אני צריכה עזרה!!

קלואי1

New member
אני צריכה עזרה!!

טוב... אבא שלי נוסע הערב לניו יורק והוא יכול להביא לי כללללל מה שאני רוצה שקשור בבאפי... אבל אין לי מושג מה לבקש ממנו!!!!! אז ביקשתי פוסטר של באפי ואנג'ל (וגם אחד לשני...) אבל זהו?!? זה פוטנציאל ממש ממש לא מנוצל!!! רעיונות מישהו?!? פליייייייייייייייייז!! ודיסקים אני לא צריכה כי יש לי את שניהם צרובים... ואין לי די וי די אז אני לא צריכה וגם ככה יש לי כמעט את כל הסדרה על המחשב... רעיון מישהו?!? זה דחוף!!!!

Schnickelfritz

New member
המגזין

של באפי
- מומלץ מאוד!

קלואי1

New member
ספרים?!?!

יש אבל זה על פרקים לא?? וראיתי אותם לא?? אז מה יעזור לי הספר?? והמגזין- הוא לא מלא ספויילרים?? אני התחלתי היום את השביעית ואני לא יודעת כמעט כלום לשם שינוי אז אני לא רוצה להרוס...

נראה לי שהספרים זה מעין פיתוח העליל

ה, לא בטוחה, אבל נראה לי שכן..... חוצמזה, מה יש לך להפסיד? כשתיגמר הסדרה(לצערנו הרב) תוכלי ביום חורף קר להתכרבל מתחת לשמיכה עם כוס שוקו ולקרוא, ולהיזכר בבאפי... :) עדיף על מחשב:)

קלואי1

New member
בטח בנג'ו...

פרס על הזכיה שלך בתחרות... (עוד 2 נקודות קטנטנות וזאת הייתי אני...) אבא שלי הפך לשירות קניה בחו"ל... הוא מביא לחבר שלי איזה משהו של כדורסל (אין לי מושג מה... אני לא הבנתי כלום מכל השיחת כדורסל שהייתה לו עם אבא שלי אז פשוט שתקתי וחייכתי...) והוא מביא לשני פוסטר... אוווווף!!! אין איזה דברים יפים שאני יכולה לבקש ממנו לקנות לי?!!? ודרך אגב, מישהו יודע להפנות אותו לחנות שבה מוכרים פוסטרים סניו יורק?!?

או או יש מלא!!!

טוב ככה אני יעלה אחר כך שיהיה לי זמן תמונה גדולה של כל מיני גודיז.. אז יש שעונים- לקיר וליד נורא יפים. טבעות- קאלדה והטבעת ל הסטודנטים מנער לטאה. יש מלא עיתונים, ספרים ופוסטרים. יש תמונות חתומות, וגלויות. יש מדבקות וקלפי איסוף. יש וידיאוז, דיסקים של ראיונות ומיוחדים למחשב, דיוידי שפועלים במחשבים אגב. יש בגדים- חולצות, מכנסים, קפוצונים, כובעים, ויש ממש תחפושות. יש כוסות (עם הלוגו של הברואנז:) וצלחות אגב. יש בובות פעולה של כולם, ופסלים. יש מצעים למיטה- שזה החלום שלי, לקום על דיויד
יש פנלים לפלאפון. יש פח אשפה עם הסמל. יש סוכריות עם מדבקות וקעוקועים, ויש שוקולדים! עם טעם לכל אחד... זה מה שעבר לי בראש כרגע...

קלואי1

New member
תמר בובה את שולטת!! אבל...

איפה לעזאזל משיגים את כל הדברים האלה??? יש לך שם של חנות או מקום או משהו?? כאילו הוא יהיה אצל דודה שלי והיא גרה בניו יורק מלא זמן היא מכירה חנויות אבל יש לך שם או משהו?!?!?! וטבעת קלאדה מובטחת לי ליומולדת...

אוקי-

יש חנות גדולה של עיתונים בניו יורק אין לי שמץ מה השם שלה... ויש חנויות של צעצועים שמה יש אקשן פיגרז, ויש חנות של הוורנר בראדרס בניו יורק, ויש את החנות של יופיאן, ואגב כל החנויות כמו שופינג ופו שופ וכאלה שיש בארץ, ושמה יש כאלה רק הרבה הרבה יותר שווים... ששמה יש כאלה דברים מיוחדים. שמתי לך כמה תמונות עם פרטים:)

Schnickelfritz

New member
הכי אהבתי את

המחזיק מפתחות, השעונים (רק היד, לא אהבתי את הקיר) הסימניות והספר מחזור, הם ממש מגניבים! וזה דיי חולה שיש שוקולדים...

לiלה

New member
../images/Emo6.gif תחתונים.......... ../images/Emo6.gif

תחתוני ספייק.... *מעלה ומורידה את הגבות בצורה מפתה*

אני רציתי של אנג'ל...

*מעלה ומורידה את הגבות בצורה מוזרה* *תוהה לעצמה מה עובר עליה...?!*

למעלה