אני צריכה עזרה

lolly1

New member
אני צריכה עזרה

מישהו מוכן לשים בשבילי תמונה של הצמיד המקורי של גייל?... אם אפשר עליו וברור.. תודה!

pompii

New member
הכי ברור שמצאתי...

בטוח יש יותר ברור מזה אבל הוא סקסי בטירוף כאן אז .... יש לי צמיד כזה על היד
ממש יפה...

סילביא

New member
כרס!!!!

יש לו כרס..................... ולג´סטין אין!!!! סתם, הכל בצחוק,, אבל באמת יש לו...

lolly1

New member
תודה תודה תודה!!!

לכוווווווווווווווול מי שעזר...גם אם אתם 3 אנשים... אני אתחיל בחיפושים...וזה יהיה קשה... אתם..גרים באזור המרכז..עזריאלי 10 דקות מהבית..אבל בשבילי עזריאלי זה ..בערך שעתיים וחצי מהבית....

CarolineKinney

New member
סתם שתדעי........

הצמיד בארץ הוא לא כמו שלו...... אם את רוצה כמו שלו תעשי מה שאני עשיתי טוסי לניו יורק לחנות מזכרות של הכי גאים שיש ותיקני חוץ מזה יש שם עוד דברים שקשורים לסדרה לא רק צמיד.

lolly1

New member
אם

הייתי טסה לניו יורק החנות זה לא היה המקום שהייתי רצה אליו... אם הבנת.. ד"א כמה עולה טיסה כיום ל.נגיד..ניו יורק..או קנדה????.........

pompii

New member
כן אני יודעת!!!!

וזה מעצבן חיפשתי בכל אילת צמיד כזה ובסוף מצאתי משהו קרוב, שזה אותו דבר בערך, רק במקום עור זה תפירה, דיי מבאס. תאמיני לי, שאם היה לי תקציב הייתי טסה לניו יורק עכשיו, לא בגלל הצמיד, אני פשוט חולה על העיר הזאת
אבל אני תקועה כאן, אז....

lolly1

New member
גם

אני נורא רוצה לנסוע..אני הייתי חולה על העיר אם הייתי נוסעת אי פעם...אבל לצערי..תקועה כאן.. הצמיד מעור?

CarolineKinney

New member
מה לא.........

חולצות, דיסקים, הכובע של ג´סטין מהפרק של מלך בבילון, הצעיף סטן הלבן של בריאן, חוברות קומיקס של קפטן אסטרו, הבובה של קפטן אטרו כמו זו מהדירה של מייקי ואמט, מישקפי השמש של הדמויות, הדובי החום המפורסם, הצעיפים של אמט ועוד מלא דברים...............

lolly1

New member
וכל

כך קשה לפתוח אחת בארץ??????????? יש שם את הצעיף....ואת המשקפיים המדהימות של גייל....*בכי*

pompii

New member
חנות מזכרות מהסדרה....

זה גן עדן של ממש... הצמיד של בריאן, הצמיד זהב שקיבל אמט, הצעיף של בריאן, הג´יפ של בריאן
אולי גם בריאן מוצע למכירה?או ג´סטין?.......

CarolineKinney

New member
הלואי אבל........

לא נראה לי שיש להם מכיר וגם עם היה הוא יותר מידי גבוה בשבילנו ולעולם לא נוכל לשלם אותו גם אם נשדוד חצי כדור ארץ

למעלה