אני צריכה עזרה...

אני צריכה עזרה...

אני בת 19 ודו היתי בקשר ליפני שנה וחצי עם מישהי בת 17 ומאז כל כמה זמן שהיא רוצה ליהיות יחד אנחנו ביחד זאת אומרת מתנשקות, מתחרמנות וכו'... אני חייבת לשכוח אותה אבל לא מצליחה כי כל פעם שהיא רוצה ליהיות ביחד היא מחזיר לי את כל הרגש מחדש.... אני מתה לצאת עם אנשים אחרים אבל אף אחד לא עושה לי את זה כי אני בעצם יודעת שאני מאוהבת בה ואני רוצה רק אותה.... עכשיו היא יוצאת עם איזה מישהו למרות שהיא אומרת שהיא מאוהבת בי אבל היא לא יכולה ליהיות איתי כי מפחיד אותה הקטע של 2 בנות (למרות שכבר הינו יחד) וזה מטריף אותי אם היא אוהבת אותי ולא יכולה ליהיות איתי שלא תיהיה איתי אבל למה היא פוגעת בי עם הקטע שיום אחרי שהיא אמרה לא היא הלכה והיתנשקה איתו?!?! אני מתחילה להשתגע בבקשה תעזרו לי לעבור הלאה.... תודה!!!!

SarcaSeriouS

New member
לפני העזרה, כמה נקודות להבהרה.

היא נמצאת במערכת יחסים אבל עדיין נפגשת איתך מהצד לסטוצים? היא טוענת שהיא מאוהבת בך אבל מפחדת מזוגיות לסבית איתך? ומה דעתך בעניין? מה היתה המטרה שלה כשהיא אמרה לך שהיא נישקה בחור? האם את בכלל מוכנה לעבור הלאה? אם תוכלי לענות על הנ"ל אדע קצת יותר איך לייעץ...

תשובות לשאלות...

לא לא לא היא לא נימצאת במערכת יחסים... ליפני 3 שבועות היה לנו לילה מדהים ביחד ואז ביומיים אחר כך הכל המשיך ליהיות מדהים ואז היא טסה ובסופו של דבר החליטה שוב להגיד לא יום אחרי שהיא חזרה ואמרה לי לא היא סיפרה לי שהיא התנשקה עם אותו בחור ומאז לא ברור אם הם ביחד או לא.... דעתי בעניין זה שהיא מפחדת זה שפשוט אני מבינה אותה ואם באמת כל כך קשה לה עם זה אז אני מתמודדת אם זה שהיא לא איתי... המטרה שלה כשהיא אמרה לי את זה זה שאני לא אדע מאנשים אחרים חוץ מזה מעבר לזה שאני אוהבת אותה בצורה קצת אחרת מחברה אנחנו חברות אז היא סיפרה לחברה שלה שהיא התנשקה איתו... אני ממש ממש ממש רוצה לעבור הלאה זה רק פוגע בי כל פעם שאני חושבת שניהיה ביחד ואנחנו לא אאני מרגישה קצת מנוצלת כאילו כל פעם שהיא צריכה להרגיש קירבה היא יודעת למי לבוא כי אני בטוח אתן לה א הקירבה הזאת בגלל שאני אוהבת אותה....

SarcaSeriouS

New member
אוקיי...היא לא הכי ברורה לך...

הייתן במערכת יחסים ועכשיו, כשהיא נגמרה היא ממשיכה לפנות אליך לייעוץ. את כמובן עוד מרגישה אליה משהו אבל לא בטוחה מה היא מרגישה כלפיך. תגידי לי משהו, היא בעצמה יודעת איפה היא עומדת עם אותו הבחור? אין לי מה לכתוב לך "לדעתי את צריכה לוותר עליה" כי כבר החלטת את זה בעצמך. את רוצה מאיתנו בעצם הכוונה איך לשכוח אותה. וובכן, הזמן יעשה את שלו. הרגשות לא יעלמו בן יום-יומיים אבל עם הזמן, תמצאי מישהי אחרת ותשכחי ממנה. מה גם שכל עוד שהיא לא בטוחה שהיא בכלל תהיה בעתיד עם בחורה, היא תמשיך לצאת עם גברים ואל לך לנסות לשכנע אותה אחרת. לכל אדם לוקח זמן שונה לגיבוש זהות מינית. בנוגע לזה שהיא משתפת אותך בחוויות שלה עם אותו בחור (נשיקות או מה שלא יהיה...), את יכולה לדבר איתה על זה ולהסביר לה שאת עוד רגישה מהמערכת יחסים שהיתה לכן. אם היא עדיין לא תבין, אולי תרגישי יותר בנוח להתרחק ממנה לתקופה. אולי דווקא זה שהיא משתפת אותך בחוויות עם הבחור רק מגבירות את המשיכה שלך אליה. בקיצור, תצאי, תכירי בנות אחרות, תשכחי אותה, ותתאהבי בשנית. מקווה שקצת קלעתי לבעיה... עשי טובה, מותק, פעם הבאה תשתמשי בסימני פיסוק כי זה דיי בעייתי לקריאה. בהצלחה!

resputin

New member
../images/Emo45.gif.

גם לדעתי את צריכה לערוך איתה שיחה. על מה מקובל בעינייך, מה לא מקובל בעינייך, על איפה אתן עומדות -באופן שלא הולך להשתנות, זו תהיה שיחה סטייל "יחסינו - לאן?" והיא תקבע את עתיד היחסים בניכם עד תום או שינוי דרסטי בהתנהגותה ותפיסתה. כן הייתי מציע, שלמרות שאת נמשכת אליה ומאוהבת בה, פעם הבאה שהיא רוצה משהו איתך, תדחי אותה. זכון, זה יהיה קשה. זה גם יכאב, אבל את יודעת מה אומרים; "זה כואב, זה יכאב, אבל בסוף זה ישתחרר..".

James Hammerton

New member
כל זמן שהיא רוצה -

אבל את לא רוצה, אז הפתרון הטוב ביותר הוא פשוט לא להסכים "להיות ביחד", אם היא לא ידידה קרובה שלך לא להפגש איתה כלל (או להפגש כמה שפחות). קשה? נסי למצוא עיסוקים וחברים שישכיחו אותה ממך. נסי גם להשתמש בתחושות שאת מרגישה, הפגיעה והניצול, נגדה. ככל שתרגישי כלפיה יותר כעס ויותר טינה כך פחות ופחות תרצי להמשיך בזה, עד שבאיזשהו שלב כבר לא תרצי להפגש איתה יותר. בינתיים - הכי טוב זה לנסות להכריח את עצמך ופשוט להגיד "לא!"

למעלה