוחד) וכמובן שיש גם לנו את "כוכב נולד" בהצלחה בשאר העבודה

הפרס של הזוכה בספרד ../images/Emo205.gif

הוא לייצג את המדינה שלו באירוויזיון
ובשלב הגמר כל מתמודד שר איזה שלושה שירים מקוריים

מה מוזר../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo205.gif

זאת שפה שונה
כמו ח' ו-ח' עם פסיק למעלה (למרות שזה נראה כאן אותו דבר
)

Fairywitch

New member
כי נצחון זה TRIUMPH באנגלית, אז

חשבתי שיש להן את אותו מקור פונטי.

מרי לי

New member
אני ראיתי וכססתי ציפורניים בעונה ה1

כשרוסה זכתה (אם מישהו זוכר את רוסה דומינגס) ענקית
גם מנו טנוריו משם, צ'נואה ודויד בוסטמנטה ודויד ביסבל הם זמרים מפורסמים היום חפשו אותם אם אתם אוהבים מוסיקה ספרדית שווה

למעלה