Joining you
גם את זה היה לי כבר מוכן למזלי: dear dar(lin') your mom (my friend) left a message on my machine she was frantic saying you were talking crazy that you wanted to do away with yourself I guess she thought i'd be a perfect resort because we've had this inexplicable connection since our youth and yes they're in shock they are panicked you and your chronic them and their drama you this embarrassment us in the middle of this delusion דר(לין) {כנראה שהסוגריים זה כי 'דרק זה הקיצור של אלאניס לחברה או משהו כזה} היקרה, אמא שלך (חברה שלי) השאירה הודעה על המזכירה שלי, היא היתה לחוצה אמרה שאת מדברת שטויות. שאת רוצה ל"הפטר מעצמך" (זה הפירוש המילולי שבעצם משמעותו-רוצה להתאבד) אני מניחה שהיא חשבה שאני יהיה מפלט טוב בגלל שהיה לנו קשר כזה לא מוסבר עוד מהילדות וכן, הם בשוק הם בפניקה את והכרוניות שלך הם והדרמה שלהם את עם הבושה ואנחנו באמצע של האשליה הזו. if we were our bodies אם היינו הגוף שלנו if we were our futures אם היינו העתיד שלנו if we were our defenses i'd be joining you אם היינו ההגנות שלנו הייתי מצטרפת אליך if we were our culture אם היינו התרבות שלנו if we were our leaders אם היינו המנהיגים שלנו if we were our denials i'd be joining you אם היינו ההכחשות שלנו הייתי מצטרפת אליך. I remember vividly a day years ago we were camping you knew more than you thought you should know you said "I don't want ever to be brainwashed" and you were mindboggling you were intense you were uncomfortable in your own skin you were thirsty but mostly you were beautiful אני זוכרת בצורה חיה יום אחד לפני שנים, הקמנו מחנה את ידעת יותר ממה שחשבת שאת צריכה לדעת, את אמרת "אני לא רוצה אף פעם לעבור שטיפת מוח" ואת היית מדהימה את היית נמרצת את היית לא נוחה (לא הרגשת נוח כאילו) בעור שלך את היית צמאה אבל יותר מכל את היית יפה if we were our nametags אם היינו התגי שמות שלנו if we were our rejections אם היינו הדחיות שלנו if we were our outcomes i'd be joining you אם היינו התוצאות שלנו הייתי מצטרפת אליך if we were our indignities אם ההינו ההשפלות שלנו if we were our successes אם היינו ההצלחות שלנו if we were our emotions i'd be joining you אם היינו הרגש שלנו הייתי מצטרפת אליך you and I we're like 4 year olds we want to know why and how come about everything we want to reveal ourselves at will and speak our minds and never talk small and be intuitive and question mightily and find god my tortured beacon we need to find like-minded companions את ואני היינו משהו כמו בנות 4, רצינו לדעת למה ואיך בקשר להכל, רצינו לחשוף את עצמנו לפי השיקול דעת שלנו ולדבר מה שחשבנו ואף פעם לא לדבר קטנות ולהיות אינטואטיביות ולחקור בעוצמה ולמצוא את אלוהים התוצאה המעונה שלי והיינו צריכות למצוא בני זוג שחושבו כמונו if we were their condemnations אם היינו ההרשעות שלהם if we were their projections אם היינו התכנונים שלהם if we were our paranoias i'd be joining you אם היינו הפרנואידות שלנו הייתי מצטרפת אליך if we were our incomes אם היינו ההכנסה שלנו if we were our obsession אם היינו האובססיה שלנו if we were our afflictions i'd be joining you אם היינו הסבל שלנו הייתי מצטרפת אליך we need reflection we need a really good memory feel free to call me a little more often אנחנו צריכים מחשבות אנחנו צריכים זיכרון ממש טוב תרגישי חופשי להתקשר אלי טיפה יותר (או "פעמים יותר תכופות", אותו דבר)