אני צריכה עזרה

אני צריכה עזרה

וואי הרבה זמן לא כתבתי פה, אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי! אז ככה- לפני כמה זמן אבא שלי הבטיח לי שהוא יקנה לי מצלמה דיגיטלית. חיפשתי לו באינטרנט, ומצאתי מצלמה מעולה!!! והוא אמר שהוא יקנה לי אותה... לפני כמה ימים הוא החליט שהוא לא רוצה לקנות לי אותה יותר והתירוץ שלו היה שהנייר שעליו מדפיסים את התמונות מהמדפסת ממש יקר. אחר כך אמרתי לו שאם אני ארצה את התמונות באלבום אני אצלם במצלמה הרגילה, ואת התמונות שאני אצלם בדיגיטלית אני לא אדפיס. אחר כך הוא שתק. אז החלטתי לעשות נגדו מרד, ולהביא מצלמה כמעט כל יום לבית ספר ולצלם מלא כדי להראות לו שזה יהיה לו יותר משתלם לקנות לי מצלמה דיגיטלית. אבל מה? אין לי מה לצלם!!!!!!! היום בקושי הצלחתי לסיים את הפילים!!!! אופה, תעזרו לי. אני יודעת שזה לא כזה ביג וואו! אבל בעעעע
אני חייבת את המצלמה הזאת!!!!!!!! במיוחד בגלל ששנה הבאה במגמת תקשורת צריך מצלמה טובה...

Heavy Thought

New member
צלמי חברים

צלמי דשא, שמיים, עצים, חתולים, כלבים, את המורה בזמן שהיא צועקת (משעשע ביותר), את עצמך... נו... חסר מה לצלם?!
צלמי סתם מצבים, לא צריך להשקיע יותר מדי...

*neta*

New member
מה זה אצלנו רק קולטים שלמישהו

יש מצלמה ישר כולם עושים בלאגן ערימות ילדים פוזות לא חסר.. מקסימום תמיד אפשר לצלם את המים יורדים בשירותים

חחחחחחחחחחחחחח

גם אצלי יש כאלה שישר רצים למצלמה אבל יש ה-מ-ו-ן שלא רוצים להצטלם כי הם אומרים שהם לא פוטוגנים חברה שלי בורחת מהכיתה כל פעם שהיא רואה שאני עם המצלמה ביד. היא טוענת שהיא שיש לה "קמרה-פוביה"

gabrielle

New member
לא לא לא

פשוט תגידי לאבא שלך שאת תממני את הנייר למדפסת ( כאילו כמה זמן כבר עולה ) וזה ישתיק אותו... וכמו שאני מכירה אבות הוא אחרי הפעם הראשונה או השניה כבר יקנה את הדפים, ואם לא אז זה בא בחבילות גדולות, נשאר הרבה זמן, ורק פעם ב- את צריכה לקנות ככה שזה לא ביג דיל אם את תממני את זה...

זה עולה הרבה

ובאים רק איזה 10 דפים בחבילה
חשבתי להציע לו שאני אתן לו את כל החסכון הפרטי שלי (לא מהבנק) שזה בערך 500 שקל והוא ישלם את השאר.. אבל אני לא יודעת איך הוא יגיב לזה

shiri_b

New member
תגידי לו שאת תדפיסי על דפים רגילים

חוץ מתמונות מיוחדות שאותן תדפיסי על הדפים המיוחדים. ובבית ספר, תצלמי את הלוח את האנשים את החצר את השלט שאומר ברוכים הבאים.. תגידי לחברים לעשות פוזות תצלמי את החדר מורים תצלמי את השולחן שלך....ואז תכתבי עליו משהו ותצלמי שוב לא חסרים דברים לצלם

*neta*

New member
מה הקטע במצלמה הדיגיטלית?

שאפשר לצלם ולצלם ולצלם ו...לצלם, עד שיגמרו הבטריות. להדפיס? יש לי שנתיים מצלמה דיגיטלית, הדפסנו רק פעם אחת. וגם זה היה על נייר רגיל. כל הכיף זה להעביר למחשב ולעוות אנשים
(מי אמר את זה??
)..טוב ברצינות זה להעביר למחשב ולשמור כתמונה, ולהעלות למקומות רלוונטיים ברשת (פורומים מתאימים כמו לאחר מפגש פורום, אתר פרטי וכ"ו). או לשלוח לחברים. ואם כבר צריך נייר מיוחד, אז צריך גם דיו מיוחד בשביל האיכות... ואז זה באמת יוצא יקר ובאמת שהתמונה לא יוצאת נקודות נקודות אם מדפיסים אותה על נייר רגיל. אפילו עם המצלמות הכי פשוטות.

אני ממש רוצה מצלמה דיגיטלית../images/Emo16.gif

אבל כרגע יש דברים יותר דחופים שאני רוצה. בקשר לאיכויות- במדפסות הישנות יותר היה צריך להחליף דיו (אני מדבר על HP, יכול להיות שיש חברות שעדיין מייצרות דיו מיוחד), היום כבר לא צריך. והאיכות יוצאת טובה מאוד גם על דף רגיל. כמובן שיותר טוב על דף תמונה, אבל לדעתי דף תמונה לא שווה את הכסף..
ניר

היי טוש, תצלמי מורים! ../images/Emo16.gif

כן כן, את לא תאמיני כמה זה יעזור לך בחיים. יש לי אוסף תמונות של מורים, אני משתמש בזה כל שבוע לעיתון הכיתתי.
ניר

PopPy

New member
מה הבעיה? תגידי לו שתדפיסי

תמונות עם דיו ונייר מיוחד רק לעיתים מאוד נדירות ותבקשי קודם אישור או משו כזה... ו.. איזה מגמת תקשורת?! את הולכת למגמת תקשורת?!

טלי טלי...עם כל הפילים שתבזבזי

(אם תבזבזי..) תחשבי שלפתח פיל אחד זה איזה 50 שקל..או אפילו יותר. נסי לשכנע אותו..אם לא יצליח.....סורי בייב. אם תצלמי תצלמי...לא ניראה לי שזה יעזור. כי את תפתחי פילים על נאדה..והוא יחשוב שאם הוא יקנה לך מצלמה אז זה סתם יהיה למשחק. זו דעתי..לי יש מצלמה דיגיטלית..והמ אנחנו עושים איתה? מצלמים את השכנים,את הבית,את הכלבה... זה מה יש לנו לעשות איתה...זה לא כזה שווה.

אבל יש הבדל אפרתי

אני מתה על צילום!!!!! אני רוצה לקחת את המצלמה שלי איתי לכל מקום הבעיה היא שאני לא יכולה לפתח כל כך הרבה פילים!!!!1 אם היתה לי מצלמה דיגיטלית- שלא צריך לפתח את הפילים ורק מעבירים למחשב, היו לי הרבה יותר תמונות כי אני מתה על צילום!!!!! וגם כמו שאמרת- לא צריך לבזבז כל פעם 50 ומשהו שקל על לפתח פילים
וכן מוש אני הולכת למגמת תקשורת כנראה (אם יקבלו אותי). ובלה, אני לא רוצה לצלם מורים, ואין לנו עיתון כיתתי. בלעעעעעע

הממ... פשוט תדברי איתו../images/Emo16.gif

ותחליטו לקבוע על מספר תמונות להדפיס קבוע בחודש, ככה שתבחרי את אלה שאת רוצה להדפיס ותדפיסי. אם תרצי עוד אז פשוט תדפיסי על נייר רגיל..
ניר

למעלה