אני צריכה עזרה...

חנשוש 17

New member
אני צריכה עזרה...

אני לומדת מגמת גרפיקה ועיצוב ובין היתר אני לומדת על תולדות האומנות....ביקשו מכל אחת מהבנות לבחור צייר ולסכם על חיו על תקופות מחיו שבו הוא מתאים את הציור לתקופה על הציורים עצמו וכו'....ממה שאני יודעת ומציורים שאני מכירה ...נומק הוא צייר ממש מעניין גם חיו וגם ציוריו והחלטתי לעשות את העבודה עליו..! אבל אני צריכה יותר חומר ממה שאני כבר יודעת הייתי רוצה לדעת איפה אפשר למצוא מידע על הצייר הזה...!חוץ מויקיפדיה ששם מסכמים ממש בתמצתיות..וגם את כל זה אני כבר יודעת...איזה אתרים של אומנות יעזרו לי בעבודה..!?!? תודה מראש ...חן...

dkohan

New member
עבודת תיזה על מונק

שלום חן אני קוראת את מה שאת כותבת וחוזרת 13 שנה אחורה לזמן הלימודים שלי בגרפיקה במקרה או שלא במקרה, עשיתי בזמנו עבודת תיזה לבגרות שלי על מונק, השפעותיו וממי הוא הושפע אני אשמח לעזור לך נקודתית אם את רוצה יום מקסים

חנשוש 17

New member
אני אשמח מאוד...!

אשמח מאוד אם תעזרי לי...אני מאוד מודה לך..אני מרמלה בת 17 תלמידת כיתה יא' וישמח גם לקבל שמות של ספרים גם לעבודה וגם להרחבת הידע...!.. איך אפשר ליצור איתך קשר שתעזרי לי? אם יש לך מסנג'ר....אז זה טוב כי גם לי..חחח [email protected] תודה מראש חן

dkohan

New member
הי חן

שלחתי לך במייל את כל הפירוט בהצלחה

dkohan

New member
בתור התחלה

איני יודעת מאיכן את, אבל יש לך את הסיפרייה באוניברסיטת ת"א ומוזיאון ת"א לאמנויות סיפריות מעולות למציאת חומר אם את רוצה אני יכולה לרשום לך שמות ספרים ספציפיים לחיפוש חומר עליו

למעלה