אני צריכה עזרה

robin31

New member
אני צריכה עזרה

בלתכנן את הירח דבש שלנו לתאילנד. באיזה איים כדאי להיות ? כמה זמן בכל אי ? אם יש למישהו המלצה על מלון חבל הזמן . כמה זמן צריך להיות בצפון ? יש לנו 5 שבועות ואנחנו שוקלים גם להוסיף את נפאל

kkarinn

New member
קצת תשובות...

5 שבועות לתאילנד זה יותר מידי זמן לדעתי. אני חושבת שאתם יכולים לעשות מתוכם שבוע אחד בנפאל או לאוס.
האיים המומלצים: קו סאמוי - נחמד. 3-4 ימים מספיק לפי דעתי. מומלץ לשכור קטנוע ולהקיף את האי. קו פאנגאן - אם אתם בקטע של מסיבות, נחמד להגיע שבוע לפני הפול מון (כדי לתפוס מקום) קו טאו - אי נחמד, אבל רק אם יש לכם זמן עודף, לא חובה. קו פי פי -
חובה
. האי הכי מדהים שהייתי בו. אפשר להיות בו 3-4 ימים, אני ממש נהניתי , וגם היה לי קצת זמן עודף בתאילנד אז הייתי בו 8 ימים. יש על החוף מלונות מדהימים, אבל אני לא יודעת מחירים כי לא ישנתי בהם. מומלץ מאוד לעלות לתצפית, פעמיים: פעם אחת בבוקר -צהריים מוקדמים (לפני התחלת הגאות), עדיף ביום שמשי, הנוף שם מ-ד-ה-י-ם! פעם נוספת, בשקיעה.
לגבי הצפון: תלוי מה אתם מתכננים לעשות שם. רצוי לקחת את הטרק ג'יפים של ה-3 ימים (רוב הישראלים עושים את זה דרך טאנה גסט האוס). הטרק מאוד מהנה ודי ממצה את הצפון. כמו כן, מומלץ לטייל 1-2 לילות בשוק לילה ולקנות מכל הבא ליד. אם יש לך עוד שאלות, את מוזמנת לשלוח לי, אפשר גם במסר. מזל טוב וטיול מהנה

למעלה