אני צריכה עזרה

Mikey Novotny

New member
הייתי מת לקנות צעיף סטאן כמו של

בריאן בפרק סיום של העונה הראשונה, וגם מעיל עור כמו הוא לבש בפרק האחרון !

סילביא

New member
מה שאולי אפשר לארגן

זה אי מייל קבוצתי שנשנלח לחברת showtime כי יש להם חנות וירטואלית בתוך האתר, הבעיה היא שהכניסה אליה היא רק אם אתה מחובר לאינטרנט מארה"ב. אז אם נתארגן, אולי נוכל גם להכנס ופשוט לקנות כמו שקונים באמאזון. אגב, מישהו יודע אם באמת יש בחנות את החולצה של ג´סטין too busy to fcuk"?

CarolineKinney

New member
חבר שלי לשעבר........

הקרציה שמי שעדיין לא קרא עליו בפורום הזה (זה שפגש שם את כולם) לא רק שהוא רשום לאתר של שואו טיים הוא גם היה בחנות 10000 פעם יכול לעזור לנו השאלה היא אם הוא יסכים כשאני יבקש ממנו...... הלואאאאאאאייייייי..........

סילביא

New member
קראתי

על החבר ,חסר המצפון החברתי, שלך לשעבר...... צריך פשוט לארגן מכתב, שמי שיחתום אותו זה כמה שיותר אנשים ונכתוב שזה מהפורום ולא סתם מבן אדם בודד שרוצה להציק. להגיד באיזה דברים אנחנו מעוניינים (שיראו שאנחנו רצינים) ולקוות לטוב. או לאסוף כסף.. לשלם טיסה לארה"ב ...ואת ההמשך את יודעת..

סילביא

New member
מה שאפשר אולי לארגן

זה אי מייל קבוצתי שנשנלח לחברת showtime כי יש להם חנות וירטואלית בתוך האתר, הבעיה היא שהכניסה אליה היא רק אם אתה מחובר לאינטרנט מארה"ב. אז אם נתארגן, אולי נוכל גם להכנס ופשוט לקנות כמו שקונים באמאזון. אגב, מישהו יודע אם באמת יש בחנות את החולצה של ג´סטין too busy to fcuk"?

סילביא

New member
תודה

את בסדר...את....את יודעת הכל! טוב עכשיו רק נשאר לי למצוא מישהו שנוסע לניו יורק בזמן הקרוב...... או לשלוח אי מייל זעוף לחברת שואטיים בבקשה שיפתחו את החנות הוירטואלית גם בפנינו

מתן ב

New member
זה לא הצמיד של בריאן...

הצמיד של בריאן הוא עם הצדפות מלמעלה למטה, התמונה שלך היא עם הצדפות מימין לשמאל...

ayaliar

Well-known member
וואלה

לא שמתי לב. מוכרים את זה באתר ההוא כ"הצמיד של בריאן" צמיד די מכוער דרך אגב

סילביא

New member
כי זה

לא האתר הרשמי של התוכנית וגם לא החנות הרשמית...אבל כמו שאמרתי קודם, לחנות הרשמית אין גישה מחוץ לארה"ב

סילביא

New member
אולי כאן

תצליחי לראות את הצמיד יותר ברור... אני אישית רוצה את החולצה ההיא!!!!! העולם לא פייר

pompii

New member
רגע, שאלה...

יש בחנות מזכרות ההיא גם פריטים מקוריים, או שרק "חיקויים"?? כי אם זה חיקוי אז 35 דולר לחולצה זה המווווון!

סילביא

New member
מה ז"א?

הם לא ימכרו לך את הפריט עצמו ( למשל התמיד הוא משהו פרטי של גייל הרולד שהוא קנה בגיל 17) ולצערי הם לא ימכרו לי את החולצה שנלבשה על גופו של רנדי הריסון. הם ימכרו לי העתק מדוייק.

למעלה