אני צריכה עזרה

MCdana1

New member
אני צריכה עזרה

אולי מישהו יודע איך אפשר לבקש מהערוץ להעביר את הסידרה "זינה הנסיכה הלוחמת" לשעה יותר מאוחרת? בשביל שמי שלומד עד מאוחר יוכל לראות

שלידיז

New member
שרון מהערוץ משתדלת לקרוא פה

אני בטוחה שהיא תגיב בקרוב

HuGo Hell

New member
שרון היא נציגת הערוץ. ../images/Emo1.gif

היא חלק מצוות הערוץ והיא קוראת פה ומגיבה.

גללללי

New member
לגבי זינה

כרגע לא ניתן לשנות את שעת השידור של הסדרה, כאשר נסיים לשדר את כל הפרקים והסדרה תחזור בשידור חוזר אז סביר להניח שהיא תשודר בשעה אחרת אבל בשלב זה לא ברור מתי. בכל מקרה זינה משודרת גם בימי שבת 3 פרקים ברצף בשעה 16:25 עד 18:45 וזאת גם הזדמנות לראות פרקים שלא הספקת לראות במהלך השבוע... תודה, צוות AXN

אם אפשר אז

היה עדיף שזינה תהיה 5 פרקים בשבת, כדי שזה יהיה במקביל לשידורים שבימי חול, ולא נצטרך לחכות חודש עד שישדרו את אותו הפרק בשבת... תודה רבה!

sharonfishel

New member
תשובה

שלום לכולם, בנוגע לזינה, כרגע הסדרה נשארת בשעות הנוכחיות, 08:50, 15:20 אבל יתכן שבעתיד במסגרת שינויים בלוח השידורים נעבירה קדימה. בכל מקרה בקשתך תועבר לגורמים המתאימים. המשך צפייה מהנה, צוות AXN

ומה בנוגע ../images/Emo109.gif

ללואיס וקלארק? השנה אני הולך ללמוד לפחות יומיים עד 5:20 ועד שאני אגיע לבית יהיה 6 (אנחנו לומדים 5 ימים בשבוע) ובשאר הולכים לקורע אותנו בלהישאר לפחות עד 3:50 ככה שאין סיכוי שאני אספיק לראות את זה

וואי איזה מסכן

עד 5:20 פעמים בשבוע ובשאר 3:50 איפפפפפפפפפפפפפפ איזה חרא זה

b u s t e d

New member
ומה בקשר לעונות הראשונות של ניקיטה?

שאלתי כאן כבר הרבה מאוד פעמים אם הערוץ מתכנן לרכוש את העונות האלה, ולא קיבלתי שום תשובה חד משמעית מגורם מוסמך

למעלה