אני צריכה עזרה!

אני צריכה עזרה!

תראו זה פעם ראשונה שמחזירי השמן נוזלים לי, מה עושים?! תודה מראש, בת בת

MexMex

New member
גם בפעם הראשונה...

וגם בפעם האחרונה... הפתרון הוא אחד ויחיד - להחליף... אדיוס

דניאלה היקרה... דולף לי

לא יודעת מה לעשות שלך מודאגת 17 סופר מרקט מדף שלישי ימינה קרפרי אקסטרה לונג יפתרו לך תבעייה מה הקשקוש הזה הא? איזה מחזירי שמן פור גוד סייק מה את רוצה הא? ???

חליק נו...

יש כאן פוטנציאל לפורום מצויין בנושא שכולם כאן כמעט מאוד מחוברים אליו ויש גם המון נכונות (מצידי לפחות) ומצד משתתפים אחרים כאן(ככה התרשמתי) לסייע בכל מיני דברים בכדי לקרב עוד אנשים לתחום ובלי הבדלי דת מין גזע או השקפה ובכלל. אבל מן הצד השני יש כאן כל מני הודעות כאלו לא רציניות שנזרקות לחלל הפורום ומצפות (וגם להפתעתי מקבלות) תגובה רצינית מאנשים רציניים. אין לי שום בעייה עם צחוק או עם שרשורים הזויים בפורומים,(להיפך אפילו) גם בפורומים "רציניים" כביכול הרי כולנו כאן בשביל להנות מהמקום הזה אבל יש לי בעייה גדולה עם שאלות בסגנון ההוא "דולף לי המחזיר שמן" "נשבר לי השפיץ" "התעקמה לי הידית" איזה מחזיר שמן, איפה, למה כמה איזה אופנוע ומה הבעייה שאת רוצה לשתף את כולנו בה, ולא יכולה פשוט לחלוק אותה בצורה אינטימית עם המוסכניק שלך מה המסר שאת מביאה כאן לכולנו מעבר ל"היה לי משעמם בבית אז החלטתי לזרוק איזו בעייה לחלל האוויר ולחכות" צר לי אני יודע שכמו רוב האנשים כאן גם אני אורח בפורום הזה ואין לי כל זכות לשלול קיומה של הודעה כזו או אחרת אבל יש לי הזכות להגיב להן כראות עיני מבלי לקבל "
" כזה וכל זה בא מאהבה.

MexMex

New member
תראה ידידי....

גם אני חושב שיש פה פוטנציאל מצוין... גם אני חושב שיש פה נכונות לסייע מעל ומעבר... גם אני חושב שציניות (כל עוד במקומה) מבורכת ומשפרת.... גם אני חושב שיש פה הודעות טיפשיות וילדותיות לפעמים, אבל זה טבע הדברים... אבל! לא מוצאת חן בעינך הודעה מסוימת? אל תגיב => זאת הגישה הבוגרת... להגיב בצורה שוביניסטית ומגעילה כלפי גולש/ת, וללא שום סיבה, למעט הרצון להשתלח?
.... עד כאן...

טוב

שוביניזם לא היה כאן סתם תגובה מתבקשת לשאלה יודע מה... מקבל. ולא בגלל הבוהן למטה

תשמע, אתה חייב

להפסיק עם הבהונות האלו זה עושה לי צמרמורות ואני נכנס כאן לחרדת ביצועים "מה תהייה הבוהן הבאה - למעלה או למטה" אני מניח שבדיוק ככה הרגישו הגלדיאטורים

אתה פשוט מגעיל ../images/Emo46.gif

אתה יודע יש אנשים שלא נולדו עם אופנוע ביד.... כמוך! אז בסדר אז חשבתי שיש איזו שהיא דרך לסדר או לתקן, כי ידידי אני לא הרבה זמן בתחום הזה בכלל. הוכחת שאתה ילד לא יותר, לא נאה לך אז אל תגיב!

choochee

New member
עבור דוקטור גז ונעלם היקר:

דוקטור חביב , לאימתי הרבה אני רוכב על כלי ובו צמד גלגלים. לחרדתי הרבה בזמן לחיצה על מנוף מוזר בצד ימין למטה הכלי מאט ואילו בלחיצה על מנוף מצחיק בצד שמאל בעזרת הרגל נשמע קליק מפחיד ! אנא עזור לי , מחליק 112

ראשית את צודקת אני באמת מגעיל

ואת לא היחידה שטוענת ככה אבל בכל זאת זה לא אישי גולשת ואני לא נולדתי עם אופנוע ביד ובואי לא ניכנס לסשן של העלבות אישיותכי זה לא העניין תקראי מה כתבתי שם ותנסי להבין מה המסר ואני אנסה גם להסביר אותו יכול להיות שי לך בעייה אמיתית עם מחזירי השמן שלך באמת לא מתווכח על זה אבל בחייך איך את מצפה לתשובה רצינית עם שאלה כזו לא רצינית אז קיבלת מה שייחלת לו קיבלת שירשור נחמד מלא רגשות וואייקונים הנה עברו עוד יומיים מלאי עניין הכל בסדר גולשת ואין לי עוד עניין בשירשור הזה או להתנצח איתך

למעלה