אני צריכה עזרה....

bonito palface

New member
סליחה??

מישהו דיבר אלייך??? לא ביקשו ממך להגיב!!!! אל תידחף לכל דבר!!!!! אידיוט!

bonito palface

New member
אני צריכה עזרה....

שמעו, אנחנו לומדים בשעור מדעים על רבייה או משו כזה... (אני לא כל כך מקשיבה בשעורים... אני אפילו לא יודעת איך קוראים למורה...), הקיצקיץ, אנחנו צריכים להגיש עבודה אחרי חופשת פסח על תכונות חיזור של איזושהיא חייה.... אז נחשו מה בחרתי? יפה! על צורת החיזור של הסוס, הסטאליון. כי זה פשוווווווט מ-ש-ג-ע-!-! בקיצר, בא לכם לעזור לי למצוא חומר על שיטות החיזור של הסוס?? אני מאווווווווווד אודה לכם!! תודה!

פרסה

New member
ממממ

לסוסה יש ביוץ הכל 21 יום 9-10 חודשי הריון ההזדווגות היא קצה בערך 30 שניות איזה בעסה היה לי פה ספר והיה בו פרק על רבייה מצרף תמונה של הרבעה בחווה שלנו

אממ

יש לי סוסה בבית חנניה לא שזה קרוב לים אבל אם יוצאים מהאורווה יש מלא שדות כאלו..... אם את ממש צריכה אז תגידי!........

איזה תמונה יפה... והסטאליון הפיינט.

ממש יפהה.... אבל זה קצת לא חינוכי בשביל הסייח לראות כזה דבר.. הוא לומד מנהגים רעים..

אמממ....

גם אני עשיתי על זה עבודה רק לצערי היא גדולה מדיי מכדי שאני יצליח להעלות אותה לכאן אז....סורי.... ו... לסוסים יש חיזור?! לא נראה לי.... יש להם אוליי התנהגות של ייחום או כאלה אבל לא נראה לי שיש ממש חיזור...

zohark

New member
כנסי, אני יודע על זה ממש קצת אבללל

מה שאני יודע שבזמן החיזור (שקיים כנראה חחח) אצל סוסים הסטאליון מנפח כזה את הצוואר וכזה הולך כמו בטרוט עבודה בדרסז', מכונס עם הרבה אנרגיה, קצת כמו פיאף או פסאז', בעיקרון תסתכלי על תרגילים בדרסז', רובם לקוחים מהחיזור של הסוס.

למעלה