אני צריכה עזרה

klodia

New member
אני צריכה עזרה

בזמן האחרון אני לא ממש בטוחה מה המיניות שלי. עד לפני חודש בערך הייתי בטוחה שאני סטרייטית, היה לי חבר, התנשקתי וגם אהבתי להתנשק עם בן. אבל לפני כמה זמן התחילו להתפתח לי רגשות כלפי ילדה אחת. ושמתי לב שאני נמשכת יותר לנשים. אני לא בטוחה מה אני. ואני גם מפחדת לגלות. מישהו יכול לעזור לי?

Lizz

New member
אין לי איך לעזור.

פשוט אל תפחדי מעצמך, תני לעצמך לגלות לבד מה טוב ונחמד לך, ואל תיכנסי לפניקה, כי אין לך שום סיבה לפחד או להתבייש.

OrgazmaBoy69

New member
hey hun

you dont need to be afraid to find out who you r im also love to do things with boys and girls i think im gay but im not sure the only way to be sure is to check it and maybe you feel it only about this girl and its really nothing you dont need to be afraid about that maybe its juat a thing that hepend tyo you cuz of the age and hormons so be strong girl and there lots of people over here to help you

tsifke

New member
תני לעצמך זמן

בדקתי בת כמה את, מצטער, אבל ביקשת את זה. יש לך עוד המון זמן להתחבט בנושא זהות מינית. אני בן 19 (גם לא מי יודע מה זקן) וגם לי עדיין אין מושג מה אני בדיוק. זורמים עם מה שמרגיש נכון, ומה שמרגיש נכון לא יכול להיות רע.

אם תפחדי לגלות את לעולם לא תגלי.

את צריכה קודם כל לפתוח את עצמך כלפי עצמך אחרת את תקועה מנקודה שאי אפשר לזוז ממנה לשום מקום.

למעלה