אני צריכה עזרה

pampkin

New member
אני צריכה עזרה

אני יודעת שאני לא ממש בפורום הזה אבל אני חייבת עזרה... הייתי צריכה לבחור סדרה בטלויזיה לעשות עליה עבודה בצרפתית, אז כמובן שבחרתי במש"ה.עכשיו- אני אמורה לעשות למייקל קלסו תעודת זהות. מישהו יכול להגיד לי כמה דברים עליו? (או על אשטון קוצ'ר) כמו מתי הוא נולד, איפה הוא גר, מאכל אהוב, וכאלה דברים? אני ממש אשמח אם תעזרו לי! תודה!!!

לקוח מהאתר של שרון../images/Emo13.gif

כריסטופר אשטון קוצ'ר נולד בתאריך ה7 לפברואר 1978 במדינת לואה.אחיו התאום, מייקל, נולד חמש דקות אחריו. שאשטון היה בן 13 התגרשו הוריו, וקצת לאחר מכן היה אחיו מייקל זקוק להשתלת לב, והניתוח עבר כמו שצריך. בגיל 15 עבר אשטון עם אחותו הגדולה, אחיו, אמו והארוס שלה לחווה בלואה.בתיכון אשטון הצטיין בספורט, וגם במשחק, ושיחק בהצגה גדולה של בית הספר. אח''כ ניסה אשטון להתקבל לאונסברסיטת לואה וללמוד הנדסה ביוכימית, ואז, ב1997 גילה אותו סוכן דוגמנות במסעדה, ושלח אותו להבחן לתחרות "הפנים הצעירות של לואה". אשטון זכה בתחרות וקיבל כרטיס טיסה מתנה לניו יורק, שם התחיל ברצינות את קריירת הדוגמנות שלו, ובין החברות שהוא ייצג הוא גם ייצג את "וארסצ'ה" ו"קלווין קליין", שנחשבות לחברות אופנה מצליחות ביותר. אחרי זה הוא החליט ללכת לכיוון אודישנים לסדרות.הוא נבחן ל2 סדרות שונות-"רוח על המים" ו"מופע שנות ה70".הוא זכה בשני האודישנים.אשטון היה צריך לבחור ובחר ב"מופע שנות ה70".למזלו הוא עשה את הבחיאה הנכונה שהתברר ש"רוח על המים" התבטלה אחרי כמה פרקים בלבד, בעוד ש"מופע שנות ה70" הפכה להצלחה גדולה. אשטון נבחר לשחק את תפקיד מייקל קלסו, וההצלחה לא אחרה לבוא בקולנוע:בשנת 2000 הוא שיחק ב3 סרטים-"תלוי רק בך", "אחי איפה האוטו שלי?", ו"משחק הצבאים" בכיכובו של בן אפלק. בשנת 2002 יצא הסרט "ירח דבש מטורף" בכיכובו של אשטון ובריטני מרפי.לאחר צילומי הסרט החלון השניים לצאת אבל הפרידה הגיעה לאחר מכן. בקרוב יוצא סרטו הבא "הבת של הבוס שלי" בו מככבת טארה ריד.כיום אשטון בן 25, מתגורר בלוס אנג'לס, עובד על הסדרה ויוצא עם דמי מור, המבוגרת ממנו ב15 שנה, ונבחר כבר ל"רווק המבוקש ביותר בעולם", ולעוד תארים בסגנון. עוד עובדות על אשטון: *הוא שונא לדגמן. *הוא מטר 91. *הוא מנחה עוד תוכנית מתיחות בMTV בשם PUNK'D.

למעלה