אני צריכה עזרה

חובזה...

New member
אני צריכה עזרה

אני צריכה דחוף עד יום רביעי..שמישהו יגיד לי איך עושים סיאנס! דבר ראשון מה צריך להכין? פלקט עם אותיות ומספרים וכן ולא..איך הפלקט צריך להראות? עוד משהו? כוס..? איזה כוס? דבר שני..מה עושים? מחזיקים ידיים? שמים ידיים על הכוס?? מה?? דבר שלישי..מה אומרים? נראה לי שאולי זה הקטע היותר חשוב.. ועם יש לכם עוד משהו..אולי אזהרות רק תגידו.. ובקשהה תענו לי..אני צריכה את זה די דחוף.. תודה משרה מווו

The Spirit

New member
יש כל מיני סוגים של סיאנסים- או שאת

יכולה לקרוא לזה תקשור, בכל מקרה, נראה לי שצריך דבר ראשון, יכולת רוחנית, בשביל שלא תלחצי פתאום ו"תעצבני" את הרוח, אני בכל מקרה הצלחתי בפעם הראשונה שעשיתי את זה ויכול להיות שגם כשרון מעורב בזה. *תקחי בחשבון שיכולות להיות לזה תוצאות פסיכולוגיות לא ממש מגניבות (פחדים, תיסכולים, הרטבות...) - וכל זה בהתחשב בעובדה שאין לך ניסיון, אני אתן לך עצה- בתור התחלה את יכולה לנסות כל מה שילד מתחיל עושה- זה אולי קצת טיפשי, אבל אחרי שתעשי את זה כבר יהיה לך יותר קל לעשות סיאנסים רגילים ואם זה יצליח לך תדעי שיש לך כשרון לזה- טוב אז ככה: תקחי תנ"ך, תקשרי חוט למפתח ושימי את המפתח בתוך התנ"ך (רצוי ביחזקאל או בתהילים), כך שהמפתח יהיה תלוי מלמעלה ובתוך התנך בו זמנית (מקווה שהבנת) עכשיו את צריכה לבדוק מה זה כן, מה זה לא, ואח"כ תזרמי עם השאלות. נ.ב. יש הטוענים שכשחושבים על דמות מסויימת שאת רוצה להעלות (או להוריד-למתעקשים) ואת ממש מתרכזת בה, אז היא עולה בהצלחה

חובזה...

New member
אוקיי אז ככה

אף פעם לא ניסיתי את זה.. ואני לא יודעת אם לחברים שלי ולי יש מספיק יכולת רוחנית.. אבל אני יודעת שיש לנו מספיק רצון ואנחנו נתאמץ מאד להצליח בזה. לא ממש הבנתי את הקטע עם התנ"ך..גם הבעיה היא שאני לא מאמינה בתנ"ך.. בגלל זה אני צריכה תיאור מפורט ..כי אין לי מושג אפילו איך להתחיל.. אני רוצה לעשות העלאה של רוח..עם הלוח והכוס..טוב יכול להיות שבכלל כל הסיאנסים ככה..אין לי מושג אבל מה שאני יודעת זה שאני רוצה לעשות את זה.. מתישהו שמעתי..שזה מסוכן לעשות את זה עם חלון פתוח.. אז לעשות את זה בלילה במקום פתוח לגמרי...זה יכול להיות סכנה? בכלל איזה סכנות יכולות להיות בסיאנס? ואם מישהו יכול לענות לי בכל זאת איך עושים את זה..? ומה אומרים? תודה :)

אני מציע לך לא לעשות בשלב הזה

של החיים! זה יכול לעשות לך טראומות יכול לעשות בעיות שינה לכמה שני אפילו ועוד כל מיני תופעות לא כ"כ נעימות..... ובקשר למפתח ולחוט והתנ"ך יש לי ידידה שעשתה את זה ואז זה באמת זז!!!!!!! והיא ככה באמצע הבצפר כולם מסביבה והיא מאמינה וזה בה´ ובכלל לא מתעניינת במאגיה ותיקשורים...... ועדיין לא הבנתי איך עושים את זה...... ובקשר לסיאנס אני יכול להגיד לך איך לעשות את זה..... אבל יש כאלו שוכמעט איבדו את החיים שלהם! ובקיצור אני לא כ"כ מציע לך לעשות את זה...... אז תגידי לי אם בכל זאת את רוצה לעשות ואם את רוצה אז תגידי לי ואני יגיד לך איך לעשות את זה בדרך הפשוטה.... ***TAL***

למעלה