אני צריכה עזרה קטנה,,,

yafit75

New member
אני צריכה עזרה קטנה,,,

אולי למישהו/י יש תמונה של ארנבת,,,,? במקרה אולי,,,,?

yafit75

New member
דרדי,, את מקסימה!!!!

אתמול בלילה, אני והבת שלי חיברנו סיפור קצר על הארנבת ואריה,,, ויש לי תמונה של אריה,,, והיתה חסרה לי תמונה של ארנבת... ועכשיו כבר יש לי,, תודה מקסימונת....

../images/Emo124.gifיפית....רק תבחרי את סוג ה-

בשר....

yafit75

New member
UUUUUUUUU אתן ענקיות!!!!

איזה סיפור יפה ייצא לי,,,, תודה מקסימות!!!

yafit75

New member
אם כבר,, אז כבר! עוד שאלה!

מכירים את כיתה א´, נכון! יופי,, מכירים את הקמץ,,, מכירים את הפתח,,, היכן הם נמצאים בלוח המקשים (מקלדת)?

אמממממממממ

הפתח--- את יכולה להשתמש ב- במקש שנמצא מצד ימין לסיפרה 0 הקמץ....קמצן לא יודעת איפו הוא חחחחח הפתח...הנה דוגמא ----

yafit75

New member
את זה אני כבר יודעת,,,

הבעיה שאני רוצה להקליד את המילה ש עם קמץ או ש עם פתח,,, וכשמקלידים ש,, ואנטר,, ושיפט ו_ יוצא המון רווח בין ה ש לפתח. אוצ´ סיבכתי אותך,, לא נורא עזבי!

תצ´מעי.....הכי קל זה....

תכתבי ותדפיסי את מה שאת רוצה ואחר כך בעזרת עיפרון או עט... תוסיפי את הפתח קמץ שלך

תשמעי יפית ככה

בשביל לקבל ניקוד עליך ללחוץ על ה CAPS LOCK שנמצא בצד השמאלי של המקלדת ואז כל המספרים שלמעלה כולל הפלוס והקו הופחים לניקוד תוך כדי לחיצה על השיפט מקווה שהובנתי.. הנה דוגמאות הניקוד ְֱֲֳִֵֵֶַָֹּּׁׂ

yafit75

New member
אני יודעת את כל זה!!!!

לגלות לך סוד,,, אני קלדנית בבית משפט,, ועובדת מזה כ- 5 שנים,,,, פשוט,, הקלדתי את הסיפור,,, ואני מחפשת את הקמץ,,,, והפתח,,,, וגם אם תפעילי את ה- CAPS LOCK זה לא יעזור,, כי למעלה, בשורה של המספרים,, אין קמץ, ואין פתח,, לא נורא,, תודה על העזרה בכל אופן,,, ודרדי,,, עוד לא נרדמת??? תלכי לישון,, אחרת השינה תלך ולא תצליחי להירדם,,,!

למעלה