אני צריכה עזרה

tryme 2 m

New member
תביני...זה פשוט בגלל שהם מפחדים

מקטע של הטרדה מינית או מדחיה על הסף. גם לאשה הכי סקסית לא מעיזים לומר כולם ברחוב, בסופר, בעבודה, בצבא...תשמעי...את סקסית/מהממת/פצצה/מדהימה. אז מסתפקים בחמודה...מה שרוצים לומר בעצם, זה ש...יש לך פוטנציאל להיות סימן אצלי על לוח הכיבושים...רק מה...מפחדים מדחיה. חוץ מזה...תארי לך שכולם היו אומרים לך שאת מהממת...פצצה...יפיפייה...סקסית... כמה זמן היה לוקח לך להתחיל לעקם את הפרצוץ בגועל ובזלזול עם הבעת בחילה בלתי ניתנת למחיקה מפנייך למשמע הערות מכל גבר, נער, בחור, איש ומכל עבר? ואולי את באמת חמודה...מה רע להיות חמודה? לי מעולם לא אמרו כזה דבר למשל...(אולי כי אני לא...מי יודע!)

Gardner

New member
מאיפה את יודעת איך היא נראית?

אולי היא לא סקסית/מהממת/פצצה/מדהימה? אולי היא באמת "רק" חמודה? אין לי מושג.. בכל מקרה, בשביל להיות כל הדברים לעיל נראה לי שהעיקר זה הבגדים ושפת הגוף. גם הפצצה הכי גדולה בטרנינג וחולצת טי שירט יכולה להראות רק חמודה, ולהפך..

tryme 2 m

New member
מי שמכיר אותי ממש יודע...

שאשה בלבוש של בית...נטולת חזיה...טריקו ישנה, מקומטת ואף מרופטת...טרייניג חופשי...שיער סטור...נטולת איפור...רצוי אפילו על הבוקר...כשרק יצאה מהמיטה...או רגע לפני שהיא הולכת לישון...וכדומה...היא הכי סקסית בעולם. יותר מכל המתקשטות, הפלסטיקיות המעושות, הצבועות והשחקניות למינהן. ומה זה משנה איך היא נראית? כולם יש להם מי שרוצה בהם או בהן...ללא יוצא מן הכלל. מי שמעוניין בה וחושש..יגיד משהו לא מחייב...מי שלא מפחד או חושש...יעיז ויזכה...כזה פשוט!!!

Sharonlady21

New member
חחחחח

צודקת לא חשבתי על זה וכל אלה שהציעו לי לסדר את הציצים.... אז בואו נגיד שלא

tryme 2 m

New member
שרון...לא נעים לי...אבל תיקון הכרחי

אני גבר...במקרה שלא הבנת ותודה שטרחת להגיב בתשובה.

tryme 2 m

New member
פףףף...שאת מתבלבלת בין גברים ונשים?

וואלה שרון...את חמודה....
אם היית בודקת...היית מבינה שאני גבר...להבא..אנא...לפקוח עיניים...
לא נורא...ההתנצלות התקבלה.

Sharonlady21

New member
טוב אז בלי תמונה אני פשוט אגיד

אין לי את הגוף הכי סקסי בעולם (נסתפק בזה) יש לי פנים של ילדה קטנה (לא באשמתי נולדתי ככה) ולא אני לא רוצה לעשות ניתוח פלסטי... והכרתי מישהי שהיה לה גוף פצצה ורצתה חזה כמו שלי.. אז אני לא צריכה לעשות הגדלת חזה או הקטנה מה שאני רוצה זה להפסיק לשמוע .... איזה בת חמודה יש לך... חלאסס

tryme 2 m

New member
עכשיו הבנתי....

זה לא כאילו מבחורים וגברים... זה מדודות חברים של ההורים קרובי משפחה... (לא ברור לי כמה יותר...גברים או נשים...יכולה לומר?)

Sharonlady21

New member
בנים לא מסתכלים עליי

חוץ מנהגי המשאיות והעובדים הזרים שבוהים לי בתחת ובחזה בלי בושה...

Sharonlady21

New member
טוב רק בגלל ה M שיש לך בניק...

אני אמורה לקלוט שאתה בן... המוח שלי לא קולט פרטים כאלה קטנים

tryme 2 m

New member
גם....גם בגלל ה-M

וגם בגלל שאם היית מציצה בכרטיס...היית מבינה.

tryme 2 m

New member
חחחחחחחח......./images/Emo6.gif

עכשיו את מבינה...את באמת חמודה...ועם חוש הומור... אני אגלה לך סוד...אם גבר אומר שאת חמודה...זה בגלל שאת מעוררת אצלו נעימות שלא נעים לו לבטא בצורה בוטה...ומינית. כלומר...את חמודה להם...והם...איך לומר...היו שמחים אילו...

tryme 2 m

New member
אני מגבר כגבר שרון...

נכון שזה לא תמיד...אבל יש סימנים... כגון... אם זה נעשה (המחמאה) בלי שום קשר לכלום אם זה קרה אחרי שהצחקת אותם אם זה קרה אחרי שראו אותך אם את משעשעת לבושה באופן שמבליט או חושף נאמר לאמא שלך נאמר בחיוך כל מיני... יש מספר סימנים שיכולים להבצביע על "רצון" או "תקווה"...

Sharonlady21

New member
אתה יודע מה הכי הרגיז אותי....

הייתי במסיבת בת מצוה של בת דודה שלי והאחראי על השתיה פתאום בא ומביא לי משקה שוקו ידעתי שהוא חושב שאני קטנה ... אז שאלתי אותו בת כמה הוא חושב שאני ... מה הוא אמר..... 14!!! ואני בת 20

Sharonlady21

New member
אני יודעת

הוא היה בן 25 ומעלה לא יודעת כן הוא הגיש לכולם אבל אני ישבתי על השולחן בסבבה שלי אם אבא והוא נחת משום מקום......

למעלה