אני צריכה עזרה

אני צריכה עזרה../images/Emo70.gif

אני באמצע פירוש השיר של lose yourself.... אבל הבית השני והשלישי די מסבכים לי ת'חיים... אז מישהו יכולה לעשות לי טובה ענקית ולפרש לי את שני הבתים האחרונים... בבקשה
הנה הם: The soul's escaping, through this hole that it's gaping This world is mine for the taking Make me king, as we move toward a, new world order A normal life is borin, but superstardom's close to post mortar It only grows harder, only grows hotter He blows us all over these hoes is all on him Coast to coast shows, he's know as the globetrotter Lonely roads, God only knows He's grown farther from home, he's no father He goes home and barely knows his own daughter But hold your nose cuz here goes the cold water His hoes don't want him no mo, he's cold product They moved on to the next schmoe who flows He nose dove and sold nada So the soap opera is told and unfolds I suppose it's old potna, but the beat goes on Da da dum da dum da da No more games, I'ma change what you call rage Tear this mothafuckin roof off like 2 dogs caged I was playin in the beginnin, the mood all changed I been chewed up and spit out and booed off stage But I kept rhymin and stepwritin the next cypher Best believe somebody's payin the pied piper All the pain inside amplified by the fact That I can't get by with my 9 to 5 And I can't provide the right type of life for my family Cuz man, these goddam food stamps don't buy diapers And it's no movie, there's no Mekhi Phifer, this is my life And these times are so hard and it's getting even harder Tryin to feed and water my seed, plus See dishonor caught up bein a father and a prima donna Baby mama drama's screamin on and Too much for me to wanna Stay in one spot, another jam or not Has gotten me to the point, I'm like a snail I've got to formulate a plot fore I end up in jail or shot Success is my only mothafuckin option, failure's not Mom, I love you, but this trail has got to go I cannot grow old in Salem's lot So here I go is my shot. Feet fail me not cuz maybe the only opportunity that I got

r o n i1

New member
אני יכולה יותר מאוחר

אם את רוצה ולשלוח לך את זה בעשר או משהו כזה.. במסר

LadyLuvJess

New member
אממ.. זה העניין....

את רוב הדברים אני יודעת לפרש.. והייתי מפרשת חופשי.. אבל יש כמה מילים כמו close to post mortar שת'אמת... אנ'לא ממש יודעת איך לפרש.. אז בגלל זה זה עלול לא לצאת טוב... סורי...

כן בגלל זה אני נתקעת..

כי רוב השיר הזה הוא בביטויים... ומי שלא מדבר אנגלית מממממממש טוב (כמוני) אז זה קצת קשה... אבל אפשר להסתדר...

k k1

New member
קבלי:

תרגום בתים 2,3 מ"lose yourself" (לא אני תרגמתי): הנשמה בורחת, דרך החור הזה היא פורצת העולם הזה הוא שלי בשביל לקחת עושה אותי מלך, כשאנחנו נעים כלפי, סדר עולמי חדש חיים רגילים זה משעמם, אבל כוכב-על זה קרוב לעמדת מרגמה זה רק הולך ומחמיר, רק הולך ומתחמם הוא הורס הכל, הכל נופל עליו הופעה מחוף לחוף, הוא יודע שהוא מסייר בעולם דרכים בודדות, אלוהים רק יודע הוא גדל רחוק מהבית , הוא לא אבא הוא חוזר לבית ובקושי מכיר את הבת שלו אבל תחזיק את האף כי הינה מגעים מים קרים אין מקום שרוצה אותו, הוא מוצר קר הם עברו למקום הבא שצף האף שלו צלל והוא מכר כלום אז האופרת סבון מספרת לו ומתקפלת אני מניח שזה פואנטה ישנה, אבל הקצב ממשיך דה דה דאמ דה דאם דה דה פזמון 2X אין יותר משחקים אני אשנה מה שאתם קוראים לו זעם יקרע את הגג המזדיין זה כמו 2 כלבים כלואים אני תכננתי בהתחלה, המצב כלו השתנה אני הייתי לעוס וזרוק ונהמו לי מהבמה אבל המשכתי לחרוז ושלבי הכתיבה עד לכתב סתרים הבא הכי טוב לאמין שמישהו משלם לעיתונים מכורים כל הכאב הזה בתוך חיים קשיים על ידי העובדה שאני לא יכול לעבור עם 9 עד 5 שלי ואני לא יכול לספק את הסוג הנכון של החיים בשביל המשפחה שלי כי בן אדם, תווי אוכל הדפוקים האלה לא קונים חיתולים וזה לא סרט, אין מקיי פייפר, זה החיים שלי וזמנים כאלה הם כל כך קשיים וזה רק נהיה קשה יותר מנסה להאכיל ולהשקות את הצאצאים, בנוסף מתנדנד בחוסר יציבות, נתפס בין להיות אבא ופרימה דונה תינוקת של אימא דרמתית צועקת ו יותר מידי בשבילי לרצות להשאר במקום אחד, יום אחר של אחידות הביא אותי למצב, אני כמו חילזון אני חייב לעשות תרשים לפני שאני אסיים בכלא או מת הצלחה היא האפשרות היחידה, כישלון לא אימא, אני אוהב אותך אבל הקרוון הזה חייב ללכת אני לא יכול להזדקן בסיילים הרבה אז הינה מגיע הניסיון שלי. אני לא אכשל כי זאת אולי האפשרות היחידה שיש לי פזמון 2X אתה יכול לעשות כל דבר שאתה מציב למחשבה שלך לעשות, בן אדם

וווווווואאאאאאאאייייי../images/Emo70.gif ../images/Emo51.gif

תודההה
והנה כל השיר: Lose yourself/ Eminem תסתכל, אם היה לך סיכוי אחד, הזדמנות אחת כדי לאחוז את כל מה שאי פעם רצית- רגע אחד האם תתפוס את זה או תתן לזה להחליק? הכפות ידים שלו מזיעות, ברכיים חלשות, זרועות כבדות יש קיא על הסוודר שלו, הספגטי של אימו הוא עצבני, אבל על פני השטח הוא נראה רגוע ומוכן לזרוק פצצות, אבל הוא ממשיך לשכוח את מה שהוא רשם, קול הקהל הולך ומתחזק הוא פותח ת'גרון שלו, אבל המילים לא יוצאות הוא נחנק, איך כולם צוחקים עכשיו השעון ממשיך לרוץ, הזמן נגמר, שטות המרץ חוזר למציאות, הו הנה כוח המשיכה, הו, הנה ראביט, הוא נחנק הוא כל כך כועס, אבל הוא לא מוותר האם הוא? לא אין לא את זה, הוא יודע שהוא יחזור לחבלי העיר זה לא משנה, הוא אומלל הוא יודע את זה, אבל הוא מרושש הוא כל כך ערום שהוא יודע שמתי שהוא יחזור לקרון שלו, זה מתי שהוא יחזור למעבדה שוב, יו כל הראפ הזה חרא עדיף לו לאחוז את הרגע הזה ולקוות שהוא לא יעקוף אותו עדיף לך לאבד את עצמך במוזיקה, ברגע זה שלך, עדיף לך לעולם לא לתת לזה ללכת יש לך רק הזדמנות אחת, אל תחמיץ את ההזדמנות שלך להכות ההזדמנות הזאת באה רק פעם אחת בחיים יו בלי יותר משחקים, אני משנה את מה שנקרה תשוקה קורע את הגג כמו 2 כלבי כלא אני שיחקתי בהתחלה, המצב רוח השתנה אני לעסתי וירקתי החוצה וקראתי קריאות בוז הנשמה בורחת, דרך החור הזה היא פורצת העולם הזה הוא שלי בשביל לקחת עושה אותי מלך, כשאנחנו נעים כלפי, סדר עולמי חדש חיים רגילים זה משעמם, אבל כוכב-על זה קרוב לעמדת מרגמה זה רק הולך ומחמיר, רק הולך ומתחמם הוא הורס הכל, הכל נופל עליו הופעה מחוף לחוף, הוא יודע שהוא מסייר בעולם דרכים בודדות, אלוהים רק יודע הוא גדל רחוק מהבית , הוא לא אבא הוא חוזר לבית ובקושי מכיר את הבת שלו אבל תחזיק את האף כי הינה מגעים מים קרים אין מקום שרוצה אותו, הוא מוצר קר הם עברו למקום הבא שצף האף שלו צלל והוא מכר כלום אז האפרת סבון מספרת לו ומתקפלת אני מניח שזה פואנטה ישנה, אבל הקצב ממשיך דה דה דאמ דה דאם דה דה 2Xפזמון אין יותר משחקים אני אשנה מה שאתם קוראים לו זעם יקרע את הגג המזדיין זה כמו 2 כלבים כלואים אני תכננתי בהתחלה, המצב כלו השתנה אני הייתי לעוס וזרוק ונהמו לי מהבמה אבל המשכתי לחרוז ושלבי הכתיבה עד לכתב סתרים הבא הכי טוב לאמין שמישהו משלם לעיתונים מכורים כל הכאב הזה בתוך חיים קשיים על ידי העובדה שאני לא יכול לעבור עם 9 עד 5 שלי ואני לא יכול לספק את הסוג הנכון של החיים בשביל המשפחה שלי כי בן אדם, תווי אוכל הדפוקים האלה לא קונים חיתולים וזה לא סרט, אין מקיי פייפר, זה החיים שלי וזמנים כאלה הם כל כך קשיים וזה רק נהיה קשה יותר מנסה להאכיל ולהשקות את הצאצאים, בנוסף מתנדנד בחוסר יציבות, נתפס בין להיות אבא ופרימה דונה תינוקת של אימא דרמתית צועקת ויותר מידי בשבילי לרצות להשאר במקום אחד, יום אחר של אחידות הביא אותי למצב, אני כמו חילזון אני חייב לעשות תרשים לפני שאני אסיים בכלא או מת הצלחה היא האפשרות היחידה, כישלון לא אימא, אני אוהב אותך אבל הקרוון הזה חייב ללכת אני לא יכול להזדקן בסיילים הרבה אז הינה מגיע הניסיון שלי. אני לא אכשל כי זאת אולי האפשרות היחידה שיש לי 2Xפזמון אתה יכול לעשות כל דבר שאתה מציב למחשבה שלך לעשות, בן אדם

LadyLuvJess

New member
תודה! בשם כל מי שצריך ולא אמר!!

באמת סחטיין על ההשקעה והזמן והכל!!! עכשיו.. יש כמה טעויות.. אבל זה בעיקר על הביטויים והבנה אז לא משנה. אבל... אל תיקחו את זה קשה מדי :) אבל יש טעות אחת.. שאני חייבת לתקן.. בדיי סוף הבית השני.. זה הולך: i suppose thats all partner ואז בתרגום: אני משער שזה הכל, שותף.. או משו בסגנון.. ואתן כתבתן: I suppose it's old potna ואז בתרגום כתבתן משו עם פואנטה.. סורי שאני לא זוכרת.. אז זה פשוט לא ממש נכון... אה וסורי ששירשרתי למקום הלא נכון.. במקום להודעה של קרין שרשרתי לפה.. אבל לא נורא.

למעלה