אני צריכה עזרה...

EastGirl83

New member
אני צריכה עזרה...

איך מקבלים עזרה? אין לי כוח נפשי יותר... נמאס לי מהחלומות שרודפים אותי מגיל 7 וכל חלום הוא סיפור בפני עצמו עם התחלה אמצע וסוף... כבר ממזמן לא ישנתי טוב. נמאס לי מהגורל הזה... אני רוצה להיות נורמלית? איך אני משנה את הגורל? אך אני משכיחה את כל התחושות הללו ואת הד'ה ז'ה וו הזה כל הזמן הזה... אין לי כוח יותר? האם זה באמת נכון שצריך לשנות את השם? אני לא רוצה לשנות את השם שלי כי זה שם שמאוד מחובר אלי...

hagakora

New member
כוח

בקשר לזה, את פשוט צריכה אי כוח, העניין הוא, זה שאנחנו יוצרים הפרדה בין דברים.... כוח... פשוט במקום אחד יש יותר מבמקום אחר, אין מצב של אין, אבסורדי, אבל ככל שיהיה לך פחות באמת, מתוך שאיפה של הטבע (הגיון פשוט)זה יישתווה אל הסביבה שלך, בהצלחה בנסיון להגדיר נורמלי, כי הנורמלי היום הוא לא נורמלי. את צריכה להילחם, לכל אורך הדרך, להילחם, ראש בראש עם כל מה שיבוא, עם הראש בקיר או באנשים, ולא לתת לשום דבר להפריע לך! ככל שתרצי יותר, תצליחי יותר. תזכרי, משברים כבירים מביאים לתקופות שגשוג.

EastGirl83

New member
קל להגיד

או יותר נכון במקרה הזה לכתוב... זה כאילו שהכל נעלם והמצב הוא כמו מהדחי אל דחי... ופעם ראיתי את עצמי בעתיד ופועלת בעקבות אותם חלומות... אבל כעת, זה כאילו שאני תקועה בתוך המנהרה החשוכה ומפחדת להגיע אל האור, אז החלטתי להיתקע באמצע המנהרה. נאבד לי הכוח הרוחני, ואני בכוונה מציינת את הכוח הרוחני משום שאני מאוד מאמינה ברוחניות למען הנשמה.

hagakora

New member
את עושה הפרדה

תעזבי את ההפרדה בין רוחני ופיזי, כל עוד את חיה, כל עוד יש נשימה באפך, תבטיחי לעצמך שלא תוותרי. תתפסי את עצמך בידיים הכי חזק בעולם, ותרוצי קדימה, לא משנה מה מאחורה!

למה לשנות שם?

לא מאמינה בזה, כל כך מהר. יש הרבה דרכים לנסות ולהתמודד לפני שמשנים את השם. ואם את מחוברת לשם שלך אז ממש לא צריך לשנות אותו. איך מקבלים עזרה? פונים לאנשים שנותנים עזרה! האם היית בטיפול? האם את מטופלת? יש הרבה שיטות משלימות שיאפשרו לך לישון בשקט ולנקות את קו הגורל שלך. רק תחפשי ותנסי. בהצלחה. יעל

היי ילדה, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לא חושבת שאת אמורה לשנות שם כשאת חשה מחוברת אליו כפי שכתבת, ובאשר ל"איך מקבלים עזרה".. אני חושבת שפשוט מבקשים אותה. הצצתי לך בכרטיס ותראי מה מצאתי: "התרופה הכי טובה זה לקחת יוזמה במיוחד בזמן שכואב ולפעול... בעקבות הפעולות יהיה טוב יותר לנשמה שסובלת..." אין לי מושג בקשר למה כתבת את זה, אבל ממליצה להפנים, לקרוא שוב ושוב, להטמיע. גם את זה: """עליך לחיות כל יום ויום בדרך שאתה מאמין שתגרום לך להרגיש טוב לגבי החיים שלך - כך שאם חייך יסתיימו מחר, תהיה שבע רצון מעצמך".

לא צריך לשנות את השם.

את צריכה להפוך את המצב למשהו שיביא לך תועלת. כרגע המצב שזה בא לך ספונטנית, לא בשליטה, כאילו כוח מסויים כופה עליך לדעת דברים שאת לא מעוניינת לדעת אותם. הכוח זקוק לך כשם שאת זקוקה לו גם אם אינך יודעת זאת. זה סוג של תקשור. עליך ללמוד קריאה באסטרולוגיה, קלפים, קפה, ולקבוע מועדים לתקשור הזה. כך תרגילי את הכוח לתקשר איתך כשאת רוצה ולא כחפצו. היכולות שלך רק יתעצמו, ותוכלי להפוך זאת למשהו מועיל. הכישרון שלך הוא מיוחד מאוד, אין דרך לברוח ממנו. את רואה זה רודף אותך בלי שליטה. לכן קחי שליטה ולמדי. בן כל תלמידותי הכישרוניות נשים כמוך הן הטובות ביותר. אוהב מיקי

למיקי הקורא בוקר טוב

בדרך כלל מאוד נהנת לקרוא את דברייך אבל פה משום מה מרגיש לי קצת לא בריא ..."כך תרגילי את הכוח לתקשר איתך כשאת רוצה ולא כחפצו..."???? אני יכולה רק להגיד שתקשור עם מדריכי "אור" .. לא כופה עצמו על אף אחד ולא עושה כחפצו באף אחד לדעתי זה מעבר ולא כדאי להפיל הכל על רוחניות מיסטיקה ותקשורים.... יש לנו אחריות גדולה במתן תשובות לאחרים (כך אני חושבת ונוהגת ובטוחה שגם אתה) יום טוב ................. בת האלוהים המקורית

את צודקת בהחלט.

בנושאי מדריכי האור אין לי ספק שאת צודקת. אך מה קורה אם הם לא מדריכי אור. מכיוון שאיני יודע, המלצתי על זהירות נשארת בעינה. הזהירות משתלמת רק אם את נוכחת שלא טעית. אוהב מיקי

למעלה