אני צריכה עזרה!!!

black flower

New member
אני צריכה עזרה!!!

מחר יש לי מבחן בשפת c על לולאות מערכים ופונקציות. אני ממש צריכה עזרה במערכים ופונקציות... למישהו יש איזה קישור לשלוח לי עם דפים שיעזרו לי! המבחן עם חומר פתוח ואני צריכה כמה שיותר חומר שיעזור לי לידי. אז אם למישהו יש איזה אתר לימוד טוב או סת9ם דפי אינטרנט מועלים בנושאים האלו אני אשמח מאד אם תשלחו לי אותם
בתודה מראש אפרת.

shiups

New member
הנה העזרה בערך

אני יכול לכתוב לך דברים ודוגמאות שאת צריכה לדעת רק תגידי מה את צריכה ואני פה

black flower

New member
אמממ...

פונקציות אני בקושי יודעת... אני לא מבינה איפה הפונקציה נכנסת ומה היא בכלל עושה!מה הטרה שלה! ומערכים אני באמת צריכה הסבר פשוט של מה זה מערך ומתי בעיקר משתמשים בו... כי אני פחות או יותר מבינה מערכים.. ולולאות אני דווקא מסתדרת...(בחודש האחרון קיבלתי תגבור קבוע בנושא הזה)

shiups

New member
טוב הנה הסבר

זה לא הסבר כמו שמורה מסביר אבל גם משהוא בתקווה שיהיה מובן המטרה העיקרית של פונקציה היא שאת בתור מתכנתת תביני את עצמך זה מונע כתיבת יתר וסרבול של התוכנה במקום לכתוב את מה שבתוך הפונקציה 100 פעמים בתוך הפונקציה הראשים MAIN את רק קוראת לפונקציה (קוראים לש בעזרת כתיבת השם שלה ועל ידי כך שאת נותנת לה נתונים) דוגמא: נגיד את צריכה לכתוב תוכנה שתפתור כל מיני משוואות מתמטיות או חישובים כל שהם. ובמקרה מסויים את צריכה להשתמש בחזקות או שורש וכדומה. את פשוט תכתבי פונקציה שמקבלת שמקבלת 2 מספרים אחד המספר שאותו את רוצה לכפול בעצמו והשני זהו המספר שאומר כמה פעמים לכפול את המספר הראשון העצמו. ובכל פעם שתרצי להשתמש בחזקות את פשוט תקראי לפונקציה שמקבלת את 2 המספרים שאלו. דוגמא לפונקציה כזו. int hezka(int x, int y); { int i=1; while(i<=y) { x=x*x; } return x; } פרוש: hezka זהוא שם הפונקציה היא מקבל את המספר X ומכפילה אותו בעצמו Y פעמים ולבסוף מחזירה את X דוגמא לקריאה לפונקציה main(void) { int x; x=hezka(5,2); printf("5 behezkat 2 = &d",x); } הפלט של התוכנה יהיה 5 behezkat 2 = 25

shiups

New member
אם זה לא מובן

אם זה לא מובן או את צריכה יותר הסברים אני פה

shiups

New member
רגע

את צריכה לדעת איך כותבים לולאות פונקציות ומערכים או בעצם מה ביוק את צריכה לדעת???

למעלה