אני צריכה עזרה

hilagalit

New member
אני צריכה עזרה

עופרה יקרה אשמח לדעתך,איך הופכים מצב של חוסר הצלחה מצב רוח רע דכאון עמוק שייעלם לתמיד יש לכולנו תקופות לא מוצלחות לגמרי אך העניין שהם לפעמים נמשכים זמן רב ולא רוצים להתנער אני נמצאת בתקופה שכזו כלום לא הולך לי מן הפח אל הפחת בדיוק כך הן בעבודה בסביבה חברים חיי נישואים פתאום כולם נגדך אפילו אנשים שאני נתקלת בהם בחוץ הן בתור במקום מסויים הם כאילו מריחים שאני נמצאת בסטרס או הילה שחורה שמרחפת מעליי שכן זה ידוע אדם שסוחב עימו אנרגיות רעות חשים בכך ופשוט כל הבא ליד יכול לפגוע בך בכל דרך אדם שלא יודע איך לנווט את הלא יוצלחות הזאת החוצה פשוט נתקע אני אדם מאוד אופטימי ריאלית וחייה הכי טוב שאפשר אך הייתכן שיש דבר כזה קארמה רעה שמישהו העביר אליי וכן איך לעזעזל אני יוצאת מזה רע לי מאוד מאוד אני חולה מזה ולא טוב לי להרגיש כך

yoelnd

New member
פיתרון?

היי אין פיתרונות קסם ובטח לא דרך הרשת. עלייך להתעמת עם עצמך עם מישהו שדריך אותך ואפשר לשלב תמציות פרחי באך או תמציות א"י העובדות על הפן הרגשי ומכאן להבין את המהות שאת נמצאת בה. ומוטב שעה אחת קודם...... גם תוספי מזון שונים עם צמחי מרפא יכולים לסייע כרגע במצב אולםלא בעבודת עומק כפי שציינתי לעייל. בבריאות טובה!

רון ו

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif אפשר גם לענות?

להיפך, כשאני נפגש בדיכי אצל מישהיא/וא או אצלי אני קודם כל מחייך לעברו. נו.. את ריאלית? מזה קארמה? איפה בדיוק התחילה התקופה הרעה? הבעיה היא במינוחים ובהכללות ובמיוחד בזוית הראיה. בדיעבד משהו כן הולך לך, הכל יחסי. מקווה ששברתי קצת את הדטרמיניזם שלך לפחות בחיוך... פעם חשבתי על זה, בנסיעות בכבישים העמוסים איך בדיוק כל פעם מישהו נעצר לפני, מאט ללא סיבה, פונה, חונה או נדחף לנתיב. ואז בת קול לחשה לי :) הרי מלבד התוכניות שלך גם לאחרים יש תוכניות ויעד בחיים. אם תנסי יותר לצפות מה אחרים מחפשים מסביב, תצאי מזה.

hilagalit

New member
אפשר ואפשר

רון אני חייבת להדגיש משהו לגביי אני לא הובנתי קצת לא נכון יש מין תקופה מאוד רעה שלא מרפה ממך כלום לא הולך הרבה מעירים גם אלו שלא קשורים אליי הן בעבודה טיפוסים ששופטים אותך שלא בצדק צרי המוח שחושבים שרק הם ביקום לא מכבדים דעותיהם של אחרים וייטפסו עלייך ברגע ומזהים חולשה כמו טוב לב בבנאדם אני מאלה שיודעת מה טוב בשבילי בחיים האלו ועושה את הטוב ביותר עברתי כ"כ הרבה בחיים הן לרעה והן לטובה הכל מהכל הבה"ס הכי טוב שלי היה בה"ס החיים לא מזמן נרשמתי לחדר כושר שיש בו הכול מהכול אני צריכה את זה לשחרר מתחים ופורקן נפשי ופיזי וכן אירובי ריקודי בטן ספינינג סאונה וכו' כל זה אני יודעת שיעשה לי טוב הן בהרגשת בטחון שחרור נפשי אנרגיות טובות ואולי כל זה אני צריכה ובטח לא צמחי מרפא שאני לא כ"כ בעד חומרים שנכנסים לגוף בכל אופןן תודה לך זה עזר לי לדבר עלזה

למעלה