אני צריכה עזרה

elfh1

New member
אני צריכה עזרה

יש לי בעיה אני נמצאת בדיכאון כמעת כול יום בשנתיים האחרונים אני לא יודעת מה לעשות זה דיי קשה לי בקושי רואים אותי מחייכת אני ממש זקוקה לעזרה היחידה שאני פונה אליה היא חברתי הטובה ביותר אני בת 14 ואם אני נכנסת לדיכאון זה די קשה לי לצאת ממנו לאבא שלי יש מחלת דיכאון אולי אני מנסה לחקות אותו אני לא יודעת.... הרבה פעמים אני אומרת שאני רוצה למות ובלב אני באמת מתכוונת לזה אני חושבת למה אלוהים ברא אותי אם אני ככה... אם יש לכם תשובה או יעוץ אני יודה לכם מאוד ילדה בת 14

sharpantie

New member
אולי כדאי שתפני לרופא המשפחה

בקופת חולים. הרופא ישמעו ממך בדיוק את מצבך ובמידת הצורך יוכלו להפנות אותך לטיפול תרופתי. את כותבת שגם אביך סובל מדכאון ויש להניח שהוא מטופל. עם טיפול תרופתי נכון הדיכאון עובר וכל המחשבות הדכאוניות חולפות. יתכן שתצטרכי להתמיד בטיפול גם לאחר שהדיכאון יחלוף, כדי למנוע מצבי דכאון חוזרים. פני ללא דיחוי לרופא !!!!

גרא.

New member
elfh1,יש לך חברה טובה, שמאד קרובה

אלייך.ולפעמים חברה כזו יכולה לעזור הרבה יותר מכל איש מקצוע..אבל את מרגישה שהיא,שעזרתה לא מספיקה..את עדיין נכנסת לדכאון,היא לא תמיד זמינה והעובדה שלאביך כדברייך, מחלה דכאון..וודאי מכבידה עלייך מאד.כפי שנאמר בתגובה לפנייתך..את יכולה לפנות לרופא/יתכן לפסיכיאטר, כדי לקבל תרופה נוגדת דיכאון..יש היום תרופות מצויינות,שהשימוש בהם,אינו ממכר, אבל ובעיקר, גורם לשינוי נהדר במצבי הרוח, ובכל דפוסי החיים.לעיתים מתווסף לטיפול התרופתי, גם טיפול שיחתי (פסיכואנליזה)..בדרך כלל על פי המלצת הרופא המטפל.גם אם לא נראה לך על פניו שטיפול תרופתי מתאים לך, ובכלל מה פתאום ללכת לפסיכיאטר? לפסיכולוג..באיזה שהוא מקום,תהיי חייבת לשקול גם אץ האפשרות הזו..יש המון המון עדויות שהטיפול התרופתי בדיכאון היום, מחולל נפלאות..תמיד שווה לנסות.כיוון הטיפול השני שאת יכולה לפנות אליו, אינו בעצם טיפול, אלא מסגרות תמיכה.כאלה שבהם תהיה לך היכולת לדבר על רגשותייך, על הדכאון וכל מה שמסביבו..תמיד אחרי שמדברים עם מישהוא שיודע יכול ובעיקר מוכן להקשיב.נוצרת תחושה של הקלה רבה לזמן מה. כשאת יודעת שתמיד את יכולה לחזור על אותו מצב בו תוכלי לדבר, ויהיה מי שיקשיב ויבין אותך.מעבר ליכולת שלך לפנות ישירות ליועצת בית הספר, כי זהו אחד מתפקידיה להקשיב לתלמידים במצוקה.מצרף כמה קוי טלפונים אליהם את יכולה לפנות: ער"ן עזרה ראשונה נפשית טל מקוצר 1201 יד ביד אוזן קשבת לנוער במצוקה 6204999 03 נוער מקשיב לנוער 99 80 70 700 1 1700-1430 נוער עונה לנוער 110 203 800 1 2000-1700

למעלה