אני צריכה עזרה...

Digi Lista

New member
אני צריכה עזרה...

אחרי שדיברתי עם ליליפוט היא הרשתה לי לבקש ולהתחיל דיון על האופי של הדמויות כי אני עושה מחקר וזה ממש חשוב לי!!! אם תוכלו בבקשה לעזור לי אני אשמח ואודה לכם בלי סוף!!! אני זקוקה (בדחיפות) לאופי של הדמויות הבאות מדוסון קריק(אני זקוקה גם לדמויות מסדרות אחרות,כנראה אני אכתוב עוד מעט בפורומים שאני צריכה...):פייסי,דוסון,ג´ואי,ג´ק,ג´ן,אודרי וצ´ארלי(לבינתיים רק אלה) איפיון של הדמויות ולא של השחקנים, אני אומנם צופה בסדרה(בגלל זה אני כאן...) בקביעות אבל כשעושים מחקר לעומק לא מסתמכים רק על ניתוח אופי של בנאדם אחד...אז כול שיכול ורוצה לכתוב(כמה שיותר לכתוב- יותר טוב!!!).
מראש!

אוקי....../images/Emo105.gif

דבר ראשון,איזה כיף לך! למה את עושה מחקר? לבי"ס? זה נשמע נורא נחמד לעשות מחקר על דברים שאוהבים! הנה משו שאני חושבת שיעזור לך....אולי... (מקווה שזה יעלה)

Digi Lista

New member
תודה,זה באמת עוזר קצת...

אבל אני זקוקה לעוד הרבה כדי שהמחקר יהיה מושלם(אני מבטיחה לספר איך הולך ולמה עשיתי אותו ברגע שהוא ייגמר...), זה באמת כיף לעשות מחקר על דברים שאוהבים!.

LillipooT

New member
אוקי אנשים..

היא באמת צריכה עזרה.. אז בואו נעשה כזה דבר. נתחיל בג´ואי.. שכל אחד ינסה לנתח אותה
איכשהו.. את יכולה אולי להגיד בערך מה מו מי? כלמור זה צריך להיות משהו כמו: ג´ואי פוטר עברה בחייה קשיים רבים, היא נאלצה להתמודד עם מות אמה מסרטן, אביה נכנס לכלא על סחר בסמים, והיא נעלצה לגדול עם אחותה בסי ובעלה בודי. כתוצאה מהחוויות הרבות שחוותה, נאלצה ג´ואי להתבגר מהר מכל ילד אחר וללמוד להיות עצמאית.. וכאלה

Digi Lista

New member
גם זה...

וגם תכונות שלה ובכלל כול מה שאפשר להגיד עליה(ועל שאר הדמויות...)כמה שיותר יותר טוב!!!
...

../images/Emo15.gifאוקיי אני מתחילה...../images/Emo98.gif

מקווה שהבנתי למה את מתכוונת ... טוב מכייון ששם משפחתי " ואן דר ביק " אני יכתוב על האופי של דוסון לירי !!! לדוסון יש אופי רציני ובוגר הוא לוקח את כל מה שקורה לו בחיים מאוד ברצינות ( אם זה היחסים עם ג´ואי, הלימודים ובעיות ההתבגרות שלו... ) הוא אמנם צעיר אבל יש לו קו מחשבה של מבוגר הוא מסוגל לייעץ לכל אחד על כל דבר ולתרום מהנסיון שלו בעניין. יש לו יכולת הקשבה יוצאת מהכלל הוא תמיד מוכן לעזור לכל בן אדם בצרה. הוא גם בעל אופי מאוד רגיש ונפגע בקלות ( המוות של אבא שלו, הפרידה מג´ואי בעונה השלישית ) כשהוא מאבד את האמון שלו בבן אדם מסויים לוקח לו הרבה זמן לשכוח ולסלוח ולבנות את אותו האמון מחדש. ( הריב עם פייסי בעונה השלישית ) הוא בן אדם שמציב לעצמו מטרות ושאיפות כל הזמן ויעשה הכל כדי לנסות ולהגיע אליהן. יש לו תחומי עניין בעלי אופי אומנותי ( קולנוע , צילום... ) מה שמעיד על בן אדם שאוהב ליצור דברים ... יש לו בעייה עם קשיים שבדרך להשגת המטרה והוא מסוגל להתייאש מהר. הוא בן אדם שתמיד ישאף לקדם ולפתוח את עצמו לתחומי עניין חדשים. אפשר לומר שלדמות יש תכונות אופי של מזל מאזניים ( נמשכים לאמנות, רומנטיקנים , כל הזמן מחפשים אתגרים חדשים ... ) טוב, מקווה שעזרתי... ביי ...

Digi Lista

New member
תודה רבה!!!

עוד כמה כאלה ואני כמעט מסודרת...לדעתי דווקא מתאים לו להיות מזל דגים אבל זה בסדר גמור כמה שיותר דעות יותר טוב!!!ושוב תודה רבה!!!

../images/Emo15.gifממשיכה...../images/Emo98.gif

דווקא כיף !!! ממשיכה עם ג´ואי פוטר... לג´ואי יש אופי מרדני וחזק היא לא נשברת בקלות ונלחמת כדי להצליח בכל מה שהיא עושה (לימודים, עבודה ) למרות שכלום לא הולך לה בקלות היא לא מוותרת ומשיגה מה שהיא רוצה בהרבה עבודה קשה ומאמצים מרובים... יש לה אופי רומנטי מאוד אבל צריך לעבוד ממש קשה כדי להשיג אותה... היא חשדנית מטבעה ולא נותנת אמון באנשים בקלות... היא נמשכת לתחומים ההומניים ( ספרות, פסיכולוגיה... ) יש לה יכולת הקשבה מצוינת והיא תמיד מוכנה לעזור לכל אחד ... היא די סגורה ושומרת את הבעיות שלה לעצמה מעדיפה לפתור את הכל לבד ולא לשתף אף אחד בבעיות שלה... ג´ואי חזקה, מרדנית, עקשנית, רומנטית וחשדנית מאוד ולכן היא מתאימה לתכונות של מזל גדי... ביי ...

../images/Emo15.gifאממממ...../images/Emo98.gif

ממשיכה עם ג´ן לינדלי... לג´ן יש אופי מאוד מאוד חזק , לא משנה המשברים שהיא תעבור בחיים שלה היא תמיד תתגבר על העניין ותמשיך הלאה. היא חברותית מאוד ומחפשת ליצור כל הזמן קשר עם אנשים חדשים, היא מאוד סקרנית ותמיד מוכנה להתנסות בדברים חדשים. יש לה נטייה חזקה מאוד להרס עצמי היא נכנסת הרבה פעמים לדכאון , היא מאוד רגישה ויש לה נטייה למצבי רוח קיצוניים. היא מודעת מאוד למראה החיצוני שלה ומטפחת את עצמה חשוב לה להראות טוב בעיני עצמה ובעיני סביבתה, יש לה נטייה לתת אמון מהר מאוד באנשים , היא מאוד חושנית ומושכת ותמיד מנסים להתחיל איתה... מבחינת לימודים וקריירה היא תמיד צריכה את הדחיפה של החברים שלה כדי להתקדם ... יש לה תכונות טיפוסיות של מזל עקרב ( אופי חזק, חברותית, מושכת, נטייה להרס עצמי )... ביי ...

ניתוח מרשים!!!!../images/Emo105.gif

כל הכבוד קרין! איזה יופי! מאאגניב מה ששית למזלות..נמש בטח בגאה!! חח :*)

Dawson girl

New member
אני מסכימה...

אכן מאגנבי (מילה חדשה בלקסיקון שלי. תשננו אותה טוב טוב כי אני הולכת להפיץ אותה בעולם).... אהבתי את הקשר למזלות! קרין, לא ידעתי שאת בקיאה בזה... יאללה ביי נמש

1Shir

New member
אני גם אכתוב.

בראש ובראשונה, דוסון קריק היא סדרה בעלת אופי יחודי, שמציגה חוויות באופן נפשי עמוק. עובדה זו גורמת לכל הדמויות שהזכרת (למעט צ´רלי שהיה דמות משנית) להיות בעלות אינטיליגנציה ועומק. דוסון-דוסון הוא בחור מעמיק ופילוסוף שאצלו החווויות הפנימיות מאפילות על החוויות החיצוניות (כנהוג אצל מזלות האוויר, מאזניים, תאומים ודלי). יש לו המון מוסר, הוא לא עושה דברים בלי לחשוב, לכל פעולה שלו (אם זה בתחום הרומנטי, האומנותי, המשפחתי, החברתי וכ´ו) יש משמעות פנימית מבחינתו. הוא בחור מאוד כנה עם עצמו ועם הסביבה, לא מפחד לומר את האמת בפנים. הוא בחור מאוד אופטימי ומאמין. חי את חייו מתוך הנחה שיש משמעות ומטרה לחיים, לכל דבר יש סיבה ואסור להתייאש. דוסון מאמין שג´ואי היא הנשמה התאומה הנצחית שלו, בין אם הם ביחד ובין אם לא. בקיצור- בחור רוחני, מזג שקט ושקול, חכם, כנה, אופטימי ומעמיק. ג´ואי-לג´ואי, בתור הנשמה התאומה של דוסון, יש באופיה הרבה מהמשותף לדוסון. גם היא חכמה, רצינית, שקולה, מעמיקה ואמיתית, אבל היא יותר מבולבלת ממנו ופחות מאמינה באמת אחת, מה שלעיתים קרובות הופך אותה לאמיתית ואמינה אפילו יותר ממנו. לג´ואי יש גם כפילות מסויימת באופיה, מפני שיחד עם הרצינות והחוכמה, היא גם אוהבת להשתחרר, להשתולל ולהנות מהחיים בלי לחשוב יותר מדי. היא בחורה מופנמת וביישנית מצד אחד, אך מצד שני היא יכולה להיות עקשנית ונחושה מאוד. פייסי-אין ספק שפייסי לא פחות אינטיליגנטי מדוסון וג´ואי, אך לעומתם הוא בעל אופי ספונטני וקליל. פייסי עושה דברים לפי חשק ואינסטינקט ולא לפי תיאוריות ואמונות פנימיות. הספונטניות שלו גורמת לו למזג חם, אם משהו לא נראה לו, הוא יקום ויעשה משהו בלי לחשוב על התוצאות, משום שהוא בחור טוב בעל מוסר וערכים. הוא בחור ציני אבל רגיש ואוהב לעזור לזולת. ג´ן-ג´ן נושאת על עצמה הרבה מטען רגשי משנים עברו, בהן היא נהגה "להתפרע" עם בנים וסמים ולריב עם הוריה שלא הפגינו תמיכה. יש בה עומק רב, אך גם הרבה קלילות ורצון להמשיך הלאה. ג´ן נופלת למשברים בקלות אך באותה קלות גם יוצאת מהם. בחורה פתוחה שכמו שאר הדמויות, מתאפיינת גם היא בחכמה, עומק וכנות. אודרי-במידה מסויימת גרסה מוקצנת של ג´ן. בליינית רעשנית ונמרצת, שמצליחה לשלב בחינניות תכונות אלה עם החכמה והעומק שבה. היא דומיננטית ומוחצנת יותר מכל הדמויות, אך באופן חברי וחיובי. ג´ק-ג´ק לטעמי הוא הדמות השטחית ביותר מכל השאר, אין לו מטרה מוגדרת, הוא זורם עם החיים לכיוונים שונים, וכמו כולם שואף לאהבה, לאושר ולטוב. צ´ארלי כדמות משנית מסמל אופי קליל שמנוגד כליל (משחק מילים?) לאופי של שאר הדמויות. הוא לא חכם במיוחד, הוא בנוי על הרגשות והיצרים שלו ואינו חושש להתקרב אל הדמויות האחרות (השונות ממנו) על מנת לממש את רצונותיו.

Digi Lista

New member
וואו תודה רבה!!!

זה הפורום היחידי שאנשים משתפים פעולה עם המחקר המאוד חשוב הזה!!!תודה,תודה,תודה תמשיכו ככה!!!
מתה עליכם!

הנה אתר שיעזור לך....../images/Emo105.gif

אני גם עובדת על לכתוב משו והנה אתר שמאפין קצת את הדמויות אז הנה.... זה של פייסי אבל יש של כולם..

Digi Lista

New member
תודה רבה!(שוב..)

נכנסתי לאתר המידע על פייסי באמת יעזור לי, תודה רבה!

יש מידע על כולם!../images/Emo105.gif

באתר.... אם אני אמצא עוד אתרים בעברית (כי אני מניחה שאין לך כוח לתרגם..) אני אשים לך לינק.... :*)

למעלה