אני צריכה עזרה... במה מאכילים את הדרקון???
D double O S New member 16/11/03 #2 אפשר לקנות אצל אותה אחת גם חטיפים לדרקון... וד"א, היית יכולה פשוט לשאול את השאלה באותו מקום שאלת קודם...
אפשר לקנות אצל אותה אחת גם חטיפים לדרקון... וד"א, היית יכולה פשוט לשאול את השאלה באותו מקום שאלת קודם...
ה המכשפה מאוטֶרִי ס ק New member 17/11/03 #4 אצל הערפדית קוראים לזה dragon nest והאמת שאין לי מושג מה הקטע של הדקונים... הדבר היחידר שאפשר לעשות איתם אחרי שהם בוקעים מהביצה זה לתת להם חטיפים או לשחרר אותם לחופשי. הם מתרוצצים לך כל היום בבית.
אצל הערפדית קוראים לזה dragon nest והאמת שאין לי מושג מה הקטע של הדקונים... הדבר היחידר שאפשר לעשות איתם אחרי שהם בוקעים מהביצה זה לתת להם חטיפים או לשחרר אותם לחופשי. הם מתרוצצים לך כל היום בבית.
ה היחידה דורי121 New member 17/11/03 #6 כמובן אין לי סימס עושים קסמים אבל עם אני קונה דרקון אני צריכה חיות וחויות. ד"א איפה פיספסית וסימסטאר?
כמובן אין לי סימס עושים קסמים אבל עם אני קונה דרקון אני צריכה חיות וחויות. ד"א איפה פיספסית וסימסטאר?
ס סימס רולז New member 17/11/03 #7 לא! הדרקון לא צורך את חיות וחוויות, והוא גם לא כמו החיות בחיות וחווייות.. הוא שונה - עושה הכל לבד, והוא לא רשום במשפחה.
לא! הדרקון לא צורך את חיות וחוויות, והוא גם לא כמו החיות בחיות וחווייות.. הוא שונה - עושה הכל לבד, והוא לא רשום במשפחה.