אני צריכה עזרה...

TomyCute

New member
אני צריכה עזרה...

קודם כל היי כולם (אני די חדשה
) ויש לי שאלה.. בבקשה תשתדלו לענות מהר.. אז הנה השאלה שלי, לכל מי שרואה יס אנימה (YES ANIME) ו/או מכיר את הסדרה ג'ינג מלך הגנבים king of bandits jing אני ממש רוצה את השיר פתיחה של הסדרה...! מצאתי את המילים של השיר ואת השם של (shout it loud) אבל לא מצאתי שום מקום בו אפשר להוריד את השיר... אם מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא אותו או שיש לו את השיר ויוכל לשלוח לי בבקשה תגידו!! תודה מראש, באהבה, תום

Galaxy Girl

New member
מצטערת.. לא מצאתי... אבל

תנסי גם בפורום מנגה ואנימה. אגב, שאלתי את מה שרצית לדעת, הודעה אחת למעלה....

t s u k i

New member
יש תוכנת שיתוף

בשם soulseek דרכה אפשר להוריד בערך כל דבר שקשור למוסיקה יפנית, אם את לא מוצאת ברשת, נדמה לי שיש קישור בקומונת JROCK של תפוז (אם אין, תבקשי, הם יתנו לך את הכתובת) בהצלחה :)

והתשובה החוקית, אם תסלחו לי

היא לקנות אותו, לדוגמא בקישור המצורף. (לא אתמם ואגיד שאני לא מוריד דברים מסוג זה בכלל, אבל אני כמעט תמיד קונה את הדברים שאני באמת אוהב. ובכלל, מרגיז שאנשים מציעים מיד את האפשרות הלא חוקית בלי אפילו להזכיר איפה אפשר לרכוש את הסדרה/סרט/שיר המבוקש באופן חוקי)

t s u k i

New member
האמת, צודק...

אבל בבקשה לא לכעוס, אם היית יודע כמה כסף CDJAPAN עושים עלי, היית מבין שאני לא מתומכי הגונבה
. אבל מכיוון שדובר בשיר ספציפי, ועוד שיר פתיחה של סדרה, מה שאומר שהCD בו הוא כלול הוא אוסף של שירים שלרוב אין ממש דרך להעריך מראש את איכותם...אישית, הייתי נוטה להוריד אותו (למה אין אייקון של רגשות אשמה?! אני יפנופילית, אבל עדיין פולניה!)

למעלה