אני צריכה עזרה

בל בל

New member
אני צריכה עזרה

אני לא ממש יודעת לצייר אבל אני מנסה. אז בכל אופן כרגע אני מציירת מתוך צילומים. זאת פעם ראשונה שאני מעלה כאן משהו אז בבקשה תשתדלו להיות עדינים. יש לי בעיה עם לצייר ידיים אז אם למשהו יש טיפים לגבי זה אז תודה. והצעות לשיפור אם אפשר קצת נתקעתי ואני לא יודעת איך לשפר. תודה שלכם ענבל נ.ב צויר מתוך צילום של צלם מוכשר מהפורום השני בשם חי בר

בל בל

New member
עוד רישום

הפעם מתוך צילום של צלם אחר שלא הצלחתי לזהות את כינויו אבל גם הוא מהפורום צילום + כמה שינויים בפנים.

fogelda

New member
../images/Emo141.gifיפה מאוד

נראה מאוד יפה, הצלחת גם לתפוס את ההבעות ואת התנועה. לאחר שאת טובה בלהעתיק, את צריכה רק קצת תרגול ועינין הידיים יסתדר. טיפ לא טכני: תנסי לצייר גם לא מה תמונות (פשוט מה שאת רואה מסביבך). בברכה דניאל

בל בל

New member
תודה. אני אנסה בקרוב פשוט מתמונות

יותר נוח לי עכשיו, וברגע שאני אהיה טובה בזה אני אעבור ללצייר לא מתמונות. ענבל

חי בר

New member
יצא יפה מאוד!

אין לי שמץ של מושג באומנות, אבל אני לא רואה שום בעיה בידיים ולדעתי התוצאה מאוד יפה, גם הבעות הפנים, התנוחה, מכונית הצעצוע..ממש יפה. הילד צולם בהרי ה-KARAKORAM (גבול הודו/פקיסטן/סין) ובשמחה הייתי חוזר כדי לצלם שם עוד קצת כדי שיהיה לך עוד קצת חומר גלם לרישומים... וברצינות: ראיתי הרבה מטיילים שבמקום מצלמה לוקחים עימם לטיול לוח וכמה עפרונות ועוצרים מדי פעם כדי לעשות רישום של הנוף או של דברים אחרים. גם אני הייתי עושה כך אילו היה לי הכשרון והסבלנות הנדרשת לשם כך...

בל בל

New member
תודה חי בר תגובתך היתה חשובה לי מאו

מאוד, אני שמחה שאתה חושב שיצא יפה. שלך ענבל

SC

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה אל הפורום

שלום לך, איזה כיף שהצטרפת אלינו, ברוכה הבאה. ראיתי את שתי העבודות שלך, עבודות טובות אבל כן חסר לך ניסיון, כלומר תמשיכי ותעתיקי המון, כמה שאת יכולה, זה טוב. אני אפילו ממליץ בחום להכין העתקים מתמונות של אמנים אחרים, כדי לתרגל את היד, כדי לדעת איזה צבע להניח, כדי לראות איך האמנים עושים זאת. דרך טובה מאוד. יש לך עוד עבודות
נשמח לראות

בל בל

New member
תודה רבה על קבלת הפנים הנעימה

אני מקבלת בחום את עצתך ואני אנסה לעשות העתקים מתמונות של אמנים אחרים בהקדם. מקווה להשתפר כמה שיותר. חשבתי גם ללכת לאיזה חוג אבל אני חוששת שאני לא ברמה מספיק גבוהה, אז אני אשתפר ואתחיל ללמוד בתקווה. ענבל נ.ב יש לי עוד הרבה עבודות אבל יש לי קצת בעיה עם להעלות עבודות אז לצערי זה יקח לי קצת זמן.

SC

New member
די, על מה את מדברת ../images/Emo35.gif

מה זאת אומרת לא ברמה מספיק גבוהה
אני לא מסכים איתך, אני חושב שיש לך יכולת טובה מאוד והמטרה שלשמה הולכים לקורס היא כדי להשתפר. אני גם על זה ממליץ לך בחום. אפילו כדאי ללכת לשיעורים פרטיים באמנות, המורה מתרכז רק בך והיכולת שלך משתפרת מאוד. בהצלחה

בל בל

New member
....

תודה. לא יודעת חשבתי שאני לא מספיק טובה כי בגיל שלי כולם כבר מבוגרים וזה לא ילדים קטנים שבאים ובאמת מלמדים אותם מההתחלה ואני פשוט לא רוצה להיות הילדה הכי גרועה של הכיתה. לא ידעתי שיש מורים פרטיים לאומנות- אתה מכיר אולי מורה טוב בחיפה? ענבל

SC

New member
לא בחיפה אני לא מכיר אף אחד

אבל בד"כ בחנויות לממכר חומרי אמנות או בבתי ספר לאמנות ישנן מודעות, תבררי גם במוזיאון יד לבנים אם יש כזה בחיפה, שם יש קורסים נחמדים מאוד לילדים ולצעירים

למעלה