אני צריכה עזרה

shFiFi2001

New member
אני צריכה עזרה

הלב שלי נקרע הלב שלי נשרף כל הפלסטרים שמתי עליו לא עזרו אלב שלי כואב כמו פצע פתוח הוא צורב מנסה להשתחרר מהכאב משקרת לחברות והחברים שהכול טוב אצלי בפנים אבל אני משקרת בכדי להרגיש טוב עם עצמי הראש לי כואב המוח לי צורב מרגישה כאילו אני הולכת על קצה בנין כמו דמות מצויירת על האדמה נמעכת רוצה לחיות כמו שצריך אבל אי אפשר רוצה לאהוב אבל אי אפשר כי לא רוצה לשים געוד פלסטר או תחבושת על הלב הצילו עזרה אני נמסה .....

נטע~

New member
ואני מציעה,,,

לספר את כל אשר ליבך שומר בתוכו לאותם חברים וחברות וגם אם לא יוכלו לתת לך איזשהו פיתרון טוב,הם יהו שם לצידך וזו עזרה גדולה! האהבה היא לא תמיד מוצלחת, היא כואבת לפעמים,לוקח זמן להתאושש מאהבה כואבת,וכשעושים את זה שוב מאוהבים מחדש,הפצעים מגלידים ונשארת אמנם צלקת שמזכירה את אותה אהבה נכזבת,אבל טועמים את טעם האהבה החדשה,,, נטע~

מחזקת את דבריה של נטע

קראתי את תגובתה של נטע אלייך אחת לאחת צודקת מאוד. אין יותר מה להוסיף, אולי לחזק שבאמת להוציא מהלב ולא לשמור זה הכי טוב וכדאי. יונית

אביב -34

New member
תמצאי אהבה כנה ואמיתית

היי לך מה שאני מציע לך זה למצוא אהבה כנה ואמיתית ושתהיה מבוססת על יושר כנות ואמינות ולא על האינטרסיים כמו שכמעט כולם שיהיה לך בהצלחה אביב 34

lilach24

New member
shfifi2001

עכשיו אני מבינה למה אהבת את השיר שלי תודה על התגובה בכל אהבה יש סיבון וחלק ממנו זה להיפגע כל החיים זה סיכון גם כן לפעמים מקבלים מכה לפעמים נשיקה לא משנה מה שווה להסתכן גם אם לפעמים את נמסה לכמה זמן... זה זמני

למעלה