אני צריכה עזרה...

אני צריכה עזרה...

מחר יש לי פעולת פרידה מהחניכים שלי (כיתה ח´) כי לטובת השבט אני עוברת להדריך את כיתות ז´ יש לך רעיון לפעולה?

אממ מכיוון שעברתי רק פעולת סיום 1

אז אני לא יודעת מה בדיוק כדאי לך........ אבל תקחי אותם למקום מאגניב תראו סרט או משהו... או שתהיו אצלך בבית או שלא יודעת! חחחחחח

בכל הפעולות סיום שלנו..

הפעולות היו ממש ממש שוות אבל בעיקרון מדברים .. והחניכים משתתפים שאנחנו סיימנו ח´ אז מיה הכינה לנו מכתב לכל 1 וסיפרה לנו קצת שיחקנו קצת והיה שוס. וז אנחנו הכנו לה מלא מלא דברים אוסקר כרית שרשום לילה טוב והכנו לוח שנה שבכל לוח יש תמונה של מישהו וגם עשינו לה חאקי מהמם עם צבעים וברכה יפה דברים מושקעים

פירחוש

New member
יאאא פעולות סיום../images/Emo13.gif

חח גם למדירכה שלנו קראו מיה.. זה חלק מהתאומות בין הגדודים שלנו אין סער אחים!! שולטים!! חח.. בפעולת סיום במחנ"ק ישבנו כל הקבוצה וכל אחת סיכמה את השנה בערך, ואיך היה לה וכל זה והמדריכה שלנו אמרה לנו מה היא חשבה על כל אחת בהתחלה וכמצה שהתגלה לה שהרוב לא נכון <היא חשבה שאני המלכה>.. והכל היה בצחוקים.. אבל כל הפעולה בכינו.. ולא הפסקנו לבכות.. ואז כתבנו לה.. ואני זוכרת שהאוטובוסים כבר היו שם.. אבל לא סיימנו אז כולם חיכו לקבוצה שלנו שנסיים.. יוו.. איזה עצוב זה היה

***** נ ג ד ה ה כ פ ש ה *****

לכל מי שלא יודע ולכל מי שאכפת גם יחד, אני יוצא כנגד הכותרת הפרובוקטיבית אשר כתבה ´חמשושית בניין 2003´ aka נעם. בהודעתה נדמה כאילו המדריכים של נעם הינם מדריכים גרועים וחסרי כל אחריות בכל צורה שהיא ובנוסף רשעים ביותר על כך שאינם מעניקים לחניכיהם את פעולת הסיום הנחשקת ואפילו, בתור חמשושית = כיתה ט´ = עתידה להדריך בשנה הבאה (ונעם אכן עתידה להדריך, למרות אופיה הקלוקל), לא הועברו לה כל ערכים, עקרונות, או רעיונות שניתן להעביר בפעולת סיום. דבר זה הינו שקר כזב, הטעייה ואף רמאות לא נחסכה פה שכן אי עשיית פעולת הסיום, לפחות בכיתה ח´ בה הנני, יניב אפרים, הייתי מדריכה של נעם, לא נעשתה כתוצאה (בקשר ישיר!) מהתנהגות הגדוד האבסורדית שבו נעם לקחה חלק נרחב, למרות שההתנהגות לא הייתה באשמת נעם, יכלה היא להימנע ממנה ואכן לקחה היא חלק ממנה. אז רק שתדעו, לא. המדריכים שלה לא היו גרועים. כל כך. יניב אפרים מדריך ח´-ex

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יניב התותח!!!!!!!! חחחחחח תראי נעה - תראי!
אני שלחתי לו את הכתובת!
למי מגיע איזה הודעה בטאג ליינס?
ולסיום, בא לי הודעה צבעונית :) (אוף אני לא אוהבת להיות חולה לא לא לא!!!)
תפוז אנשים בע"מ

זה לאאאא מה שכתבתי....

כתבתי שעברתי רק פעולת סיום 1. זה לא היה נשמע כלכךך גרוע כמו שאתה תיארת... בלע! אמרתי את זה לא בזלזול או לא בכלום... רק התכוונתי שאין לי מה להשוות מכיוון שהייתה לי רק פעולת סיום 1 שבה רק הלכנו לקניון.. אז... זהו!!!!1

למעלה