אני צריכה עזרה!!

אני צריכה עזרה!!

טוב, אז ככה: אני צריכה לעשות עבודה על רמזים מטרימים בספרות, קולנוע, תיאטרון, טלוויזיה.... וכצפוי, אני בחרתי לעשות על רמזים מטרימים בבאפי!!! אז אני יודעת שכבר דיברו על הנושא הרבה, אבל זה יהיה נחמד עם תעזרו לי לסכם הכל! תודה!

רינת4

New member
את מדברת על דברים

כמו למשל שפיית רמזה בחלום של באפי על דון ודברים כאלה?

ד י י ז י

New member
לא יודעת אם זה עוזר לך..

ואם זה קשור לנושא שלך, אבל בפרק bad eggs כשבאפי ואנג'ל מתנשקים בבית קברות, הם נשענים על מצבה, וכתוב שם "בזכרון אוהב" רמז מקדים למה שקורה בפרק הבא..

Lizz

New member
ווילו.

בעונה השלישית, וואמפ ווילו מגיעה ונורמל ווילו אומרת "אני חושבת שאני (היא) קצת לסבית". כמובן, עונה וחצי אחר כך יש לה חברה ומין אוראלי, כך שאפשר לראות בזה רמז. (זה דבר אחד מני רבים, אבל אין לי סבלנות לסכם כרגע).

sour spirit

New member
מין אורלי?!

זו התייחסות לפרק המיוזיקלי, אולי? כי אם כן, אז אוקיי, ואם לא....אז איפה זה היה?....

../images/Emo58.gif 6 וסוף 6

עוד 2 איזכורים מהפרק עם ואמפ ווילו מהעונה השלישית, ´ווילו הכפולה´ בפרק טאבולה ראסה, אחרי קסם הזיכרון, כמובן לא זוכרת מי היא, ובין השאר שהיא גם לסבית, ואז היא אומרת משפט שהיא אמרה על ואמפ ווילו- I think i`m kinda gay זה רמז עבה מאוד שבפרק ´ווילו הכפולה´ אפשר להתייחס למשפט הזה כרמז לעתיד שווילו תהיה לסבית. (למרות שמקורות יודעי דבר אומרים שכל הסיפור של היציאה מהארון תוכנן רק בגלל עזיבתו המפתיעה של סת´ גרין) עוד רמז מאותו הפרק- משפט שואמפ ווילו נהגה לומר היה Bored now בפרק Villians , כשווילו נכנסת חזק ל-Dark arts, והורגת את וורן היא אומרת את המשפט הזה- Bored now מיד לפני שהיא הורגת אותו בדיוק כמו שואמפ ווילו אמרה אותו. ואמפ ווילו היא הצד הרע בווילו, והרי כבר נאמר בסוף ´ווילו הכפולה´ שהאישיות של האדם היא חלק מהערפד וטבועה בו, וזה הולך ל-2 הכיוונים. הפרק רסטלס כולו מלא רמזים לעתיד, בכל אתר כמעט יש איזה רמז לזה, תפני אלי באייסיק 51118582 ואני אתן לך כתובת. ואל.

למעלה